– Germania : Parlamentul avansează „ Marca fiarei ” cu ratificarea agendei ID2020 –

19 februarie 2021 

Pe 29 ianuarie, parlamentul german (Bundestag) a decis să ratifice Agenda ID2020 , un program centralizat de colectare a datelor care va fi folosit pentru a lansa Marca finală a fiarei și a înrobi întreaga umanitate pentru totdeauna.

Deși trebuie încă aprobat de Consiliul Federal German, rapoartele indică faptul că Agenda ID2020 va avea probabil o rezistență minimă de aici înainte și va trece în cele din urmă.

În cadrul programului, datele private ale tuturor germanilor și, în cele din urmă, ale tuturor oamenilor, vor fi puse la dispoziția tuturor agențiilor guvernamentale, departamentului de poliție și companiei din sectorul privat care le doresc.

„Acoperă tot ce se știe despre un cetățean individual, acum până la 200 de puncte de informații și, eventual, mai mult pe măsură ce trece timpul, de la contul dvs. bancar la obiceiurile dvs. de cumpărături, dosarele de sănătate (dosarele de vaccinare, desigur), înclinațiile dvs. politice, și probabil chiar și obiceiurile tale de întâlnire și alte intrări în sfera ta privată ”, scrie Peter Koenig pentru Global Research (Canada).În tendințeAcest videoclip va intra în istorie ca unul dintre cele mai bune videoclipuri cu pilule roșii din 2021 pe care ar trebui să le jucăm cu toții în buclă pentru ca masele adormite să le vadă, indiferent de apartenența politică.

Proiectat de nimeni altul decât Bill Gates , Agenda ID2020 face parte dintr-un „pachet de vaccinare” mai mare sponsorizat și susținut de Fundația Rockefeller , Accenture, Forumul Economic Mondial (WEF) și Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare ( GAVI ), acum denumită Alianța Vaccinului.

Operațiunea Lockstep a Fundației Rockefeller: „Sub masca unei pandemii, vom crea un stat de închisoare”

Bill Gates a jucat un rol important în dezvoltarea „vaccinurilor” semnului bestiei pentru control global

Alianța pentru vaccinuri, al cărei sediu este situat la Geneva, Elveția, o locație recunoscută pe scară largă a activității statului profund, este o altă creație a lui Bill și Melinda Gates.

Acesta este situat chiar alături de sediul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și este considerat a fi un parteneriat public-privat – „[partea] publică fiind OMS, plus o serie de țări în curs de dezvoltare”, notează Koenig.

Alți parteneri privați ai GAVI includ giganții farmaceutici Johnson & Johnson (J&J), GlaxoSmithKline (GSK), Merck & Co. și Fundația Bill & Melinda Gates.

Nu toată lumea din Germania este la bord cu planul lui Gates, inclusiv dr. Reiner Füllmich, cofondator al Comisiei Corona, un consorțiu de medici, virologi, imunologi, avocați și profesori universitari.

Dr. Füllmich este îngrijorat de faptul că vaccinurile împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19) de la Pfizer-BioNTech și Moderna pot conține nanoparticule ascunse care ar putea fi accesibile prin radiații electromagnetice, cum ar fi cele eliberate de 5G și viitoarea 6G.

Știm deja că Gates and Co. a fost ocupat să lucreze la tehnologii de „vaccin” care vor fi asociate cu microcipuri și alte noi accesorii de ordine mondială pentru control global.

Este în întregime în domeniul posibilității ca o astfel de tehnologie să fie deja pe deplin dezvoltată și ascunsă în „remediile” oferite pentru virusul chinez.

Elveția folosește deja o astfel de tehnologie care vine cu o platformă de identificare integrată, complet electronică.

Guvernul elvețian ar fi externalizat gestionarea programului său Agenda ID2020 către sectorul privat, ceea ce înseamnă că marile corporații vor fi însărcinate cu gestionarea datelor.

La un moment dat, „vaccinurile” oferite de cei de la Bill Gates vor conține în mod deschis această tehnologie.

Deocamdată, statul profund vrea ca toți să credem că oamenii sunt pur și simplu „vaccinați” pentru germenii chinezi, inclusiv cu vaccinurile secrete ascunse în „kiturile de testare” ale virusului chinez.

Gates a recunoscut deja în mod deschis că planul este ca fiecare persoană de pe planetă – cu excepția lui, desigur – să fie vaccinată pentru virusul chinez.

Toți cei aproximativ șapte miliarde de oameni vor primi, de asemenea, un cip de identificare introdus în corpurile lor, ceea ce îi va ajuta pe eliști să își gestioneze mai bine „turma” globală.

„Cu un câmp electromagnetic și cu unde EM 5G / 6G care permit intrarea și accesul datelor în corpul dumneavoastră – controlul fiecărui individ este aproape complet”, avertizează Koenig.

„„ Aproape ”se referă la accesul planificat la undele cerebrale.”

Derek Knauss De la HumansAreFree.com:

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close