– Filmele video ale denunțătorilor cu vaccinuri COVID forțate în casele de îngrijire medicală din Germania devin publice – Avocat: „Ne ocupăm de omucidere, poate chiar de crimă” –

21 februarie 2021 

de  Brian Shilhavy,

La începutul acestei săptămâni, am publicat traducerea în engleză a unui videoclip în limba germană, pe care avocatul Reiner Fuellmich a publicat-o cu un denunțător care lucrează într-o casă de îngrijire medicală, unde mai mulți rezidenți au fost injectați cu lovituri experimentale de ARNm COVID împotriva voinței lor și unde mulți dintre ei au murit scurt timp mai târziu. Vedea:

De când a fost publicat acest interviu, alți denunțări din Germania care lucrează în case de bătrâni au făcut și ei un pas înainte, unii cu înregistrări video care arată rezidenții reținuți și vaccinați împotriva dorinței lor.

Acesta este de pe canalul nostru  Rumble și este, de asemenea, pe canalul nostru  Bitchute .

Avocatul Reiner Fuellmich, vorbind despre rezidenții care anterior erau în stare bună de sănătate fizică și sufereau doar de „demență”, a declarat:În tendințeGrupul îi dă în judecată pe Gigantii Media și alții pentru încălcarea dreptului de a vota, de a aduna și de a vorbi liber.

Unul dintre ei era un alergător, la sfârșitul anilor ’70, sau era un alergător, aș spune, care era și cântăreț de operă.

El a depășit-o pe una dintre asistentele medicale care are peste 30 de ani. Încă cânta opere în ziua în care s-a vaccinat.

După ce a fost vaccinat, câteva zile mai târziu, a murit.

Deci acest cântăreț de operă nu mai cântă.

Unul dintre cele mai deranjante lucruri despre ceea ce dezvăluie aceste videoclipuri ale denunțătorilor, potrivit avocatului Fuellmich, este că acum primesc din ce în ce mai multe apeluri din partea altor denunțătoare în case de bătrâni, în Germania și în întreaga lume, unde raportează aceleași lucruri.

Primim din ce în ce mai multe apeluri de la alte denunțătoare din alte case de bătrâni din această țară, plus că primim informații din alte țări, Suedia de exemplu,  Norvegia  de exemplu,  Gibraltar  de exemplu, există și incidente în  Anglia  și în  Statele Unite Statele  care se potrivesc cu aceste descrieri.

Avocatul Fuellmich nu se teme să afirme exact unde ne conduc aceste dovezi:

Înseamnă că oamenii mor din cauza vaccinurilor.

Ceea ce vedem în acest videoclip este mai rău decât orice ne-am așteptat vreodată.

Dacă acest lucru este reprezentativ pentru ceea ce se întâmplă în celelalte case de îngrijire medicală și în alte țări, atunci avem o problemă foarte gravă.

La fel și persoanele care produc vaccinurile, la fel și persoanele care administrează vaccinurile.

Se pare din ce în ce mai mult ca și cum am avea de-a face cu omuciderea și poate chiar cu crima.

Asistăm la un program de Eugenie care include genocidul

Cât de potrivit este că fluxul de denunțători care se apropie acum câștigă abur în Germania, a cărei populație este probabil prea familiară cu istoria propriei țări a programului de eugenie care a fost implementat în Germania în timpul celui de-al doilea război mondial.

Experimentele medicale oribile și genocidul care s-au întâmplat în Germania au fost condamnate în timpul proceselor de la Nuremburg și este foarte clar că aceste injecții experimentale de ARNm COVID, atunci când sunt date oamenilor fără consimțământul informat și împotriva voinței lor, încalcă în mod clar principiile consimțământului medical informat , și condamnarea experimentării medicale, care este precizată în Codul de la Nuremburg.

Pentru oricine care participă la vaccinări forțate COVID, fie prin administrarea injecțiilor sau prin efectuarea efectivă a injecțiilor, vi se anunță prin prezenta că participați la omucidere și crimă în masă, iar justiția vă va ajunge la un moment dat.

Nu veți scăpa și nu veți putea pretinde ignoranța ca scuză pentru a participa la crimă.

În ceea ce privește publicul american: te vei trezi în sfârșit și vei începe să protejezi inocenții? Sau veți sta și liniștiți, urmând exemplele slabe din Germania din timpul celui de-al doilea război mondial, unde majoritatea publicului a spus și nu a făcut nimic?

Salvează-i pe cei conduși la moarte; reține-i pe cei care se clatină spre sacrificare.

Dacă spui: „Dar noi nu știam nimic despre asta”, nu o percepe cineva care cântărește inima? Nu-l știe cineva care-ți păzește viața? Nu va răsplăti fiecare persoană în funcție de ceea ce a făcut? (Proverbe 24: 11-12)

Sursa: https://healthimpactnews.com

 Edward Morgan

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close