– FRAUDĂ COVIDĂ GLOBALĂ! Dovezi că toate datele sunt 100% false –

Nota blogger : puteti scuza aranjamentul intregului articol , acesta fiind tradus , insa nu cu cea mai mare precizie . De asemenea , recomand preluarea si distribuirea acestor dezvaluiri pe cit mai multe surse .

 de Derek Knauss 

Acesta este un site și o resursă excelente, cu multe detalii, așa cum se poate vedea mai jos. StopWorldControl.com.

EXPUNEREA FRAUDELOR COVIDE GLOBALE

Nu este greu de crezut că s-ar putea produce o astfel de înșelăciune globală, totuși dovezile sunt aici. Mii de medici, asistenți medicali și pacienți din întreaga lume depun mărturie despre înregistrări covide complet false. Directorii de înmormântări confirmă nenumărate certificate de deces false.

Verificați singuri dovezile … 

Crima în New York

N ew Yorkeste epicentrul pandemiei covid-19. În inima New Yorkului se află faimosul spital Elmhurst, unde se presupune că mai mulți oameni mor de acest virus decât oriunde în lume.

Este literalmente epicentrul din epicentrul pandemiei.

Din acest motiv, o asistentă cu experiență din Florida, Erin Olszewski , a decis să meargă acolo pentru a ajuta la criză. Totuși, ceea ce a văzut în acest spital celebru la nivel mondial, a umplut-o de atâta groază, încât a decis să ia cu ea o cameră ascunsă pentru a filma ce se întâmpla.

Pacienții care au testat negativ în mod repetat pentru covid-19, sunt încă înregistrați ca „covid-19 confirmat” și tratați ca atare. Ei sunt puși pe un aparat respirator într-o secție covidă … ceea ce îi face să moară.

I n un documentar revelator de Journeyman Pictures , aceasta asistenta vorbește despre crimele eamod constant vede întâmplă în Elmhurst. Ea arată pe smartphone-ul său cum un pacient într-adevăr a dat rezultate negative la covid-19 de două ori … și totuși a fost înregistrat ca „confirmat” covid-19 ′. (8) 

Ea explică faptul că acest lucru se întâmplă tot timpul în Elmhurst: înșelăciunea și crima, ducând la rate ridicate ale mortalității covid-19, care sunt trompetate.

„Oamenii vin cu probleme respiratorii din cauza fricii, pentru că tuturor le este frică. Au fost testați negativ la depistare, dar sunt încă puși pe un ventilator, provocându-i moartea.

Erin Olszewski
SPITALUL NURSE ELMHURST, NEW YORK

Pacienții sunt uciși

O mărturie similară vine de la o asistentă anonimă la un alt spital din New York. Această femeie strigă cu disperare, despre crimele pe care le vede în mod constant în secția ei.

De fiecare dată când spunea ceva despre asta, era mutată într-un departament diferit.

Toate încercările ei de a bate la ușa organismelor oficiale s-au dovedit inutile. În cele din urmă, a realizat un videoclip pe care l-a distribuit pe internet (8B) .

– Oameni, nu sunt prost. Știu că unii oameni mor de Covid, dar oamenii sunt literalmente uciși aici. Da, pentru că dacă puneți pe cineva cu o rată cardiacă stabilă de 40 pe defibrilator, aceasta este o crimă. Și dacă creșteți prea mult presiunea și le umflați plămânii din interior, asta este crimă.

ASISTENTA DIN NEW YORK

„Comenzi de sus”

Pe Facebook, un videoclip a avut patru milioane de vizionări, în care Lena Kay povestește cum tatăl ei murise de boala Alzheimer. (9) Când au primit certificatul de deces, au fost surprinși să vadă că menționează covid-19. A vrut să se corecteze aceste informații greșite și a contactat medicul de familie. Răspunsul său a fost șocant:

„Comenzi de sus de către Serviciul Național de Sănătate. Oricine moare în această perioadă ar trebui să fie înregistrat ca fiind covid-19. ‘

O prietenă a familiei sale a murit în aceeași perioadă de boli de inimă. Pe certificatul de deces a fost menționat și covid-19. Membrii familiei sale au fost furiosi și și-au sunat medicul de familie, care a dat exact același răspuns tulburător:

„Comenzi de sus, trebuie să punem covid-19 pe fiecare certificat de deces.” Doctorul a recunoscut că sunt supuși unei mari presiuni pentru a face acest lucru.

