– Se infaptuieste de fapt o Lovitura Militară pentru a salva America , nu pentru a o distruge –

SÂMBĂTĂ, 16 IANUARIE 2021

 Actualizarea situației din 14 ianuarie examinează cele două teorii concurente pentru rezultatul alegerilor trucate din 2020. Într-un scenariu, Trump a renunțat, Biden va depune jurământ și Statele Unite ale Americii vor fi cufundate într-un stat polițienesc autoritar, controlat de comuniști care ar aduce la tăcere dizidența conservatoare. Cu toate acestea, apare o altă teorie care susține că Statele Unite se află într-o lovitură de stat militară împotriva trădătorilor civili ilegali și că o combinație de FEMA și armată va salva America, nu o va înrobi.

Această teorie a luat avânt cu o zi înainte când Steve Pieczenik a apărut la Alex Jones Show și a susținut că se desfășoară o lovitură de stat militară pentru a efectua arestări în masă împotriva trădătorilor la sau înainte de 20 ianuarie. În timpul interviului, Alex Jones și-a exprimat scepticismul și i-a spus lui Pieczenik că sună ca și cum ar fi vărsat teorii aiurea care reflectau „Q-tards”. Pieczenik a răspuns cu un pariu că, dacă Biden nu va fi arestat până în 20, Pieczenik nu va mai apărea niciodată la Alex Jones Show. Pieczenik a fost un fost oficial al serviciilor de informații privind operațiunile psihologice din cadrul US Statement Department și a ajutat Statele Unite să efectueze lovituri de stat militare împotriva națiunilor străine.

Cu toate acestea, nu doar Pieczenik este cel care susține acest punct de vedere. Interviurile recente arată, de asemenea, că generalul Michael Flynn și avocatul Lin Wood sunt extrem de încrezători că armata SUA se pregătește să aresteze trădătorii Statului Profund, ceea ce înseamnă în esență că masarea Gărzii Naționale din DC este de fapt o capcană pentru trădători. Este de fapt adevărat că în ziua inaugurării, orice parlamentar trădător sau actor al Deep State care se prezintă acolo va fi înconjurat de trupe puternic armate. Trump este capabil să federalizeze toate trupele Gărzii Naționale prin invocarea Legii Insurecției. Dar există un alt factor care a apărut în toate acestea: FEMA.

FEMA este organizată ca o entitate de continuitate a guvernului (COG), cu puterea de a conduce întregul guvern federal într-o situație de urgență națională. Președintele Trump a declarat o urgență națională pe 12 septembrie 2018 și acea urgență nu a fost anulată. Alegerile din 2020 au avut loc sub acea urgență națională (ordinul executiv „de interferență străină”). După cum spune teoria, guvernul civil s-a prăbușit deja sub frauda electorală, instanțele corupte și acțiunile trădătoare ale majorității parlamentarilor, atât Democrații, cât și GOP. Adevăratul guvern care este ăn funcțiune acum este o combinație de FEMA și autoritate militară. Alegerile, fiind frauduloase, sunt nule.

Aici mai vin cu o informație importantă. Alegerile s-au desfășurat sub Corporația US Inc. înființată de Vatican în 1871, care a fost declarată în faliment la 20 decembrie 2020. Aceasta în prezent nu mai există, deci Trump a semnat Restaurarea Republicii sub dolarul susținut pe aur care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2021. Deci….trebuie efectuate din nou alegeri, conform legii NESARA/GESARA în 120 de zile. Fostele alegeri nu mai au obiectul, US Inc. nu mai există.

FEMA este condus de Peter Gaynor, pus în funcție de președintele Trump în ianuarie 2020. Gaynor este un veteran după 25 de ani în Corpul de Marină al SUA, cu o experiență specială în conducerea trupelor în operațiuni de asalt urban. Președintele Trump a activat FEMA pe 11 ianuarie, emițând o nouă declarație de urgență prin acest ordin prezidențial de la Whitehouse.gov. – https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-approves-district-columbia-emergency-declaration/

Președintele a invocat și Stafford Act care conține un limbaj ce pare să acorde președintelui puteri extraordinare în perioadele de urgență națională declarată: https://www.fema.gov/disasters/stafford-act

     Gaynor la FEMA, Miller la Departamentul Apărării (DoD)

