– Confirmat: Marea Britanie va elibera pașapoarte pentru vaccinuri (nu după mult timp, nu au avut astfel de planuri) –

14 ianuarie 2021  

Bărbatul planifică următoarea călătorie de vacanță. Pe telefonul mobil este afișat un certificat digital de vaccinare, care confirmă faptul că s-a efectuat o vaccinare COVID-19.
Conținutul de pe telefonul mobil a fost conceput de mine. Nu există dificultăți cu drepturile de autor. Tot conținutul permisului de vaccinare este fictiv.

În ciuda negărilor anterioare ale guvernului că există planuri de  lansare a pașapoartelor pentru vaccinul COVID , rapoartele au confirmat că fiecărei persoane vaccinate în două zone selectate ale Marii Britanii i se va oferi exact acest lucru ca „proces” desfășurat cu efect imediat.

Rapoarte London Telegraph  că biometriei firma iProov și firma de securitate cibernetica Mvine au dezvoltat pașapoartele de vaccin, care vor fi prevăzute , opțional , ca o aplicație pe telefoanele celor vaccinate.

Guvernul va desfășura lansarea în două autorități locale și va monitoriza aplicarea acestuia până în martie.În tendințeTânărul doctor a părăsit minute după ce a luat vaccinul Pfizer „Covid-19” în Mexic

Raportul menționează că guvernul a arătat deja 75.000 de lire sterline în proces, despre care se pretinde că este un mod de a monitoriza cine a avut vaccinul.

Frank Joshi, director și fondator al Mvine, a menționat că, deși proiectul a început doar ca o modalitate de a ține evidența testelor COVID, s-au adus finanțări suplimentare pentru a-l transforma într-un sistem de pașapoarte pentru vaccinuri.

Inițial, am început cu această nevoie de a demonstra dacă ați făcut un test de anticorpi, dar poate fi utilizat în mod egal pentru a demonstra dacă ați fost vaccinat, a spus Joshi, potrivit raportului.

Andrew Bud, director executiv al celeilalte companii implicate, iProov, a declarat că sistemul va fi integrat cu Serviciul Național de Sănătate și ar putea fi ușor lansat pentru toată lumea din țară.

„Vorbim despre o piesă de tehnologie remarcabilă care poate fi pusă în aplicare și care poate fi ușor integrată cu NHS”, a spus el.

Dezvoltarea pare a fi separată de  contractele guvernamentale acordate altor două firme  pentru a dezvolta „pașapoarte de libertate” COIVD, despre care am raportat acum câteva săptămâni.

Luna trecută, ministrul britanic al vaccinurilor Nadhim Zahawi a anunțat că guvernul  nu intenționează să introducă pașapoarte imunitare  în masă sau să impună restricții celor care nu iau jabul.

Această ultimă revelație pune afirmația deja îndoielnică a lui Zahawi în îndoieli serioase.

De asemenea, am raportat anterior , în noiembrie, despre planurile active ale guvernului britanic de a dezvolta un sistem de coduri QR pentru a fi utilizat ca „pașaport de imunitate”.

Raportul, provenind din  surse apropiate guvernului , a menționat că „Celor care refuză să obțină jabul Covid-19 li s-ar refuza probabil intrarea în locații, ca parte a acelorași propuneri”.

Alte rapoarte au sugerat  că o aplicație utilizată deja în mod evident în Marea Britanie de către oameni pentru a rezerva întâlniri la medic și la spital ar putea implementa o secțiune privind starea de vaccinare care va arăta dacă o persoană a luat sau nu jabul pentru coronavirus și că întreprinderile ar putea să o folosească pentru a refuza intrarea celor care nu au.

Spectrul așa-numitelor „pașapoarte de imunitate” se profilează la nivel global.

Ieri s-a dezvăluit că  Danemarca este ultima țară care  a anunțat că lansează un „pașaport Covid”, pentru a permite celor care au luat vaccinul să se angajeze în societate fără restricții.

Recent,  guvernul din Ontario, Canada, a recunoscut  că explorează „pașapoarte de imunitate” coroborate cu restricții privind călătoriile și accesul la locurile sociale pentru persoanele nevaccinate.

Luna trecută,  Israelul a anunțat  că cetățenii care primesc vaccinul COVID-19 vor primi „pașapoarte verzi” care le vor permite să participe la locuri și să mănânce la restaurante.

O  litanie  a altor  figuri guvernamentale  și  ale industriei turismelor  din SUA, Marea Britanie  și nu numai  au sugerat că „ pașapoartele COVID ” vin pentru ca  „viața să revină la normal”.

Sam Grant, manager de campanie la grupul de advocacy pentru libertăți civile Liberty, a avertizat că „orice formă de pașaport imunitar riscă să creeze un sistem pe două niveluri în care unii dintre noi să aibă acces la libertăți și sprijin, în timp ce alții sunt excluși”.

„Aceste sisteme ar putea duce la blocarea potențială a persoanelor care nu au imunitate de la serviciile publice esențiale, la muncă sau la locuințe – cu cei mai marginalizați dintre noi cei mai afectați”, a avertizat în continuare Grant.

„Acest lucru are implicații mai largi, deoarece orice formă de pașaport imunitar ar putea deschide calea către un sistem complet de identificare – o idee care a fost respinsă în mod repetat ca fiind incompatibilă cu construirea unei societăți care să respecte drepturile”, a mai îndemnat Grant.

Sursa: https://humansarefree.com

Edward Morgan

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close