– Stop Cancer : Bicarbonatul de sodiu , Miracolul –

15 februarie 2021   

De Dr. Mark Sircus,

Bicarbonatul de sodiu este un instrument surprinzător de util pentru tratarea și prevenirea cancerului. Motivul de bază pentru care bicarbonatul de sodiu este un tratament atât de minunat pentru cancer este acela că crește în mod direct nivelul de CO2 din organism. Tumorile canceroase răspund la creșterea CO2 într-un mod care nu favorizează creșterea lor continuă.

Bicarbonatul de sodiu (NaHCO3) este o substanță naturală utilizată în corpul uman pentru reglarea pH-ului. Bicarbonatul afectează pH-ul celulelor și țesuturilor, echilibrează tensiunea celulară și ajută la oxigenare prin creșterea nivelului de CO2 din sânge. Utilizarea bicarbonatelor reprezintă o adevărată descoperire în tratamentul cancerului și nu există nicio îndoială că mii de vieți ar putea fi salvate în fiecare zi cu utilizarea acestuia.

La aproximativ trei dolari pe kilogram, bicarbonatul de sodiu va depăși chimioterapia și tratamentele cu radiații, deoarece vizează condițiile de aciditate și oxigen scăzut. Tratarea cancerului cu bicarbonate tratează motivele fundamentale pentru care celulele canceroase se formează și devin agresive, deci este o terapie sănătoasă din punct de vedere medical care nu ar trebui refuzată nimănui.În tendințeAcest videoclip va intra în istorie ca unul dintre cele mai bune videoclipuri cu pilule roșii din 2021 pe care ar trebui să le jucăm cu toții în buclă pentru ca masele adormite să le vadă, indiferent de apartenența politică.

Chimia și radiațiile creează o mulțime de stres oxidativ, aciditate, inflamație și condiții de oxigen scăzut; bicarbonatele curăță mizeria pe care o fac aceste tratamente toxice și se știe că face tratamentele tradiționale tradiționale mai eficiente.

Bicarbonat de sodiu - Pacienți cu mezoteliom cu chimioterapie

Motivul incapacității medicinei moderne de a opri valul deceselor provocate de cancer începe în școala de medicină și lipsa de dorință de a înțelege dioxidul de carbon și medicamentul cu pH și de ce hipoxia (condiții cu oxigen scăzut) sunt la baza cancerului. Atingem inima terorismului farmaceutic. Ei reprimă complet cunoștințele despre medicamentele pentru CO2 și pH, deoarece pun accentul pe bicarbonatul de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu este una dintre cele mai mari amenințări pentru industria farmaceutică, deoarece este accesibilă, accesibilă și eficientă. Mai mult decât ieftin, bicarbonatul de sodiu este imposibil de prea ieftin. Medicamentul cu bicarbonat este suficient de puternic și eficient pentru a distruge întreaga paradigmă farmaceutică, așa că nu este de mirare că unitatea medicală este atât de împotriva utilizării sale.Cucerirea cancerului – Un curs de oncologie naturopatică de dr. Sircus  – Aflați  »

Puterea sa deplină de a reduce suferința și moartea trebuie reprimată cu orice preț. Așa că i-au paralizat pe medici, lăsându-i fără nicio înțelegere a unuia dintre cele mai de bază medicamente. Știința de bază cunoaște și apreciază dioxidul de carbon. Medicii nu fac acest lucru și sunt amenințați cu utilizarea bicarbonatului de sodiu pentru tratamentul cancerului. Pe Internet, care acum este renumit pentru știrile false, puteți vedea doctori, instituții medicale și oameni simpli care fac prostii despre ceva despre care știu foarte puțin,  bicarbonatul de sodiu ca medicament pentru cancer .

Certitudine absolută

Înainte de a prezenta știința care susține toate afirmațiile de mai sus, fiți conștienți de cât de ferm și sigur este totul pentru pacienții cu cancer, la fel de sigură ca ideea că respirația dvs. vă menține în viață. Nu există loc pentru o bucată de îndoială cu bicarbonatele și cu ceea ce fac.

