– Mafia Khazariană încearcă să se predea pe măsură ce se desfășoară a doua revoluție americană –

13 ianuarie 2021

Evenimentele din săptămâna trecută și din săptămânile următoare vor intra în istorie ca una dintre cele mai mari, dacă nu chiar cele mai mari revoluții din istorie. Nu vorbim doar despre căderea Corporației Statelor Unite ale Americii. Vorbim despre sfârșitul unui sistem de sclavie care a continuat de mii de ani.

Armata SUA este acum oficial pe calea de război. Mulți războinici americani, cum ar fi generalii Michael Flynn și Thomas McInterney, se numără printre mulți care au continuat să spună că a început o a doua revoluție americană.

De asemenea, putem raporta atât din sursele francmasonilor P3, cât și din sursele FSB rusești, că Mafia Khazariană (în special poporul Davos și nobilimea întunecată europeană) a contactat Societatea Dragonului Alb și aliații săi pentru a negocia o predare.În tendințeTânărul doctor a părăsit minute după ce a luat vaccinul Pfizer „Covid-19” în Mexic

După cum a spus P3:

„Deep State este în panică, vor să negocieze … înțeleg la cel mai înalt nivel ceea ce s-a întâmplat cu adevărat și le este frică.”

Acest lucru va dura timp, deoarece va implica schimburi complexe de documente și întâlniri reale față în față (nu prin rețele de calculatoare). Amintiți-vă că acestea sunt familiile ascunse care dețin în mod privat instituții precum ONU, FMI, BRI și Banca Mondială. De aceea nu se poate aștepta ca organizarea unei tranziții ordonate să aibă loc peste noapte. Orice lucru care îl înlocuiește trebuie să fie democratic, meritocratic și vizibil pentru toți.

Cu toate acestea, cu cât khazarii întârzie predarea, cu atât este mai probabil să fie atârnați de lampioane în loc să fie doar forțați să vorbească cu un comitet de adevăr și reconciliere.

De asemenea, rețineți că președintele american Donald Trump, indiferent dacă îl iubiți sau îl urâți, este o ființă umană autentică aleasă de ființele umane din Statele Unite. Adversarul său politic Joe Biden este (mai des acum vizibil ca un compozit CG) reprezentând un grup neales (Cabal) care se ascunde de viziunea publică.

Același grup secret a ucis și a înlocuit președintele chinez Xi Jinping, președintele rus Vladimir Putin, papa Francisc și regina Elisabeta cu elemente grafice pe computer și cu actori dubli.

În ultima indicație, Papa Francisc a murit, medicul său personal a murit săptămâna trecută de „Covid 19.” Probabil că a fost ucis pentru a-l împiedica să spună lumii că Papa este mort.  https://edition.cnn.com/world/live-news/coronavirus-pandemic-vaccine-updates-01-10-21/h_e979352feb2e66eaffd7275117d350e4

Menționăm că Regina Elisabeta a fost înlocuită pentru prima dată pentru că …

spre deosebire de anii anteriori, nu am primit documente analogice care să poarte semnătura ei ca dovadă că este în viață. Mai mult, noi rapoarte spun acum că ei și soțul ei au primit vaccinuri pentru inexistentul „virus” Covid-19.

Surse din MI6 spun că acest anunț a fost „un protocol extrem de ieșit din comun, este nemaiauzit ca vreun detaliu de sănătate să fie menționat vreodată în public”. https://news.sky.com/story/amp/covid-19-queen-and-duke-of-edinburgh-receive-first-doses-of-their-coronavirus-vaccinations-12183316

Dacă Regina a dispărut, asta înseamnă că acum Trump și armata SUA sunt acum tot ceea ce stă să protejeze omenirea de înrobirea forțelor ascunse, răutăcioase. Am primit numeroase rapoarte contradictorii despre locul în care se află Trump, dar toți sunt de acord că el și familia sa se află la o bază militară undeva în sudul Statelor Unite.