‘Medicul generalist a răspuns: „Comenzi de sus de către Serviciul Național de Sănătate. Oricine moare în această perioadă trebuie să fie înregistrat ca fiind covid-19. ”

LENA KAYE

Spitalele comit fraude

În întreaga lume, mii de oameni depun mărturie despre cât de false sunt înregistrările Covid în spitale și centre medicale. Pacienții spun cum s-au dus la spital, de exemplu, pentru un atac de cord, un accident de circulație, o cădere dureroasă sau un accident vascular cerebral. Fără a efectua un test, personalul medical i-a înregistrat imediat ca pacienți covid-19. Cineva de pe Facebook a început să împărtășească acest tip de mărturie și a devenit o linie de asistență pentru nenumărate înregistrări false Covid. Personalul de asistență medicală confirmă această înșelăciune. Iată câteva exemple din sutele de mărturii (10) :

Bunica unei cunoștințe de-a mea a murit. A fost denumită o moarte covidă, deși covidul nu avea nimic de-a face cu aceasta. – Brian Parker

Eu personal cunosc doi oameni – unul a murit de o embolie pulmonară, iar celălalt a murit de bătrânețe. Pe certificatele de deces era covid19. Asta m-a nedumerit, pentru că pur și simplu nu era adevărat! – Leah-Marie Stephens

Completez sute de certificate de deces. Are 100% dreptate. Liniile directoare trimise către noi trebuie să menționeze întotdeauna covid-19 ca fiind cauza morții, chiar dacă este presupus. – Jessica Littleton

Asistentă renală aici, pot garanta acest lucru. Am văzut-o făcută. Toate decesele, cu excepția împușcăturilor mortale sau a accidentelor de mașină mortale, se află pe lista deceselor Covid19. – Jennifer Combs Allen

Peste tot oamenii lumii mărturisesc despre înregistrări false covid în spitale, case de ingrijire medicala, centre medicale, medicii generaliști etc. Cifrele sunt umflate pentru a crea panica la nivel mondial.

Directorii de înmormântări:
„Completează statisticile”.


J ournalistsla Project Veritas sunatmai multe ciocli. Au dezvăluit că toate certificatele de deces afirmă că covid-19 este cauza decesului, în timp ce nu este. Iată câteva afirmații ale funerariilor (11) :

„Au pus covid-19 pe certificatul ei de deces. Apoi, un judecător a sunat la spital și a venit o anchetă independentă. Și bingo, nu covid-19.

Josephine Dimiceli, președinte Funerar Dimiceli & Sons

„După părerea mea, tot ce fac este să completeze statisticile. Se adaugă persoanele care nu au avut Covid-19. Așa faceți ca rata mortalității din New York să fie mult mai mare decât ar trebui să fie.

Joseph Antioco,
 DIRECTOR Funerar Schaeffer

Spitale fals-covid din Brazilia

Un membru al guvernului brazilian a intrat într-un spital de campanie, înființat pentru a trata un număr mare de pacienți Covid. El și echipa sa de securitate nu aveau voie să intre în spital, dar au forțat să intre în el. Au filmat totul și au dezvăluit cum spitalul este o înșelătorie, cu aproape nimeni prezent. Existau coșciuguri care presupuneau că conțin pacienți covizi morți, dar la deschidere s-au dovedit a fi goi.

Totuși, acest spital anunța un număr alarmant de Covid: 5.000 de pacienți cu covid și 200 de decese. S-a dovedit a fi 100% fraudă. (12B)

Eu n São Paulo, Spitalul de acțiune Anhembi a fost , de asemenea , verificată în mod neașteptat. Întreaga clădire s-a dovedit a fi în mare parte goală (a se vedea imaginea de mai sus). (12C)

Totuși, ei răspândesc și numere dramatice de covid.

Președintele brazilian și-a chemat oamenii să filmeze spitalele și să expună această înșelăciune pe scară largă. Într-un interviu el a declarat: (12D)

președintele jair bolsonaro

„Oamenii vor vedea în curând că au fost păcăliți de acești guvernatori și de majoritatea mass-media atunci când vine vorba de coronavirus”.

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei

Bani mari pentru înregistrări Covid

Dr. Scott Jensen, care este și senator al statului Minnesota, afirmă într-un interviu acordat Fox News: „Spitalele primesc până la 13.900 de dolari pentru fiecare pacient pe care îl înregistrează drept covid-19. Pentru fiecare deces rezultat din covid-19, suma respectivă este triplată: 30.900 USD! Testarea nu este necesară … ”

Rezultatul este cifre covid-19 absurd incorecte, care sunt răspândite la nivel național de către mass-media (12) .