Imaginați-vă cel mai bun jucător de baschet din aer, făcând un slam dunk; mingea este deja la jumătatea cercului; cât ai paria pe el să facă scorul? Nu sunt sigur ce altceva să spun pentru a comunica cât de simplu este bicarbonatul de sodiu în capacitatea sa de a transforma valul condițiilor acide, cu conținut scăzut de oxigen, salvând astfel viețile a milioane de pacienți cu cancer. Bicarbonatul de sodiu este bun. Este un dar de la natură, un dar de la Dumnezeu. Cel mai bun prieten al nostru, așa cum spune Compania de bicarbonat de sodiu Arm and Hammer încă din 1925  într-o carte pe care au expus-o despre utilizările medicale ale acestei substanțe simple .

1925 Un prieten în nevoie, fapte demne de știut despre Arm ...

Știința copleșitoare

Prima lecție în înțelegerea noastră de ce bicarbonatul de sodiu este un medicament necesar și posibil cel mai important pentru pacienții cu cancer vine de la Dr. Yandell Henderson. În 1940 a scris: „O altă concepție greșită naturală este că oxigenul și dioxidul de carbon sunt atât de antagoniste încât un câștig al unuia din sânge implică în mod necesar o pierdere corespunzătoare a celuilalt. Dimpotrivă, deși fiecare tinde să crească presiunea și astfel să promoveze difuzia celuilalt, cele două gaze sunt ținute și transportate în sânge prin mijloace diferite; oxigenul este transportat de hemoglobină în corpusculi, în timp ce dioxidul de carbon este combinat cu alcali în plasmă. O probă de sânge poate fi bogată în ambele gaze sau scăzută în ambele gaze. În condiții clinice, oxigenul scăzut și dioxidul de carbon scăzut apar în general împreună.Creșterea terapeutică a dioxidului de carbon, prin inhalarea acestui gaz diluat în aer, este adesea  un mijloc eficient de îmbunătățire a oxigenării sângelui și a țesuturilor . ”

Am primit recent un mesaj de la un domn rus care trăiește nu departe de mine că, în urmă cu trei ani, a fost diagnosticat cu stadiul de mielom 4. Mai târziu a fost diagnosticat cu carcinom cu celule renale cu metastazare peste tot, mai ales în oase. El a raportat că a început să bea bicarbonat de sodiu o linguriță de trei ori pe zi în urmă cu doi ani și acum bea doar o linguriță dimineața și se simte minunat.

A doua lecție necesară: „Dar nimeni astăzi nu poate spune că nu se știe care este cancerul și cauza sa principală. Dimpotrivă, nu există nicio boală a cărei cauză principală să fie mai bine cunoscută, astfel încât astăzi ignoranța nu mai este o scuză ”, a declarat câștigătorul Premiului Nobel Otto Warburg într-o întâlnire a laureaților Nobel din 30 iunie 1966. Warburg este considerat unul dintre Principalii biochimiști ai secolului XX. El a fost singurul beneficiar al Premiului Nobel pentru fiziologie sau medicină în 1931. În total, a fost nominalizat la premiu de 47 de ori pe parcursul carierei sale.

A nu înțelege cum influențează cancerul condițiile de aciditate și oxigen scăzut înseamnă a nu înțelege cancerul. În urmă cu peste 80 de ani,  Warburg a arătat că celulele ar putea fi întotdeauna canceroase supunându-le perioadelor de hipoxie . Celulele canceroase supraviețuiesc prin utilizarea unui proces care este avantajos în mediile cu conținut scăzut de oxigen. Înainte de a continua, amintiți-vă că CO2 scăzut aduce O2 scăzut și că bicarbonatul de sodiu ne oferă acces instant la mai mult CO2 și, astfel, la mai mult oxigen.

