– Linia temporală a Ascensiunii – Această Pandemie ne-ar putea conduce la „ Eveniment ”?

MARȚI, 16 IUNIE 2020

 Pe măsură ce lumea urmărește, ,,plan”demia coronavirus, aceasta a schimbat complet viața așa cum o știm. Mulți intră în panică. Unii cred că este parte a unui plan mai de mult creat a Noii Ordini Mondiale. Dar pentru cei suficient de curajoși să privească în trecut paranoia și frica, există tot mai multe dovezi care sugerează că, căderea Cabalei a fost predestinată. Mărturie a unui fost militar Navy Seal sugerează că, în ciuda celor mai mari eforturi, Statul Profund va fi învins. Utilizarea tehnologiei de vizualizare a timpului a confirmat un viitor pe care nu l-au putut modifica. Și acum, tot mai multe semne sugerează că eliberarea umanității este probabil la un pas după colț.
Pentru acest articol, aș dori să vă atrag atenția mai întâi asupra mărturiei din 2012 a lui Bill Wood (care nu trebuie confundat cu Bob Wood – un asociat al dezvăluitorului Programelor Spațiale Secrete, William Tompkins). Bill Wood este un fost Navy Seal (parte a echipei Seal Team Nine) care a fost recunoscut de militari pentru darurile sale în raționamentul cognitiv și arăta semne de potențial parapsihic. Din această cauză, el a fost selectat pentru pregătire în a-și îmbunătăți abilitățile psihice în locuri precum Zona 51, iar ulterior a fost angajat pentru a asista cu programe clasificate, unul dintre acestea fiind Project Looking Glass. Acum, pentru oricare dintre voi care nu este familiarizat cu Looking Glass, voi spune pur și simplu că este o tehnologie care permite vizualizarea realităților viitoare ale liniei temporale cu ajutorul supercomputerelor, pentru a evalua probabilitatea posibilelor rezultate: 

https://www.youtube.com/embed/4AlSbh_7T9g
Inițial, această cunoaștere a manipulării timpului a venit de la oameni de știință celebri precum Nikola Tesla, și mai târziu de la ingineria inversă a navelor spațiale ET (Extraterestre) care au intrat în posesia guvernului. În esență, această tehnologie folosește forțele electromagnetismului pentru a curba gravitația, spațiul, timpul și „a vedea trecutul”, curbura orizontului evenimentului.

Una dintre sarcinile lui Bill Wood, de la sfârșitul anilor 90, a fost „depanarea” unei probleme foarte mari pe care o aveau (cunoscută sub numele de problema din 2012). După cum spune Wood:  ,,Unii oameni foarte deștepți și-au dat seama că apare ceva mare. Ceva care a făcut ca toate posibilitățile din toate scenariile viitoare prin orice alegere, orice posibilitate care a fost alimentată și observată prin Looking Glass s-a sfârșit în același viitor. Și nicio decizie și nicio posibilitate nu s-au schimbat peste un anumit punct. Acesta este marele secret.”   Wood a mai spus: ,, Aceasta coincide cu 21 decembrie 2012. Toate liniile temporale posibile duc la aceeași istorie de bază în viitor. Elitele jocului și-au dat seama de finalul jocului. Nimic nu putea fi manipulat dincolo de acest punct.”
Așadar, potrivit lui Wood, acest „blocaj” sau „convergența liniilor temporale” a avut loc de atunci pe 21 decembrie 2012; și de acum, am fost cu toții într-o linie temporală în care se va derula același rezultat inevitabil. Și elitele lumii – „băieții răi”, ai putea spune – care au toate informațiile, privind prin Looking Glass, au văzut că, indiferent ce au făcut pentru a schimba lucrurile sau pentru a controla reacțiile umanității, ar crea întotdeauna un efect opus, iar rezultatele rămân aceleași.
Un interviu parțial cu Bill Wood poate fi găsit aici (el începe să vorbească despre Looking Glass la min. 4): 

