– Scurtă informare despre acțiunile Alianței –

MARȚI, 29 DECEMBRIE 2020

În vara anului 2017 Trump a început să scurgă mlaștina și i-a luat șase luni pentru a aduce puterile mondiale sub controlul său. Planul era atunci ca oamenii buni să-i urmărească pe cei mai bolnavi oameni de pe pământ, CEO de mari corporații, bancheri, politicieni, care ,,se mișcau” în cercuri de corupție și pedofile închise. Grupul NSA sau Q a fost forța de poliție a agenției, au fost principalele persoane din spatele Planului. Familia Biden a fost compromisă. Șobolanii Mlaștinii au fost compromiși și dezvăluiți prin rețelele lor internaționale de trafic sexual de copii, în special după scandalul PizzaGate a lui Hillary Clinton și Podesta și arestarea milionarului Jeffrey Epstein.

În turneul celor opt națiuni al lui Trump din iulie 2017, Arabia Saudită a fost prima care a capitulat – prințul Aliat ce era dependent de Adrenocrom – cele 13 familii feniciene – care l-au făcut pe musulmanul Obama, președinte. Prințul moștenitor i-a dat puterea președintelui Trump. Acum făceau parte din echipa Q. Trump a prezentat toate documentele – victimele traficului de copii – NSA avea toate probele.

Trump a plecat apoi în Israel, care a capitulat și au mutat Ambasada SUA la Ierusalim. Trump a mers apoi la Vatican și i-a prezentat Papei un dosar masiv. A doua zi a capitulat (în prezent este mort și se folosește o hologramă a lui la vestitul balcon). A emis o Bullă Papală în care sistemul Bancar Central a fost predat lui Donald Trump.

Vom fi la egalitate cu monedele lumii. Acesta este singurul mod în care comerțul internațional ar fi corect. ”… Donald Trump 2017 – Vorbea despre distrugerea sistemului bancar Rothschild.

Mass-media a fost condusă de aceiași oameni care conduc Fed. Trump a naționalizat Fed și a adus-o în Departamentul Trezoreriei SUA. A fost un război de peste 20 de ani (cu adevărat peste 70 de ani) ai Alianței cu șobolanii Deep State ai Cabalei, care i-ar face foarte periculoși pentru noii deținătorii de valută fără Sistemul Financiar Quantic transparent și de încredere. Până la 70% dintre liderii federali, de stat și locali au fost compromiși de spionii comunisti chinezi ai PCC (așa cum a expus recent Swalwell CA-D). Au existat, de asemenea occidentali, cum ar fi Soros, Rockefeller și Rothschild, șobolanii de pe Wall Steet care s-au folosit de extorsiuni și amenințări. Au fost familiile criminale Biden, Pelosi, Schumer, McConnell, Pompeo, FBI Wray, Bill Barr, Șeful Justiției Roberts, Justice Breyer, consilierii lui POTUS, Cipollone, Lyon, Ueland, Meadows, VP Pence și atât de mulți alții din jurul lui POTUS care l-au dezinformat și l-au indus în eroare.

Bill Clinton a „decedat” în 20 decembrie, când au început arestările la nivel înalt și chiar în momentul în care RV a fost eliberată. Mai târziu, moartea sa va fi făcută publică ca „din cauze naturale”. Obama a fost de asemenea executat, info aici: https://www.ournewearthnews.com/2019/12/07/michael-lavaughn-robinson-covering-up-barrack-obamas-execution-a-wild-theory-and-here-it-goes/     Arestările au fost executate pe Hillary Clinton, Huma Abedin și fam. Podesta (din dosarul PizzaGate). Adam Schiff a fost arestat joi dimineața 24 decembrie, la LAX. El a fost săltat de 15 ofițeri de poliție LAPD care l-au dus la clădirea din LA a FBI din care nu a mai ieșit. A fost arestat ca pedofil criminal, după ce a violat și ucis copii, precum băiatul negru de acum 1,5 ani la Hotelul Standard din Los Angeles.Mulți alții ai Deep State au fost deja executați (inclusiv vedete de la Hollywood care erau implicate în pedofilie, ritualuri satanice, canibalism, etc.), după cum ne informează fostul Navy Seals, Michael Jaco aici:   https://www.youtube.com/watch?v=AshUaa_IBQ0&feature=emb_title

După cum a spus avocatul Lin Wood, acesta nu a fost un sezon de Crăciun atât de bun pentru domnul Schiff și pentru atât de mulți alți șobolani ai Deep State compromis de PCC și CIA, care au fost arestați chiar acum în momentul în care eliberarea RV a fost finalizată.