Peter Gaynor

Pe lângă punerea în funcție a lui Gaynor la FEMA, Gen.Chris Miller a fost numit
secretar al apărării de către președintele Trump la scurt timp după alegerile trucate din 3 noiembrie, când serviciile de informații militare americane au putut confirma că democrații și Biden acționau ilegal pentru a fura alegerile. Credem că DNI, prin John Ratcliffe a emis un raport clasificat către Trump și DoD, documentând intervențiile străine și operațiunile de război cibernetic desfășurate împotriva Americii de către agresorii străini. Chris Miller este un patriot și un expert în război neconvențional. El este loial lui Trump și a ajutat la desfășurarea operațiunilor de succes în Orientul Mijlociu. El este obișnuit să fie înconjurat de inamici. Cu Miller la DoD și Gaynor la FEMA, există activele potrivite pentru ca FEMA să conducă operațiunile C.O.G. în timp ce armata își afirmă autoritatea de a proteja Constituția pentru a face arestări a sute de trădători și actori răzvrătiți în ziua inaugurării (care nu va mai fi). Nu uitați că toate Forțele de Operațiuni Speciale raportează acum direct lui Miller, iar USMC raportează direct lui Trump. Gaynor la FEMA se poate coordona cu ușurință cu pușcașii marini, pentru că asta a făcut 26 de ani în armată.

Conform acestei teorii, Statele Unite ar opera apoi sub autoritate militară temporară timp de câteva luni, timp în care ar fi făcute mai multe arestări și ar putea avea loc noi alegeri. Din informațiile avocatului Lin Wood și personalului militar în retragere (cel puțin doi generali), au reieșit următoarele:

 ,,Acum sunt 250.000 de soldați chinezi care ne înconjoară, 75.000 în Canada și restul în Mexic. Generalii au spus că, dacă vor pune piciorul în această țară, vor fi șterși rapid de pe suprafața pământului. Primarul din Oklahoma City a fost informat de POTUS luni prin e-mail că Legea insurecției a fost adoptată și arestările vor începe în acel oraș. Acesta este primul dintre numeroasele orașe în care se va întâmpla. Aceste alegeri au fost un război cibernetic asupra țării noastre. O lucrare a fost trimisă la Casa Albă cu privire la votul din 4 state care arăta că atacurile cibernetice chineze mută voturile de la Trump la Biden. Ei au dovada acestui lucru acum. Aceasta este o țară străină implicată în alegerile noastre, astfel încât aceasta a fost escaladată de la o problemă internă la un atac al unui inamic străin. Acest lucru a trecut de la o problemă de vot constituțional la o problemă de securitate națională acum.

Atacul clădirii Capitolului a fost condus de Antifa și BLM – toate înșelăciuni tactice așa cum le numim în armată. Este o practică obișnuită. Da, suntem într-o operațiune militară deplină chiar acum pentru a elimina amenințările și a-l instala pe președintele nostru la putere și pentru a controla violența din marile orașe. Rețineți, dacă luminile se sting, iar Biden nu este președinte, nu China vine aici, ci noi suntem, cei care decuplăm energia pentru a elimina băieții răi. Arestări masive vor avea loc atunci.

Tot pentru ceea ce sunt panicați, este că lumea va afla despre cercurile lor de pedofilie și trafic sexual de copii de care au profitat cu toții zeci de ani. Președintele iubește această țară și iubește oamenii și se angajează să restabilească financiar tot ce s-a pierdut de când a început Cov19. S-ar putea să începem să vedem lucrurile încă din această seară și auzim că va deveni fierbinte prin 18-19.

   Rămâneți în Rugăciune. Rămâneți în credință.”

G-ral Berger

O sursă a Pentagonului, care a vorbit sub promisiunea anonimatului, a declarat pentru
Real Raw News că Pelosi l-a contactat pe generalul Berger luni seara târziu și i-a cerut să angajeze 5.000 de soldați pentru a asigura o tranziție pașnică a puterii și pentru a preveni repetarea asediului Capitoliului din 6 ianuarie. Gen. Berger, care este Comandantul United States Marine Corps. spunea sursa, nu a înțeles de ce Pelosi avea nevoie de soldați suplimentari pentru a spori o forță deja impresionantă, adunată de oficiali federali și de stat. Această forță include 15.000 din Garda Națională din D.C., Delaware, Massachusetts și Rhode Island și un număr nedezvăluit de agenți FBI și DHS care au ajuns în D.C. duminică seara.

Pelosi a spus că dorește întăriri „pregătite pentru luptă” pentru că „susținătorii lui Trump radicalizați și oamenii conspiraționiști ai QAnon” erau pe punctul de a converge către DC. L-a implorat să reconsidere, argumentând că este de datoria patriotică a generalului să înăbușe răscoalele și să garanteze ascensiunea lui Biden la Biroul Oval. Declarația ei l-a făcut ca general să explodeze: „Nu-mi vorbiți despre patriotism, doamnă Speaker. Am servit această țară cu distincție timp de 40 de ani. Am vărsat sânge pentru națiunea noastră. Ce ați făcut dvs., un ales de sine stătător, pentru țara dvs.? ” A spus Generalul Berger.