https://www.youtube.com/embed/GxliVJCWI80
Qanon și Looking GlassÎn ultimul timp, a devenit evident că motivul pentru care operațiunea Q a fost atât de bună în combaterea agendei „băieților răi” a fost pentru că „băieții buni” sau Alianța / Pălăriile Albe au avut acces și la Looking Glass. Acest lucru a fost menționat într-un drop în noiembrie 2019:    Q !!mG7VJxZNCI ID: 9b601a No.7352963
            Nov 11 2019 19:49:10 (EST)       Project Looking Glass?
    Going Forward in Order to Look Back.
                      QDesigur, această idee de elemente / oameni pozitive din guvernul nostru și militarii care au lucrat pentru a anula agenda elitei (Noua Ordine Mondială), nu este nimic nou. Acest război secret (și tăcut) se desfășoară de multă vreme, iar lucrurile s-au accelerat serios de la asasinarea lui J.F.Kennedy. Bill Wood și alții s-au referit, de asemenea, la aceste Alianță / Pălării Albe ca „Oathkeepers” (conjurații aflate sub jurământ), deoarece încă își onorează jurământul față de Constituție și sunt hotărâți în apărarea ei împotriva tuturor amenințărilor străine și interne. Amenințarea primară este înțeleasă în mod curent astăzi, ca un aparat multinațional militar și de informații din umbra, cunoscut sub numele de „Statul Adânc/Profund” sau „Cabala”, care servește agenda elitei tehnocratice / financiare, pentru înrobirea globală. Agenții Deep State / Cabala au fost numiți Pălăriile Negre.
 Și doar în cazul în care cineva a ratat-o, Qanon este o operațiune militară a Pălăriilor Albe, concepută pentru a ocoli narațiunea mass-mediei propagandizată (Operatiunea Mockingbird / CIA) și a disemina informațiile reale către public prin intermediul unor mesaje anonime precum 4chan8chan și acum 8kun. Acest autor a tras personal cu urechea de când operațiunea Q a început în octombrie 2017. Q a descris adesea acest război tăcut drept „mișcări și contramișcări”, asemănător unui meci de șah la scară largă și, în mod ironic, așa l-a descris Bill Wood acest proces:
  ,,Practic, ceea ce trăim în acest moment sunt doi maeștri șahiști care stau la masă și unul dintre ei se uită în jos și vede că va pierde prin șah-mat în șapte mișcări. Și se uită deasupra adversarului său și știe că și adversarul îl vede. Deci, în acest moment, cel care pierde poate prelungi jocul. Ambii jucători știu că jocul s-a terminat. Ca și cursă, dacă putem înțelege că jocul s-a terminat – că pe baza regulilor jocului, cei răi au pierdut deja, cei buni au câștigat deja. Da, există mișcări pe masă, dar acele mișcări sunt obligate de jucătorul care va câștiga.”
Probabil că nu este surprinzător faptul că Q menționează și ceea ce se întâmplă acum drept „Marea Trezire”, deoarece destul de sigur, Wood proclamă ceva similar în 2012, când a fost întrebat despre acest eveniment. El răspunde: ,,Dacă ar trebui să îi dau un nume, aș spune că este procesul de trezire. Este o evoluție a conștiinței care nu poate și nu contează ce decizii sau posibilități sunt injectate în ecuație, în cele din urmă, totul rezultă din noi învățând adevărul și devenind conștienți de acest baraj masiv de minciuni care a fost construit pentru a ne feri de cunoașterea unor volume de informații masive … Acum la început am crezut că [evenimentul] este sfârșitul lumii. Dar acum, văd că este sfârșitul lumii lor.”
Wood susține că acest proces de trezire face parte dintr-o „Linie temporală a Ascensiunii” mai des întâlnită de elită drept Timeline 1. Aceasta este Linia temporală despre care elitei nu i-a plăcut să vorbească, deoarece consideră că este o problemă care trebuie rezolvată. Linia temporală preferată pe care elita încearcă să o manifeste rezultă într-un fel de catastrofă globală în care majoritatea supraviețuitorilor sunt conduși în subteran, lăsând doar o mică populație pe suprafață să se apere singuri. Aceasta a fost denumită Timeline 2. Deși Wood a investigat această problemă a Liniilor temporale, prin cele mai bune abilități psihice / intuitive, până la urmă tot ce le putea oferi superiorilor săi era întărirea a ceea ce spunea deja Looking Glass și computerele. Liniile temporale vor colapsa, un rezultat inevitabil care nu le-a plăcut băieților răi.În ciuda acestei inevitabilități, elita își tot protejează pariurile și continuă să construiască orașe subterane și încearcă să promoveze războaie nucleare și calamități naturale pentru a ucide marea majoritate a populației. De ce persistă în a face acest lucru atunci când toate datele spun altfel? Wood a avut un răspuns simplu: ,,Pentru că sunt nebuni. Și, dincolo de a fi nebuni, s-au amăgit literalmente să creadă că pot reuși cumva să managerieze prezentul, încercând să scape de consecințe. Există o lipsă distinctă de simț al realității în acest mod de a gândi.”
Plan-demiaVom schimba viteza pentru o clipă și vom vorbi despre această actuală pandemie a coronavirusului și modul în care această criză globală ar putea de fapt să facă parte dintr-o altă încercare a elitei (Deep State / Cabala) de a manifesta Linia temporală 2.Pentru cei care nu știu, Inițiativa Johns Hopkins, în colaborare cu Forumul Economic Mondial, Fundația Bill & Melinda Gates, inclusiv reprezentanți ai Fundației ONU, Băncii Mondiale, Centrului Chinez pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, CIA, Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, precum și lideri din industria de călătorie, servicii bancare, farmaceutice și servicii medicale s-au întâlnit pentru cel mai recent „exercițiu”, numit Evenimentul 201 care a avut loc în New York în octombrie din 2019, pentru modelarea răspunsului la o pandemie la nivel mondial a coronavirusului (coincidență).

