– Dictatorul comunist Chinez spune că toți oamenii ar trebui să fie marcați și urmăriți. –

 Inca din : 0 !

Xi Jinping, dictatorul comunist al Chinei și prietenul personal al lui Joe Biden, este absolut încântat că ultima versiune de coronavirus din țara sa a fost un succes în închiderea lumii și distrugerea economiei globale.

Și următorul pas, spune el, este implementarea unui sistem global de coduri QR pentru a marca și urmări toți oamenii, oferind guvernelor autoritare ca ale sale capacitatea de a restricționa călătoriile dacă o persoană este considerată „infectată”.

În cadrul reuniunii recente a G20, care este cine dintre liderii mondiali mondiali, Xi a cerut în mod deschis un „mecanism global” pentru a verifica „starea de sănătate” a tuturor oamenilor de pe pământ.

Pentru a călători, cei care trăiesc în noua lume pe care Xi o prevede vor trebui să obțină „permisiunea” de la guvern pentru a se deplasa, la fel ca vitele care trebuie capsate la urechi înainte de a trece de la țarc la pășune.

Prin adoptarea „codurilor QR acceptate la nivel internațional”, susține Xi, dictatorii globalisti ca el ar fi capabili să extragă cu ușurință „rezultatele testării acidului nucleic” asupra oamenilor într-o secundă.

Sistemele automate, probabil, administrate de inteligență artificială (AI) ar emite atunci un rezultat „de trecere” sau „eșuat”, în funcție de starea de „infecție” a bovinelor umane în cauză.

„Trebuie să armonizăm în continuare politicile și standardele și să stabilim„ piste rapide ”pentru a facilita fluxul ordonat al oamenilor”, a declarat Xi în cadrul adunării elitelor. „[Sperăm] că vor participa mai multe țări.”

La fel ca codurile de bare care sunt prezente pe produsele alimentare, codurile de bare umane ale lui Xi vor fi emise tuturor persoanelor vii, mai întâi către dispozitivele lor mobile și, eventual, direct în pielea lor, probabil fie în mâna dreaptă, sau frunte.

Dispozitivele de scanare ar putea să citească aceste coduri de bare pentru a procesa vitele umane prin sistem.

Se pare că China comunistă a lansat deja acest tip de sistem în februarie. Vitelor umane chineze li se emit acum coduri de sănătate în stil semafor care determină dacă le este permis sau nu să călătorească.

Un cod verde înseamnă că este „liber” să călătorească, în timp ce portocaliu sau roșu înseamnă că un cap de animale trebuie mai întâi să fie pus în carantină timp de până la două săptămâni.

Liberalii nerăbdători să fie marcați ca bovinele în Noua Ordine Mondială.

O parte din modul în care China determină ce vite umane pot călători liber și care trebuie să rămână acasă depinde în mare măsură de sistemul de scor social al țării comuniste.

Vitele umane care sunt neascultătoare guvernului, sa primească “fundiță rosie”, de exemplu, ar putea avea un scor scăzut care le interzice să se deplaseze.

Cu alte cuvinte, sistemul de guvernare al Chinei seamănă mult cu ceea ce a fost descris în filme precum 1984 și Animal Farm, iar Xi speră să exporte același sistem de control către Statele Unite împreună cu peste tot în lume.

Extremii de stânga vor fi probabil încântați de un astfel de concept, văzând cum își obțin deja joliile din restricții neconstituționale, cum ar fi distanțarea socială și purtarea obligatorie a măștii.

Puteți fi sigur că vitele liberale se vor alinia cu nerăbdare pentru a-și obține codurile de bare imediat ce vor fi disponibile.

Între timp, directorul executiv al Human Rights Watch, Kenneth Roth, a avertizat că planul lui Xi „ar putea deveni cu ușurință un cal troian pentru o monitorizare și o excludere politică mai extinse” . Va dați seama ca la ei asta înseamnă modernizare?!

Fiecare zi care trece, devine evident că pandemia coronavirusului din Wuhan (Covid-19) este puțin mai mult decât un efort globalist de pavilion fals pentru a produce așa-numita Marea Resetare.

Sursa: humansarefree,DistributedNews 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close