Pelosi înfuriată în continuare l-a amenințat că va răspunde în fața Congresului. „Răspund doar președintelui și după cum înțeleg, Donald J. Trump este încă președinte și comandant-șef. Rămân fidel Constituției așa cum a fost scrisă, nu în interpretarea dumneavoastră despre aceasta ”, a admonestat-o Generalul Berger pe Pelosi. Generalul a mai spus că va desfășura astfel de trupe doar la ordinul președintelui Trump.

 Robert David Steel, fost agent CIA pe lângă multe altele ne dezvăluie: ,,Justin Trudeau (Castro), PM al Canadei a violat și ucis copii, iar Nancy Pelosi ar fi spus într-un anumit context: Fuck America, Israel First…” . Un interviu cu el aici:https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dwhlas2cprUyNW46M9XYfMGHrNRtwqNPh83Gjajg-e6W_iGAUqfo9YrKrZ2A0vFqBx6hmK5Xw8nojZ7_jG4J0ExYlDvWDtssRcNbu84lmBGP3aa5AjQ71Q2OnBxF6mTQWvedpeg
Infiltrarea britanică în Pentagon pentru a duce la un război cu China

Acum suntem foarte îngrijorați de faptul că infiltrarea britanică în Forțele Navale și
Spațiale ale SUA ne-a compromis capacitatea de a proteja Statele Unite. Ar fi atât de convenabil pentru Regina Șopârlă ca ambele țări să se anihileze reciproc, în timp ce britanicii, Imperiul și facțiunile necinstite din interiorul guvernului și armatei Statelor Unite să se așeze și să-și adune prada.

Un posibil scenariu: una dintre aeronavele noastre din Space Force ale SUA aflate sub controlul SERCO / Quinetiq britanice, ar putea trage asupra Americii, iar TRĂDĂTORII din Statul Major dau vina pe China, declanșând un război mondial. Compania Pilgrim, britanico-americană, ar obține ceea ce au împins în toți acești ani – DEPOPULARE și DOMINAȚIE MONDIALĂ. Acești oameni sunt disperați. Regina (care s-a confirmat că este o clonă) a jucat cu China de-a lungul timpului, iar rețeaua lor de informații este prea stupidă pentru a ști că este folosită de Societatea Pilgrim Americano-Britanică ca promotor pentru distribuția Coronavirusului (am publicat în blog prin primăvară legătura acestei companii cu crearea Coronavirusului, n.b.) și, acum se pare, pentru un război cinetic între America și China, instigat de inamicul străin al ambelor națiuni – Imperiul Britanic. Deci dragilor, acum se joacă și un joc dur geopolitic, pentru dominația globală… Nu există prieteni, nu există aliați.Gen.Michael Flyn : Masa-media și rețelele de socializare au făcut un deserviciu enorm SUA… : https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dxuAto5KkXstGHBppX9r-J0P7ToD6OiqjRB8oIj1lHml1lJDi7s0ihDLFWE1-AsQgASWEIiWxo5It2HFJD5g568sO8wDoXw3vAu_34jz2yXfVBkKK-lmFjPtdY_7IkEGwYVZ1Q

Inaugurarea lui Joe Biden a fost anulată, președintele Trump va rămâne în funcție, iar presei de propagandă a Partidului Comunist Chinez : ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN și MSNBC li se va anula licența de transmisie, potrivit președintelui Trump: „Am invocat Legea Insurecției din 1807 (secțiunea 10 Codul SUA 13 251-255) pentru a aborda rebeliunea trădătoare condusă de parlamentarii democrați și republicani, agenții PCC (Partidul Comunist Chinez), FBI, Departamentul de Justiție, CIA și alții pentru a submina Statele Unite ale Americii și Constituția sa. Aceste entități reprezintă o amenințare directă la adresa securității naționale. Voi rămâne președinte la nesfârșit până când toți dușmanii interni vor fi arestați.”

Președintele Trump a invocat Legea Insurecției după o altă tentativă de asasinare asupra lui, sâmbăta trecută dimineața, 9 ianuarie. Potrivit Serviciilor de Informații, agenții Partidului Comunist Chinez, FBI, Departamentul de Justiție, CIA și alții din Deep State au planificat de mult timp – cu ajutorul Main Stream Media – să distrugă SUA și Constituția sa. Desigur, niciunul dintre aceste acte trădătoare nu a fost raportată de corupta Main Stream Media. Trump a avut dovezi că MSM a fost „implantată cu agenți CIA și ai Partidului Comunist Chinez al căror unic scop era de a direcționa opinia publică către o agendă a Statului Profund.