„Spitalele primesc bani mari pentru fiecare înregistrare covid-19. Nu sunt necesare teste. Rezultatul este o fraudă masivă cu numere covid. ‘

DR SCOTT JENSEN , SENATOR MINNESOTA

CBC falsifică o mulțime de teste covide

T el agențiaștiri american CBCfăcut un program despre un centrutestare covid. Cu toate acestea, puțini oameni au apărut să se raporteze pentru test, indicând un număr redus de infecții.

CBC a instruit apoi personalul medical să stea la coadă și să se prefacă că sunt toți oameni infectați care doresc să fie testați.

Alți membri ai personalului au trebuit să conducă mașinile în jurul centrului de testare tot timpul pentru a crea iluzia unor mulțimi mari. Proiectul Veritas are înregistrări video și mărturii din interior, dezvăluind această înșelăciune. Iată câteva dintre declarațiile lor, care apar pe film: (12E)

Știam că CBC va veni, dar nu aveam idee că va trebui să jucăm pacienți falși. – Membru al personalului medical

Cred că au vrut doar să pară ocupat. – Membru al personalului medical

Filmul înșelător a fost apoi arătat de CBC milioanelor lor de telespectatori din America, cărora li s-a imprimat mesajul că există „multe infecții” și oamenii au dorit să fie testați în masă. Frauda totală!

Covid a numărat de două ori în Marea Britanie

H SĂNĂTATE Servicii Anglia recent admise la zecinumarare duble de mii de covid-19 înregistrări. (12F)  Da, ai citit bine! În Anglia, zeci de mii de teste covid-19 au fost dublu numărate.

Nebunia din Texas

Eu n statul Texas cineva cu o durerecap sau febra este listat acum ca covid19, și până la 15persoane care sunt în contact cu acea persoană se adaugă ca covid19. Așa creează numere uimitoare. Este o nebunie … (12G)

Minciuni nerușinate de către mass-media

O fotografie a unui băiat a fost distribuită de agențiile de știri din întreaga lume, dar cu o acoperire conflictuală. Daily Mail susținea: „Un băiat portughez de 14 ani este cel mai tânăr pacient din Europa care a murit de Corona”. Aceeași fotografie a fost distribuită de Daily Express cu textul: „O fată de 12 ani din Belgia moare de coroană”. O altă agenție a folosit aceeași fotografie și a declarat: „Un băiat de 13 ani din Anglia a murit de coroană”.

La fel s-a întâmplat și cu o altă imagine a unui băiat care a murit în 2017 din cauza unui joc periculos de „sinucidere”. Trei ani mai târziu, fotografia sa este folosită pentru a susține în presa principală că a fost cea mai tânără victimă a covid19 din Anglia.

Pappa mea nu a murit niciodată de acest virus!

O fată a plâns pe internet cu inima frântă că tatăl ei a murit din cauza problemelor de sănătate pe care le avea de mult timp. Spre uimirea ei, a văzut la scurt timp după cum mass-media a susținut că tatăl ei a murit de covid-19. Este furioasă:

„Tata nu a murit niciodată de acest virus! Și mass-media și guvernul fundului mincinos sunt fraude! Avea probleme de sănătate cu mult înainte ca acest lucru să se întâmple. NU au confirmat împreună cu familia noastră că a avut acest rahat! Și mass-media nu-i va influența numele. Aceasta merge prea mult! ‘

Același film, locații diferite

T el CBSarătat știri alarmante despre camioane frigorifice utilizate în San Antonio, Texas, pentru a transportanumăr mare de cadavre. Un spectator a remarcat totuși că aceleași imagini au fost folosite pentru a spune aceeași poveste despre New York și New Jersey.

Spitalul italian a pretins că este
spitalul din New York

T el aceeași agențieștiriarătat imagini dintrun spitalNew Yorkpresupus plin de moarte pacienti corona, dar că aceeași imagini au fost difuzate mai devreme în Italia de Sky News arată căfost un spital italian.

AMAGIREA MEDIULUI

Aceste exemple sunt doar stratul subțire de gheață din vârful unui aisberg uriaș ascuns. Inimaginabil se întâmplă mai multe. Mass-media răspândește minciuni pentru a crea panică globală. În același timp, acestea suprimă tratamente eficiente și sigure pentru covid-19. 

„Aceasta este o epidemie media”

T pălărie avem deface cu spălarea creierului masiv de massmedia este confirmat de lider mondial virolog si gripaspecialitate, profesorul John Oxford de Universitatea Queen Mary din Londra.

„Personal, aș spune că cel mai bun sfat este să urmăriți mai puține știri la televizor care să fie senzaționale și nu bune. Consider că acest focar covid este o epidemie gravă de gripă de iarnă. Anul trecut am avut opt ​​mii de decese (în Marea Britanie) în această categorie, dintre care 65% au avut boli de inimă și așa mai departe. Cred că covidul nu va depăși acest număr. Suferim de o epidemie mediatică! ‘  (27A)

„Suferim de o epidemie mediatică”.