Lin Wood a transmis un mesaj despre ceea ce urmează și, de-a lungul anilor de luptă cu mafia khazariană, pot confirma și demonstra independent că ceea ce spune el este adevărat.

Pentru a afla mai multe despre pedofilia satanică   https://pedoempire.org/book-4-in-print-linked-table-of-contents/

Fiți siguri, totuși, că aceste forțe ascunse trebuie să spună ascunse pentru că sunt puține și slabe și se bazează pe mită, minciuni și crimă pentru a rămâne la putere pentru că ar fi ucise instantaneu într-o luptă deschisă și corectă.

Ceea ce trebuie să facă acum forțele militare americane pentru a-și salva țara este să-și identifice corect obiectivele de represalii. Vom reveni la acest subiect mai târziu.

Dar mai întâi, să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce s-a întâmplat. Declanșatorul pentru escaladarea bruscă a acestui război în curs de desfășurare a fost evenimentele din Washington DC la 06 ianuarie lea , 2021. Aceasta a fost o încercare foarte reală de a elimina din funcție ultimul lider uman real al unei puteri majore.

Iată ce trebuie să raporteze membrii Societății Dragonului Alb care erau pe scena din Washington DC despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi. După cum observă o sursă:

„Într-o sesiune comună normală pentru numărarea voturilor electorale, membrii publicului au voie să observe din galerie. Pe 6 ianuarie 2017, în galerie au existat protestatari care au întrerupt procedurile și li s-a ordonat îndepărtarea. Este extrem de neregulat să restricționăm publicul de la respectarea procedurilor. Dar acest lucru nu a fost cazul miercuri (06 ianuarie – lea ). Publicului i s-a interzis intrarea, din cauza crizei false a virusului. ”

Mai mult, puteți vedea din videoclip că   https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=aDULJM-Lbd4

„Nu numai că publicului nu i s-a permis în Galerie să observe, dar și celor mai mulți membri ai Congresului nu li s-a permis nici măcar să participe. Doar 11 membri de fiecare parte au fost lăsați pe podea. Dacă ar putea fi doar 11 membri din fiecare parte pe podea la un moment dat, atunci nu ar fi putut avea un cvorum și numărarea voturilor nu ar putea fi oficială. ”

Sursele noastre spun, de asemenea, că Forțele Speciale SUA au trimis o echipă care încerca în mod specific să-i găsească pe membrii Congresului, dar nu a reușit. Poate că acest grup a fost înființat.

Cu toate acestea, generalul Thomas McInerney spune că Forțele Speciale au capturat computere aparținând membrilor Congresului, inclusiv cel al președintelui Camerei Nancy Pelosi. Acestea sunt completate cu dovezi incriminatorii despre furtul alegerilor etc.  https://www.bitchute.com/video/YY97haR18zKt/

Avem rapoarte neconfirmate, din surse CIA, că Nancy Pelosi a fost ulterior arestată la frontiera canadiană.

Ceea ce trebuie să facă patrioții acum este să identifice țintele corecte. Din moment ce Facebook, Twitter etc. au demontat un președinte în ședință, atunci au comis înaltă trădare. În cursul normal al evenimentelor, acest lucru înseamnă că directorii acestor companii ar trebui să se confrunte cu moartea prin executare. Generalul McInerney și alții spun același lucru.

Așadar, acum Forțele Speciale trebuie trimise la sediile Google, Amazon, Facebook etc. pentru a face arestări și a opri diseminarea falsurilor profunde și alte dezinformări.

Oamenii obișnuiți pot ajuta la lupta împotriva oligarhilor de înaltă tehnologie făcând mișcările sugerate în diagrama de mai jos.

Desigur, marile companii media trebuie să fie ocupate și de forțele militare. De asemenea, este inutil să spunem că politicienii și alții care împing furtul alegerilor, blocările și vaccinurile sunt ținte evidente.