„Secretul vieții este atât să hrănească și să hrănească celulele, cât și să le lase să-și spele deșeurile și toxinele”, potrivit Dr. Alexis Carrell, laureat al Premiului Nobel în 1912. Warburg a spus: „Dacă mediul nostru intern ar fi fost schimbat dintr-un oxigen acid -mediul privat într-un mediu alcalin plin de oxigen, viruși, bacterii și ciuperci nu poate trăi. ”

Imagine asociată

Cercetătorii de la Universitatea din Texas MD Anderson Cancer Center au descoperit un fenomen necunoscut anterior. Au descoperit că moleculele de reglare importante sunt scăzute atunci când sunt  lipsiți de oxigen, ceea ce duce la  creșterea progresiei cancerului in vitro și in vivo .

Cel mai important factor în crearea unui pH adecvat este creșterea oxigenului, deoarece niciun deșeu sau toxine nu pot părăsi corpul fără a se combina cu oxigenul. Cu cât sunteți mai alcalin, cu atât mai mult oxigen poate păstra și păstra fluidele . Oxigenul tamponează / oxidează acizii metabolici reziduali, ajutându-vă să vă mențineți mai alcalin. Cea mai rapidă modalitate de a crește oxigenul și pH-ul este prin administrarea de bicarbonat de sodiu. De aceea, bicarbonatul a fost întotdeauna un pilon pentru medicina de  urgență și medicina de terapie intensivă . Desigur, atunci când creștem nivelurile de oxigen și pH, creștem simultan tensiunea celulară.

Este foarte greu pentru medici și toți practicienii din domeniul sănătății să realizeze că dioxidul de carbon este, de fapt, o componentă mai fundamentală a materiei vii decât oxigenul. Gazul cu dioxid de carbon face plantele să crească. Este un gaz de viață, nu un gaz mortal. Puteți trata cancerul cu acesta, deoarece concentrațiile sistemice crescute de tampoane de pH duc la reducerea acidozei intratumorale și peritumorale și, ca urmare, inhibă creșterea malignă a cancerului. Cum tratezi cancerul cu dioxid de carbon? Puneți destule bicarbonate în apa de băut. Luați băi de bicarbonat, adăugați acid citric (dar nu uitați de magneziu) – nebulizați bicarbonatul în plămâni – în anumite condiții, administrați-l intravenos și scăldați organele interne în timpul intervenției chirurgicale.

Nu știe nimeni că lipsa dioxidului de carbon este
dăunătoare și chiar mai puțin înțelege că dioxidul de carbon este la
fel de componentă fundamentală a materiei vii ca și oxigenul.

Dacă un deficit de dioxid de carbon continuă mult timp, acesta poate fi responsabil pentru majoritatea bolilor, îmbătrânirii și cancerului. Formele antice de medicină știau că obiceiurile bune de respirație trebuie formate pentru a crește vitalitatea și a se elibera de boli. Știau că respirația slabă ne reduce energia și ne deschide ușa bolii și acum știm că respirația prea rapidă reduce nivelul de CO2 din sânge. Bine de știut că acum 70 de ani, norma medicală pentru respirație era de opt respirații pe minut și că toată lumea respira mult mai repede decât acum.

Bicarbonatele tratează cancerul

„Am cumpărat cartea ta,  Bicarbonat de sodiu – Tratamentul cancerului săracului omului bogat , după ce am permis medicilor să-mi trateze cancerul de prostată cu radiații extinse. Apoi am dezvoltat cancer de colon. Medicii au vrut să-mi îndepărteze aproape jumătate din colon. Nu am spus nici o cale. Am folosit protocolul descris în cartea de bicarbonat timp de 21 de zile și m-a scăpat complet de cancerul de colon. Sunt sigur că nu voi avea niciodată cancer nicăieri în corpul meu, deoarece sunt sigur că soarele va ieși mâine, a scris Greg Goss, a cărui poveste completă este  aici .

Astfel, bicarbonatele ar trebui incluse în toate protocoalele pacienților cu cancer. Practic, fiecare pacient cu cancer va beneficia de combinații de bicarbonat de sodiu, bicarbonat de potasiu și bicarbonat de magneziu, deoarece tratează condițiile cu conținut scăzut de oxigen, care se găsesc universal la pacienții cu cancer.