Dr. John Oxford,
VIROLOGUL DIN LUME

97% nu au fost niciodată testați

Un ziar proeminent din Belgia, De Tijd, a discutat despre modul în care guvernul a anunțat că aproximativ trei mii de persoane în vârstă au murit de covid-19. Parțial din cauza acestor cifre, întreaga țară a fost plasată într-un blocaj extrem, având ca rezultat o distrugere îngrozitoare. Cu toate acestea, cercetările ulterioare au arătat că doar 3% dintre cei decedați au fost testați.

Aceasta înseamnă că nu 3.000, ci doar 90 de vârstnici aveau covid-19. (15)

Tanzania expune înșelăciunea

Rezidentul P John Magufuli din Tanzania a pus sub semnul întrebării numărul covid-19 al țării sale. Au existat peste 400 de cazuri și 16 decese.  El a acuzat Laboratorul Medical Național de minciună.  Pentru a-și dovedi suspiciunile, el a trimis două mostre care aparțineau oamenilor pentru a le testa. Probele, totuși, provin de la un fruct de papaya și o capră. După cum a bănuit, s-au întors … cu rezultate pozitive: „Acești oameni sunt infectați cu covid-19”. Așa a demascat înșelăciunea (16) .

Legist:
„Nu există un virus ucigaș”

Respectatul legist legist, prof. Dr. Klaus Püschel, a examinat peste 140 de coronalități în Hamburg în ultimele săptămâni. La televiziunea germană, el a spus că isteria din jurul coronavirusului a fost grav exagerată. Toate persoanele care au murit au avut tulburări de bază și oricum ar fi murit rapid, cu sau fără virus, potrivit Püschel, adăugând că nu există „virus ucigaș”. Profesorul Centrului Medical Universitar Hamburg-Eppendorf a declarat (13) :

„Acest lucru poate suna dur, dar toți ar fi murit anul acesta.”

Optzeci la sută dintre pacienți au suferit de boli cardiovasculare, iar vârsta medie a fost de 80 de ani. Oamenii sănătoși nu trebuie să se îngrijoreze, spune Püschel. Medicul legist a mai prezis că coronita nu va provoca nici măcar un vârf al ratei anuale a mortalității.

„Nu este un virus ucigaș de care mulți vor muri. Acest virus nu este neapărat o condamnare la moarte pentru persoanele în vârstă și bolnavi. Majoritatea vor supraviețui bolii.

Prof. Dr. Klaus Püschel

Furios de minciuni

Politicianul italian Vittorio Sgarbi este furios în legătură cu înșelăciunile covid-19 de amploare. El a exclamat în Camera Deputaților din Italia:

„Este necesar să fim uniți împotriva dictaturilor și să fim uniți în adevăr. Să nu facem din aceasta camera minciunilor. Nu minți! Spune adevarul.’

– Nu spune că sunt 25.000 de morți. Nu este adevarat. Nu folosiți morții pentru retorică și terorism. Cifrele Institutului Superior de Sănătate spun că 96,3% au murit din cauza altor boli.  (14)

– Nu minți! Spune adevarul! Nu spune că sunt 25.000 de morți. Nu este adevarat. Nu folosiți morții pentru retorică și terorism.

VITTORIO SGARBI,
CAMERA DEPUTATILOR, ITALIA

Mass-media este mituită

T el realitatea de mare înșelăciune massmediascarăfost expusă de germanul Jurnalist Udo Ulfkotte carefost un editor pentru unul dintre cele mai mari ziareEuropa, Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). El a scris cartea „Jurnaliștii cumpărați” în care mărturisește cum el și colegii săi au fost mituiți de zeci de ani de miliardarii americani, CIA, serviciile secrete germane și diferite guverne ascunse pentru a scrie doar minciuni. În videoclipul de mai jos face următoarea mărturisire:

‘Sunt jurnalist de 25 de ani. Am fost învățat să mint, să trădez și să nu spun niciodată adevărul publicului. … Am fost mituit de miliardarii americani să raportez … nu tocmai adevărul. (26)

Jurnalistul Udo Ulfkotte

Puteți vedea videoclipul aici:https://youtu.be/yp-Wh77wt1o

‘Sunt jurnalist de 25 de ani. Am fost învățat să mint, să trădez și să nu spun niciodată adevărul publicului. Am fost mituit de miliardarii americani să raportez … nu tocmai adevărul.