Răscumpărarea obligațiunilor a fost finalizată; toate băncile s-au mutat la nivel global în Sistemul Financiar Cuantic, iar sistemul SWIFT al Cabalei nu va mai funcționa mult timp. St Germaine Trust și Rodriguez Trust au început să plătească tranșe foarte mari către Global Collateral Accounts și către Trezoreria SUA.

În curând, se așteaptă ca președintele Trump să anunțe (în câteva zile) implementarea NESARA, care va include o revenire la dolarul susținut de aur și iertarea datoriilor. În următoarele câteva zile se așteaptă ca toate țările să își anunțe sistemele monetare susținute de active și GESARA. Se așteaptă ca marele public să înceapă schimburi valutare la noile cursuri internaționale marți 5 ianuarie 2021.

Se bănuiește că cele Zece Zile de Întuneric erau zilele Arestărilor în masă ale Alianței (19 – 28 dec.). Contactul nostru militar pentru Alianță a raportat că va avea loc dezvăluirea masivă în săptămâna viitoare. Conform Legii Insurecției, președintele Trump ar putea folosi armata pentru a menține pacea, pentru a face arestări și pentru a pune mâna pe bunurile celor implicați în frauda electorală din 2020, făcută în legătură cu puterile străine care au dorit să preia națiunea americană – aceasta se numește Trădare.

În plus față de opțiunea declasificării, Legea Insurecției și opțiunile armatei pentru a-și asigura victoria în al doilea mandat, președintele Trump are „opțiunea milițiilor” statale pentru salvarea republicii. Milițiile sunt menționate în mod specific ca fiind păzitorii necesari ai Republicii Constituționale atât în cel de-al Doilea Amendament, cât și în Legea Insurecției. Este o situație aproape identică cu cea din vremea lui Abraham Lincoln în timpul Războiului Civil. Această lege creată în 1807, a fost utilizată în 1957 în Arkansas, în 1962 în Mississippi, 1967 în Detroit, 1992 în Los Angeles, deci nu ar fi o noutate folosirea ei. Mass-media coruptă va încerca să-l prezinte pe Trump ca dictator ce nu cedează puterea, dar cui…Partidului Comunist Chinez și slugilor lui ? Majoritatea grupurilor din cadrul miliției moderne sunt formate din veterani militari, foști oameni de aplicare a legii, deținătorii de arme și alți cetățeni care respectă legea, pasionați de libertate și care apără America împotriva dușmanilor, atât străini, cât și interni (sunt imagini pe net cu americani care s-au mobilizat deja și se antrenează în poligoane de tragere și antrenament). Iată :   

  https://www.youtube.com/watch?v=4ETtcyj8Mq0&feature=emb_title  https://www.youtube.com/embed/4ETtcyj8Mq0
Președintele Trump ar putea, în orice moment, să apeleze la grupuri de miliții, care  să conveargă la Washington D.C. și să ajute la prevenirea unei lovituri de stat militare sau la apărarea națiunii împotriva unei preluări comuniste chineze (PCC) prin intermediul lui Joe Biden, o marionetă coruptă a Chinei. Prin simplul apel la ajutor, președintele Trump ar aduna cu ușurință între 500.000 și un milion de membri ai miliției armate mergând spre Washington D.C., adunând un formidabil grup pro-America de cetățeni înarmați care ar fi dispuși să lupte pentru a apăra această națiune. Ideea unei astfel de convergențe provoacă aproape panică la cele mai înalte niveluri ale armatei SUA, unde generalii trădători au decis deja să vândă America și să permită cucerirea națiunii de către China comunistă. (Acest lucru nu este adevărat în rândul personalului armatei de nivel inferior și mediu, cu toate acestea, majoritatea disprețuind liderii corupți ai armatei, care sunt trădători.)