Bicarbonatul de sodiu micșorează tumorile. Bicarbonatul inhibă metastazele spontane (Robey 2009). Potrivit  oamenilor de știință, „bicarbonatul crește pH-ul tumorii și inhibă metastazele spontane”  Terapia cu NaHCO3 a redus semnificativ formarea metastazelor hepatice care inhibă extravazarea și colonizarea.

„Studiile efectuate la Universitatea din Bari din Italia au demonstrat că un semn distinctiv al tuturor tumorilor, indiferent de originea sau fondul lor, este mediul lor acid. De fapt, progresia tumorii a crescut odată cu un pH acid și hipoxie, sau un nivel scăzut de oxigen “, scrie  dr. Veronique Desaulniers.  Perturbarea în dinamica pH – ului  crește foarte devreme în carcinogeneză și este una dintre cele mai comune semnele distinctive fiziopatologice ale tumorilor „.

Rezultatele unui  studiu  sugerează că celulele tumorale efectuează, într-adevăr, inginerie de nișă prin crearea unui mediu acid care nu este toxic pentru celulele maligne, dar, prin efectele sale negative asupra celulelor și țesuturilor normale, promovează invazia locală.

PH-ul corpului nostru este foarte important deoarece pH-ul controlează viteza reacțiilor biochimice ale corpului nostru. Face acest lucru controlând viteza activității enzimei și viteza pe care electricitatea o mișcă prin corpul nostru; cu cât pH-ul unei substanțe sau soluții este mai mare (mai alcalin), cu atât mai multă rezistență electrică deține substanța sau soluția. Prin urmare, electricitatea se deplasează mai lent cu un pH mai mare. Dacă spunem că ceva are un pH acid, spunem că este fierbinte și rapid. PH-ul alcalin, pe de altă parte, din punct de vedere biochimic, este lent și rece.

Invazia tumorală nu a avut loc în regiuni cu pH normal sau aproape normal. Analizele imunohistochimice au arătat că celulele de pe marginile invazive au exprimat transportorul de glucoză GLUT-1 și schimbătorul de sodiu-hidrogen NHE-1, ambele fiind asociate cu acidoză peritumorală. În sprijinul importanței funcționale a constatărilor noastre,  administrarea orală de bicarbonat de sodiu a fost suficientă pentru a crește pH-ul peritumoral și a inhiba creșterea tumorii  și invazia locală într-un model preclinic, susținând ipoteza invaziei mediată de acid.

Creșterea concentrațiilor sistemice de tampoane de pH duce la reducerea acidozei intratumorale și peritumorale. NaHCO3 oral a crescut selectiv pH-ul tumorilor și a redus metastazele spontane la modelele de șoareci de cancer de sân metastatic. Terapia cu NaHCO3 a redus, de asemenea, rata afectării ganglionilor limfatici și a redus semnificativ apariția metastazelor hepatice. Sa demonstrat că pH-ul acid crește eliberarea catepsinei active B, o protează importantă de remodelare a matricei.

Concluzie

Douăzeci și șapte de mii de oameni au murit astăzi de cancer. Mâine vor muri încă 27 de mii de bolnavi de cancer. În fiecare an, 10 milioane pier și totuși medicii și organizațiile medicale nu ne pot spune de ce, iar politicienii și oficialii noștri din domeniul sănătății nu par să le pese de nimic altceva decât decesele prin COVID. După ce ați citit toate științele despre cancer, tumoră și pH intracelular, trebuie să vă întrebați cu seriozitate câte dintre aceste mii nu ar muri dacă li s-ar da bicarbonați.

Mulți medici au afirmat că nu ar fi existat practic decese prin COVID dacă s-ar fi administrat tratamente adecvate, deci nu este scandalos să ne gândim că mii de vieți pe zi de pacienți cu cancer ar putea fi salvate dacă bicarbonatul de sodiu ar fi inclus în toate protocoalele împotriva cancerului.

Sursa: https://drsircus.com

Edward Morgan

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close