   „Exercițiile noastre sunt instrumente educaționale în primul rând”, a declarat pentru Contagion® Eric Toner, medic, cercetător senior la Centrul pentru Securitatea Sănătății și un om de știință în Școala Johns Hopkins Bloomberg de Sănătate Publică, Departamentul de Sănătate și Inginerie. „Unul dintre lucrurile pe care încercăm să le demonstrăm prin aceste exerciții sunt consecințele economice și sociale, precum și consecințele asupra sănătății publice, ale unei pandemii severe. Dorim să le arătăm factorilor de decizie, liderilor de afaceri și organizațiilor de sănătate publică la nivel mondial că o pandemie severă poate fi la fel de perturbatoare pentru o țară, precum poate fi un eveniment de securitate națională”.
La începutul exercițiului, lumea era de trei luni în epidemie și deja existau peste 500.000 de cazuri la nivel global. La sfârșitul acesteia, liderii mondiali s-au confruntat cu o pandemie care a implicat peste 10 milioane de cazuri, boala răspândindu-se rapid prin districtele cu venituri mici ale „mega-orașelor” din întreaga lume. Guvernele au emis interdicții de călătorie, care prăbușesc industriile globale de turism, călătorie și transport. Datorită acestor factori și altor factori, economia globală a fost în „cădere liberă”, cu piețe financiare din cele mai mici. 
https://www.youtube.com/embed/AoLw-Q8X174
Desigur, acesta a fost cazul cel mai rău – dar, din păcate și cel mai important, este prea real. Acum, dacă considerați că narațiunea este împinsă excesiv de către mass-media și de guvernele din întreaga lume, pare prea convenabil că o pandemie coronavirus reală să apară la doar câteva luni după ce a fost modelată ca „exercițiu”. Este exact ,,modus operandi” pentru operațiunile de tip ,,steag-fals” din trecut (turnurile gemene au fost distruse după un scenariu aflat în desfășurare de Departamentul Apărării, n.b.). În iunie 2017, Banca Mondială și-a lansat primele obligațiuni pandemice pentru a sprijini facilitatea de finanțare de urgență pandemică de 500 de milioane de dolari. Aceasta este prima dată când obligațiunile Băncii Mondiale sunt folosite pentru a finanța eforturile împotriva bolilor infecțioase.Păi, cât de convenabil este, nu crezi? Și cine a fost membru al acestui eveniment 201 în octombrie? Exact : Banca Mondială.
Dacă doriți să aflați mai multe despre această „plandemie”, vă sugerez cu adevărat vizionarea video de mai jos. Uimitor Polly face o treabă uimitoare, spargând asta și acoperind o mare parte din detalii: 