Nu cred că soldații armatei SUA își vor ucide proprii conaționali patrioți, ceea ce înseamnă că generalii trădători ai armatei nu vor reuși în complotul lor de a răsturna națiunea și de a preda America chinezilor comunisti. Miles Guo de la Gnews spune că agențiile de informații din întreaga lume sunt pe deplin conștiente că Trump va fi președinte pentru un al doilea mandat. Guo avertizează că economia internă a Chinei se va prăbuși instantaneu pe măsură ce se vor desfășura anumite evenimente. Al doilea mandat al lui Trump va asigura că acest lucru se va întâmpla.

Oficialul Departamentului Apărării, Andrew Knaggs, prezintă spectrul de acțiune pe care președintele Trump îl poate invoca, de la cea mai puțin controversată (instanțele) la cea mai controversată (legea marțială militară). Knaggs confirmă că Trump poate numi el însuși un avocat special și nu are nevoie de AG pentru a face acest lucru.

Explozia din Nashville ar fi putut fi un test pilot pentru a afla cât de ușor poate fi eliminată infrastructura de telecomunicații cu explozibilii convenționali. (Notă: De atunci a apărut un nou videoclip, dezvăluind că acest atac pare a fi o lovitură de rachete de la o aeronavă, nu doar o bombă dintr-un vehicul RV.) Această lovitură aeriană a vizat clădirea companiei AT&T care are legături cu sistemul de vot Dominion. Oare este coincidență??… Eu nu cred în coincidențe. Primarul din Nashville râde și zâmbește când discută despre bombardament. Este posibil ca armata SUA să planifice o lovitură de stat fizică împotriva președintelui Trump, pentru a-l scoate din Casa Albă (prin generalii trădători). S-ar putea să fie necesar în curând, apărarea de către miliții la Casa Albă și zona D.C. Iar pe 6 ianuarie președintele Trump a chemat americanii în Washington DC, iar ei se pregătesc pentru asta…

Jurnalistul Alex Newman spune că indiferent cine este încoronat câștigătorul alegerilor din 2020, va fi mult stres și consternare în 2021 (http://www.paulstramer.net/2020/12/alex-newman-no-happy-ending-for.html). Newman subliniază: „Nu există un final fericit. Indiferent de cursul pe care îl urmăm aici, va fi o mulțime de turbulențe. Dacă Donald Trump reușește să rămână, Deep State-ul va exploda. Vor multiplica atacurile teroriste. Vor încerca să spargă economia. Vor încerca să distrugă valoarea dolarului. Vor face ca mass-media mincinoasă să-l numească dictator pe Trump. Vor determina Națiunile Unite să condamne această lovitură nedemocratică… Va deveni intens și foarte grav foarte repede. Dacă Biden reușește să ajungă acolo cumva prin fraudă, nu va fi o viață lină. De fapt, partidul ne-a spus ce vor face. Vor încerca să împacheteze Senatul. . . Vor legaliza zeci de milioane de imigranți ilegali și le vor da cetățenia. Aproape toți vor vota cu democrații. Vor împacheta Curtea Supremă cu noi judecători marxisti anti-americani. America va deveni complet de nerecunoscut dacă acești oameni vor veni la putere… Acesta este un moment foarte periculos pentru America.”

  Așteptați-vă la evenimente mari în următoarele zile…, au spus-o Rudy Giuliani, avocatul lui Trump și mulți foști agenți CIA (precum Robert David Stele) sau din Trupele Speciale. Acesta este Armaghedonul…vom învinge răul instalat în secole pe această planetă sau vom muri ori vom fi sclavi biocipați.

Mesaj de la Anonimous :https://www.youtube.com/embed/32cYiwbvFxM


     !   Sursa: https://inteldinarchronicles.blogspot.com/ / https://beforeitsnews.com/

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close