În timpul celor patru ani de mandat ai președintelui Trump, el și ceea ce a fost denumită Alianța au luptat împotriva acestei Cabale – o forță întunecată ce se  închină la Satana, compusă din treisprezece familii de descendenți sataniști din Italia, Vatican, Monarhia Regatului Unit, MI6 britanic, Partidul Comunist Chinez, CIA, FBI, Departamentul de Justiție, Antifa, Black Lives Matter și anumiți parlamentari republicani și democrați. După atentatul la viața sa din 9 ianuarie, SUA au fost supuse unei legi marțiale prescurtate, cu președintele Trump în funcția de comandant șef și generalul Flynn responsabil cu armata. Ca atare, Trump a semnat mai multe ordine executive care, printre alte puteri, au permis arestările militare și tribunalele militare. Vor fi acționate între 200.000 și 500.000 de acuzări sigilate împotriva elitelor politice și globale depuse în instanțele federale din întreaga țară. Conform Insurection Act în vigoare, Trump va rămâne președinte pe termen nelimitat până când toți dușmanii interni vor fi arestați. În curând va reduce la tăcere Main Stream Media.

În același 9 ianuarie POTUS și Departamentul Apărării au amânat inaugurarea
prezidențială din 20 ianuarie. Surse Intel au susținut că, dacă Joe Biden nu va fi inaugurat, există planuri corupte ale FBI de a ajuta la punerea în scenă a violenței Antifa și BLM în DC și în cele 50 de capitale de stat, de sâmbătă 16 ianuarie până miercuri 20 ianuarie. Biden nu ar fi putut fi inaugurat oricum din cauza Legii Insurecției care i-a cerut lui Trump să rămână în funcție „până când toți dușmanii interni vor fi arestați”. O mass-media coruptă a refuzat să raporteze orice altceva în afara agendei de stânga, considerată plătită de PCC.

Astfel, președintele a anunțat că va activa în curând sistemul de difuzare de urgență (EBS – Emergency Broadcast System). Acest lucru era de așteptat în timpul a ceea ce a fost denumit Zece zile de întuneric sau întreruperea mass-media. Cu EBS, toată lumea va primi alerte pe telefoanele lor, TV, radio și Internet, care ar înlocui alte emisiuni timp de câteva ore la rând. De asemenea se va folosi GBS (Global Broadcast System), folosind sateliții Forței Spațiale a SUA. În primul pas, Trump va difuza un mesaj prezidențial. El va vedea ce posturi îl vor transmite și care nu. Celor care nu-l transmit, li se vor lua licențele imediat. Transmisiile ar explica războiul tăcut care se întâmplă pe tot globul între Cabală și Alianță.

În această săptămână, furnizorii lui Trump de informații, Robert David Steele și Juan OSavin, au explicat: „Acest lucru nu poate fi soluționat până la 1 aprilie. Oricine, inclusiv Fox, care refuză să difuzeze pe președintele SUA se confruntă cu pierderea licențelor FCC, precum și cu acțiuni penale, poate va fi o preluare militară”.

Miercuri 13 ianuarie, într-un mesaj urgent adresat poporului american Președintele Trump a cerut pacea. Surse Intel au raportat că au fost planificate revolte în DC și în întreaga țară. El a condamnat revoltele din capitala statului, precum și un atac recent din partea rețelelor sociale împotriva libertății noastre de exprimare și apoi a activat forțele militare pentru a înăbuși tulburările: https://beforeitsnews.com/v3/r2/?url=http://tapnewswire.com//2021/01/inauguration-cancelled-trump-remains-in-office-abc-nbc-cbs-fox-cnn-msnbc-to-loose-licenses/https://trendingpolitics.com/breaking-president-trump-releases-urgent-video-message-to-the-american-people/  

Recenta încălcare a liberei exprimări a platformelor de socializare, care au cenzurat libertatea de exprimare a fost îngrijorătoare. Donald Trump Jr. a salvat situația. Trump Jr. a anunțat că o nouă platformă de socializare va veni în curând numită Rețeaua Socială Freedom.

Ca parte a Planului de eliberare planetar, Forța Spațială a președintelui Trump a fost implicată în întreruperi de energie la nivel mondial în mai multe țări, pe măsură ce unitățile Forțelor Speciale ale Alianței au făcut arestări, astfel:

·        În 10 ianuarie au fost efectuate mai multe arestări, inclusiv în Frankfurt, Germania – sediul biroului CIA, unde aparatele de vot Dominion au schimbat ilegal voturile lui Trump spre Biden în alegerile din 2020.