https://www.youtube.com/embed/-727K585amo
Ideea la care ajung aici este că, dacă unii jurnaliști de investigație din fotoliu își pot da seama că această pandemie a fost concepută cu luni înainte. Cât de dinainte credeți că informațiile militare a Pălăriilor Albe cu acces la tehnologia Looking Glass știa despre ea? Și ce contramăsuri pregătite credeți că au avut la dispoziție?
Mișcări și contramișcăriDin orice motive, dacă acest coronavirus COVID-19 / SARS-CoV2 a fost într-adevăr o armă biologică menită să șteargă umanitatea (cu sau fără asistența vaccinurilor, chemtrails-urilor și tehnologiei 5G), nu s-a dovedit cu siguranță așa. Pe măsură ce numerele continuau, a devenit din ce în ce mai dificil să concilieze datele cu reacțiile premeditate ale mass-mediei și ale guvernelor din întreaga lume, în special în comparație cu statisticile normale privind gripa.

Carantinele, interdicțiile de călătorie și închiderea locurilor / evenimentelor au fost, în mod evident, puse la punct indiferent de coronavirus. Dacă această blocare globală s-ar fi produs cu adevărat din cauza unei boli, atunci aceeași procedură ar fi avut loc în anii precedenți când am avut gripa porcină, sau gripa aviară sau Ebola sau alte forme de SARS (care au rate de morbiditate și mortalitate mai grave). Dacă ne uităm la toate piesele de pe tablă, putem vedea că acesta este în mod clar un eveniment orchestrat la care participă mai mulți participanți precum cei menționați mai sus (Evenimentul 201).S-ar putea deduce că Deep State / Cabala încerca în mod deliberat să folosească această pandemie-inginerie ca scuză pentru a prăbuși economia (frauduloasă bazată pe datorie) și, dacă nu favorizează un colaps global, cel puțin să o politizeze pentru următoarea președinție, alegeri. Gândiți-vă la toate demersurile CEO cu profil înalt în ultimele câteva săptămâni care au dus la pandemie. Și apoi uitați-vă la piețele bursiere la doar câteva zile după ce pandemia a fost oficială, nu s-au prăbușit niciodată cu greu asupra bolilor anterioare. Acest lucru indică o orchestrare.
Desigur, Alianța / Pălăriile Albe știau în ce urma să se transforme și putem vedea unele mișcări făcute de partea lor a consiliului de administrație. Pentru a oferi câteva exemple: https://finance.yahoo.com/news/feds-cure-risks-being-worse-110052807.html ; https://www.neweurope.eu/article/venezuelas-maduro-indicted-on-narco-terrorism-charges/ ; https://www.hrw.org/news/2020/03/17/saudi-arabia-new-mass-corruption-arrests https://www.nbcnews.com/news/us-news/u-s-probe-mexican-drug-cartel-yields-750-arrests