Udo Ulfkotte, JURNALIST

Google spală creierul omenirii

Un jucător major în răspândirea informației false și a planului de control al omenirii este nr. 1 sursă de informații: Google . Recent, un inginer software de la Google a ieșit cu dezvăluiri șocante. După ce a lucrat timp de opt ani pentru Google, Zach Vorhies nu a mai putut trăi cu conștiința sa. El a prezentat dezvăluiri dezgustătoare despre misiunea Google. Declarația sa se rezumă în esență la acest lucru:

Google manipulează omenirea ascunzând anumite informații și impunând alte informații. Misiunea lor este de a „programa” umanitatea.

Zach Vorhies a făcut pasul periculos de a dezvălui 950 de pagini de documente interne, demonstrând această strategie. (57) Google are cel puțin nouă liste negre cu mii de site-uri web pe care le ascund în mod deliberat de omenire. Google a trimis polițiști, o echipă SWAT și o echipă de explozivi pentru a-l intimida. Zach a persistat și a făcut informațiile cunoscute în întreaga lume. Acestea sunt câteva dintre afirmațiile acestui avertizor curajos:

„Google nu este o sursă de informații obiective. Sunt o mașină de îndoctrinare unilaterală. Strategia de bază a Google este „programarea oamenilor”.

Zach Vorhies,
inginer software principal la Google

„Verificatoare de fapt” false

G oogle si companii media sunt inundații acum pe internetcu așa-numitele „check“ siteuri webfapt. Se presupune că acestea sunt destinate demascării știrilor false, dar fiecare cercetător observă în curând că este doar un alt instrument pentru a înșela oamenii.

Adesea revelatorul prea des este respins ca „știri false”, iar înșelăciunea este apărată ca „fapt”.

N ot tot ceea ce scrie este greșit, desigur, ar fi prea evident. Dar numeroasele site-uri web de „verificare a faptelor” sunt în esență un alt mijloc de Google și de miliardarii corupți (care au creat aceste site-uri web) pentru a ascunde adevărul de omenire.

De aceea, Google plasează aceste site-uri web în partea de sus a rezultatelor căutării.

Gravitatea acestei situații este că Google și mass-media coruptă lucrează îndeaproape cu diverse companii Big Tech pentru a cenzura umanitatea și a distribui doar un script prescris. Este controlul mental global.

Martor ocular cenzurat de verificatori

Un n exemplu de corupție a așa-numitelor „factori de verificare” ar putea fi văzut recent pe Facebook. Am menționat deja Nelleke Bakker, care a lucrat timp de 25 de ani la Organizația Olandeză a Sănătății (RIVM) în departamentul de vaccinare. Recent, cineva și-a împărtășit interviul în care vorbește despre numeroasele minciuni pe care le-a văzut la RIVM. Un Facebook Fact Checker a descris acel mesaj ca fiind „incorect”. Deși este propria ei experiență de 25 de ani!

Un exemplu clar al corupției „Verificatorilor de fapte”: o declarație autentică a martorilor oculari este respinsă ca „incorectă”.

Un  expert din Facebook, Zach McElroy, a prezentat recent dovezi pentru ceea ce mulți știau deja: Facebook angajează un număr mare de lucrători al căror loc de muncă cu normă întreagă este de a cenzura conținutul. (58B)

„Noi suntem cei care decidem ce se poate spune și ce nu se poate spune pe Facebook”

Zach McElroy, insider pe Facebook

2500 de medici și experți:
„Aceasta este o crimă globală!”

I n Germania, Asociația „Medicii pentru informații“ este susținută de mai mult de 2500 de medici, oameniștiință și profesioniștitop. În timpul unei conferințe de presă, purtătorul de cuvânt al lor, Dr. Heiko Schoning, a spus (18) :

Măsurile pe care le experimentăm cu toții nu au nimic de-a face cu suprimarea virusului. Deci … cine sunt de fapt suprimați aici? 

Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O înșelătorie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.

„Panica coroanei este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. Escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.

Dr. Heiko Schoning,
DOCTORI PENTRU INFORMAȚII, GERMANIA

Sute de medici spanioli spun că pandemia este planificată

T el medicii germani nu sunt singuriispun pandemia este o „crimănivel mondial“. În Spania, un grup de 600 de medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

medici pentru adevăr spania pandemie planificate

„Covid-19 este o falsă pandemie creată în scopuri politice. Aceasta este o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Îi îndemnăm pe medici, mass-media și autoritățile politice să oprească această operațiune criminală, răspândind adevărul. ‘ 

and : prepareforchange.net

1 thought on “– FRAUDĂ COVIDĂ GLOBALĂ! Dovezi că toate datele sunt 100% false –

Comments are closed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close