– Acestea pot fi opt semne pe care începeți să le trăiți la intrarea sau in contact cu cea de-a cincea dimensiune –

Mulți care își concentrează atenția asupra studiului ascensiunii și a învățăturilor sale sunt familiarizați cu capacitatea de a urca prin diferitele dimensiuni în călătoria noastră spre înțelepciunea și iluminarea spirituală. Pe măsură ce trecem de la o dimensiune la alta, experimentăm o schimbare în conștiința noastră, trecând de la un set acceptat de credințe la altul . Energia noastră se mișcă în întreaga lume și în univers, în vibrații. Pe măsură ce aceste vibrații devin atât mai mari cât și mai ușoare, ele ne permit să regăsim frecvențele mai înalte. Aceste frecvențe înalte ne permit să urcăm în dimensiuni mai mari , deschizându-ne noi realități și moduri de gândire. Viața de pe Pământ, așa cum o știm, este considerată a fi cea de-a treia dimensiune, o vibrație mai joasă și mai densă. Modul de gândire care este asociat cu cea de-a treia dimensiune este unul de teamă și de separare, credințe care îi țin pe aceia care nu sunt conștienți înapoi, prinși în această lume . Pe măsură ce ne apropiem de cea de-a patra dimensiune, ne mutăm în domeniul inimii, schimbând modul de gândire în cel al iubirii și al unității. Călătoria prin a patra dimensiune funcționează ca o formă de purificare, ajutându-ne mintea și sufletul să trecem de la energia celei de-a treia dimensiuni la o vibrație mai ușoară, pe măsură ce ne urcăm spre a cincea dimensiune . Cea de-a cincea dimensiune  este tărâmul conștiinței cosmice, iubirea pură și adevărata realitate multidimensională. Aici trăim o adevărată “realitate luminată”. Acesta este un spațiu de iluminare și înțelegere spirituală, o înțelegere mai înaltă a universului .

  1. Pe măsură ce treceți prin ziua dvs., veți descoperi brusc că lumea este mai frumoasă decât vă amintiți. Acest lucru va veni la voi prin fiecare dintre simțurile voastre, trăind lumea într-un mod cu totul nou.
  2. Veți experimenta subțierea vălului, permițându-vă să auziți îndrumări și mesaje de la ghiduri angelice, ghizi spirituali, strămoși din trecut și ființe care există pe un plan mai înalt. Acest lucru vă va face să vă simțiți în siguranță, siguri și susținuți.
  3. De-a lungul vieții de zi cu zi, veți observa că veți începe să experimentezi în mod semnificativ mai multe sentimente de fericire, bucurie, dragoste, ușurință și apreciere pentru lumea în care locuiți.
  4. Sentimentul vostru de timp nu va mai exista ca un concept comportat, concret, ci mai degrabă – mai mult ca apa – se va simți fluid, iluzoriu și veșnic. Veți realiza și veți accepta că viața din corpul vostru actual se va sfârși, totuși veți continua să trăiți pentru totdeauna.
  5. Veți putea manifesta lucruri uimitoare pe măsură ce începeți să recunoașteți și să acceptați că acel timp și spațiu sunt doar iluzii. Această experiență poate veni prin experimentarea levitării fizice, a mișcării obiectelor cu mintea sau prin trecerea mâinii pe o suprafață solidă.
  6. Veți începe să experimentați o libertate față de problemele grele negative pe care le-ați împovărat odată, găsind brusc mai ușor eliberarea acestei energii negative și avansarea mai rapidă.
  7. Veți simți ca și cum Universul vă va da semne, vă va îndruma unde să mergeți și ce să faceți în această viață. Acest lucru vă va face să vă simțiți ca și cum ați fi într-o călătorie magică în care totul este posibil.
  8. Când îți dai seama că tot ce contează în jurul tău este energia și conștiința, aceasta va deschide ușa pentru a te permite să călătorești în timp cu corpul tău în alte lumi și dimensiuni. Veți putea să sarăți în orice eveniment specific din viața dvs., fie din trecutul dvs., fie în așteptarea dvs. în viitor.

Sursa: https://awarenessact.com

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close