Cu toate acestea, sursele FSB avertizează că majoritatea țintelor evidente au fost deja mutate în buncăre. Ei sugerează că, în timp ce se ascund, ar trebui să deturnăm agenda actuală a elitei, în timp ce facem schimbări cruciale pentru a elimina biți răuvoitori. De exemplu, o sursă FSB și un membru WDS declară că a confirmat personal că vaccinurile rusești promovate acum sunt „vaccinuri obișnuite împotriva gripei” și că acceptarea acestor vaccinuri (chiar dacă nu ar fi utilizate) ar fi o modalitate de a devia presiunea de a folosi vaccinuri periculoase fiind împins de cabală.

De asemenea, observăm că oamenii iau măsuri locale directe în multe locuri. Kentucky, San Diego, Quebec, etc. văd cu toții o astfel de acțiune. https://www.courier-journal.com/story/news/local/2021/01/09/live-updates-patriot-rally-gathered-outside-kentucky-capitol/6586529002/

Remarcăm, de asemenea, operațiunile militare americane din Pakistan, Italia, Germania și din alte părți legate de tentativa de furt a alegerilor din SUA. Iată președintele companiei Leonardi ai cărui sateliți au fost implicați în furtul alegerilor. https://www.leonardocompany.com/documents/20142/5502789/CV+ING+Alessandro+Profumo.pdf?t=1603730712429

Oricum, indiferent de ce, sursele Pentagonului spun: „Președintele Trump este ultimul președinte al corporației americane”. În schimb „Trump, pe 04 martie lea ,“ va deveni primul președinte al Noii Republici,“sursele spun.

Totuși, ceea ce trebuie să înțeleagă patrioții americani și armata SUA este că, chiar dacă se declară o nouă republică și renunță la datoriile corporației americane, va trebui totuși să negocieze un nou acord cu restul lumii. Alternativa va fi un colaps uriaș al nivelului de trai al SUA și închiderea tuturor bazelor militare americane de peste mări din cauza lipsei de fonduri.

Amintiți-vă, poporul SUA și nu doar guvernul SUA sunt falimentari. Acum, aproximativ 40% dintre americani nu își pot plăti chiria sau ipoteca. De asemenea, 110.000 de restaurante au fost falimentate de falsa pandemie. http://themostimportantnews.com/the-us-has-lost-more-than-110000-restaurants-setting-the-stage-for-a-commercial-real-estate-collapse-of-epic-proportions/

Industria SUA a fost, de asemenea, în mare parte mutată în China și nu poate fi reconstruită peste noapte. Va dura mulți ani, dacă nu chiar decenii, pentru a face acest lucru.

Oamenii americani se pot liniști la faptul că și cea mai mare parte a restului lumii este în faliment. https://www.reuters.com/article/us-worldbank-debt/world-bank-sees-more-countries-in-deep-debt-distress-this-year-idUSKBN29A1WK?il=0&utm_source=reddit.com

De la Bloomberg: „Cele mai mari economii ale lumii   care își asumă poverile record ale datoriilor sunt pe cale să se confrunte cu o moștenire nedorită a crizei financiare: o factură de datorie de 13 trilioane de dolari”. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-05/a-13-trillion-crisis-era-debt-bill-comes-due-for-big-economies?sref=RJ2RlMrh

Președintele Braziliei, de exemplu, a recunoscut că țara sa este în faliment. https://www.ibtimes.com/brazils-president-says-country-broke-3115320

Chiar și China se confruntă cu întreruperi din cauza lipsei de cărbune. https://www.cnbc.com/2021/01/05/chinese-cities-go-dark-amid-shortage-of-coal-a-key-australian-export.html

Ceea ce înseamnă acest lucru este că negocierile pentru un jubileu și o tranziție ordonată către un sistem mai bun de gestionare a planetei sunt esențiale. Aceste negocieri au loc, dar pentru a ajunge de aici până acolo înseamnă că trebuie să accelereze ritmul. În caz contrar, vom vedea degenerarea către haos, război și suferință în masă.

În ultima notă: mișcări planetare mai ciudate. https://www.the-sun.com/lifestyle/tech/2106242/jupiter-saturn-mercury-conjunction/

Sursa: https://benjaminfulford.net/

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close