·        În weekendul trecut, unitățile Forțelor Speciale ale liderilor militari ai Alianței Franceze și Rusiei au eliminat șobolanii Deep State din Italia, Pakistan, Berlin și Paris. Apoi s-au mutat în Iran, unde au provocat întreruperi pentru a viza terorismul global și regional.

·        12 ianuarie, Casa Albă a lansat Biroul Național de Inițiativă pentru Inteligență Artificială. Această Forță Spațială a activat oficial și computerul cuantic care ne-ar pune pe noi și lumea pe Gold Standard, oferind și un sistem de vot cuantic transparent și instantaneu pentru prima noastră alegere a Republicii Restaurate din martie 2021, plus a furnizat platforma pentru un satelit de difuzare global Secret Program care ar putea suprascrie toate ecranele TV pentru adresele internaționale ale președintelui Trump.

·        În următoarele zile vor fi multe dezvăluiri despre criminalitatea membrilor Deep State.

·        Toate amenințările nucleare ale Deep State au fost anihilate de către Armată.

·        În weekendul următor, până la 20 ianuarie, pot exista deficiențe de hrană și aprovizionare, întreruperi de comunicare, mass-media și rețele sociale, plus întreruperi ale tranzacțiilor bancomat și cardului de credit. Ai fost sfătuit să fii pregătit.

·        Se atrage atenția ca în următoarele săptămâni, să rămâneți în afara zonelor urbane, Capitoliului statului, DC și în special a orașelor controlate de mafia Deep State: Philadelphia, New York, San Francisco, Seattle și Los Angeles.  

Mai există un scenariu: POTUS & DoD și Pălăriile Albe militare care stau cu Trump pot lăsa telenovela Deep State să facă versiunea unei inaugurări a lui Biden în Curtea Supremă prezidată de judecătorul șef [trădătorul șef] Roberts. Această opțiune ar putea fi abordată din două motive: 1) Pentru a reduce la minim violența programată de FBI-CIA prin teroriștii Antifa, BLM și 2) Pentru a expune poporului american controlul ilegal, opresiv, neconstituțional, prin care Biden și Harris sunt împinși de către Deep State în față. Urmând ca zilele următoare toți să fie arestați și acuzați de înaltă trădare.

Alianța a fost compusă din președintele Trump, președintele rus Vladimir Putin, președintele chinez Xi Jinping, prim-ministrul irakian Mustafa Al-Kadhimi, prim-ministrul din India Narendra Modi, Pălăriile Albe în Departamentul Apărării condus de secretarul apărării Chris Miller, subsecretar al apărării Intel Ezra Cohen Watnick și generalul Michael T Flynn, Q (compus din aproximativ 800 de operatori speciali care îl sfătuiesc pe președintele Trump, inclusiv pe Șeful Statului Major General al Pentagonului, șeful mixt Mark Milley, vice-șeful John Hyten, generalul James McConville, Amiralul Michael Gilday, generalul CQ Brown, generalul Paul Nakasone și generalul Jay Raymond), QAnons (Patrioți voluntari conduși de JF Kennedy Jr.), Agenția Națională de Securitate și diferiți militari din întreaga lume în unitățile Forței de Operațiuni Speciale, inclusiv forța internațională autorizată să facă arestări în orice țară , Interpol, plus unitățile marine ale SUA, Garda Națională și unitățile de operațiuni speciale.

  Deci dragilor nu avem decât să ne rugăm pentru binele omenirii, pentru reușita acestor acțiuni ale Alianței și președintelui Trump și să ne așteptăm la mari dezvăluiri… De această victorie depinde viitorul omenirii, altfel vom fi sclavii Chinei și ai neomarxiștilor, fără Dumnezeu și fără iubire față de semenii lor.

  Un discurs fulminant al președintelui ,,The Time Has Come”: https://rumble.com/embed/va1u1p/?pub=4 https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dzSudKzW87q3vfkDLU8nTgpV_mnC5tNpat8Dv5xhrVUPTL-TfiCAPSPRiIRUCTWepDjjPAhx4-OPKJ-8DMbhtJFyVNlqD9RPLL02ixgdMUc96gq1rfl0IE5ckcocFiYE6cOqn2E

   surse:    Surse: https://beforeitsnews.com/ / https://truthbits.blog/ / https://operationdisclosure.blogspot.com / https://inteldinarchronicles.blogspot.com/ / https://trendingpolitics.com  

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close