Acestea sunt doar câteva lucruri pe care le putem vedea la suprafață. Este foarte probabil ca, cu numeroase țări aflate în blocare, și cu persoane aflate în carantină, Alianța / Pălăriile Albe să efectueze opriri de comunicare (3 zile de întuneric pentru telefoane mobile / internet), resetare financiară și operațiuni militare pentru a muta bucăți majore de pe bord. Aceasta ar putea include, de asemenea, desfacerea a peste 100.000 de rechizitorii și arestări în masă. Există, de asemenea, afirmația că un lot mare de Adrenochrom din Wuhan a fost fie picat cu otravă, fie infestat cu coronavirus de către Pălăriile Albe. Și o mare parte dintre oamenii celebri, politicieni și oficiali guvernamentali care „se îmbolnăvesc” de coronavirus ar putea foarte bine să fie utilizatori frecventi sau dependenți de Adrenochrome (care sunt conectați la Deep State / Cabala).
Acum, de dragul argumentului de până acum, am simplificat acest război tăcut între Pălăriile Albe și Pălăriile Negre. Adevărul este faptul că Statul Adânc / Cabala, este formată din diverse facțiuni de elită rivale, toate făcând parte din supremație; unii au agende mai malefice decât alții. Și în timp ce Alianța este alcătuită din diverse facțiuni care sunt mai mult sau mai puțin unificate într-o cauză comună, există încă unele facțiuni (și persoane) care văd mai mult „imaginea de ansamblu” decât altele. Ceea ce vedem întâmplându-se pe scena geopolitică este greu de evaluat.
Puteți vedea atât agendele Pălăriilor Albe, cât și a Pălăriilor Negre jucându-se simultan pe măsură ce se derulează. Este o gândire prudentă și responsabilă să nu crezi răspunsurile guvernamentale, care includ abuzuri de putere și depășirea autorității indiferent de circumstanță. Mulți ,,păcătoși” cred că această pandemie este pusă în scenă ca o etalare a puterii guvernelor de a limita drepturile și libertățile oamenilor. Și pe bună dreptate, pentru că acest lucru pare evident pentru orice persoană care pune problema narațiunii principale. După cum am înțeles, „băieții buni” fac tot ce le stă la dispoziție (prin anii de pregătire și folosire a tehnologiei Looking Glass) pentru a contracara și reduce această pandemie în ceva pozitiv, similar în Aikido cu utilizarea mișcării adversarului și forța împotriva lor. Dacă credem mărturia lui Bill Wood, atunci „băieții răi” au pierdut deja, iar singurul lucru pe care îl mai poate face este să prelungească jocul.
     Gânduri finaleUn lucru pe care ți-l pot spune din anii mei de studiu în materiale ezoterice / oculte este că modul corect de a lucra cu îndrumare și protecție spirituală este să acționezi în conformitate cu principiul neagresiunii femininului divin și, de asemenea, cu principiul autoapărării masculinului divin. Este important ca „băieții buni” să se abțină de la a face orice mișcare prematur pentru a putea maximiza respectul liberului arbitru. Aceasta înseamnă că, de fapt, Statul Profund / Cabala funcționează ca agresor sau inițiator. Orarul și mișcările sunt dictate de aceștia, dar planurile lor se vor întoarce întotdeauna și vor crea reacția opusă, pentru că, indiferent de ceea ce fac, Alianța / Pălăriile Albe au o contraacțiune pentru a contracara. Mai mult decât simple mișcări și contra-mișcări, avem de-a face cu un joc în care „Noi, oamenii”, este piesa finală.
 După cum spunea Wood: ,,Este o evoluție a conștiinței care nu poate fi stopată și nu contează ce decizii sau posibilități sunt injectate în ecuație, în cele din urmă, totul rezultă că noi învățăm adevărul și devenim conștienți de acest baraj masiv de minciuni care a fost construit pentru a ne feri de cunoașterea unor volume masive de informații”.
În esență, suntem partea cea mai importantă a ecuației. Și mi se pare că această pandemie nu a fost altceva decât o încercare silită și inutilă de a manifesta Linia Temporală 2. Dar, în realitate, tot ce a fost creat a fost un apel imens la trezire pentru ca umanitatea să înceapă să pună sub semnul întrebării narațiunea oficială și să se elibereze de lanțurile sclaviei mentale, ceea ce ne conduce invariabil la Linia Temporală 1 a Ascensiunii.
    


 Sursa: 
https://stillnessinthestorm.com/

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close