– Formula Illuminati pentru a crea un sclav de control mental total nedetectabil –

LUNI, 22 FEBRUARIE 2021

Articolul este foarte vast și împărțit în patru părți, trebuie citit în ordinea publicării.  Pentru cei mai sensibili sau care nu cred în aceste programe, ar fi preferabil să nu citească acest articol…

     Partea I

     Traumatizarea și tortura victimei

  Baza succesului în programarea controlului minții din cadrul proiectului Monarch
(despre care am mai publicat în blog la ,,Proiecte Negre” prin 2013) este că pot fi create diferite personalități sau părți ale personalității numite Alter-ego care nu se cunosc, dar care pot prelua corpul în momente diferite. Zidurile de amnezie care sunt construite prin traume, formează un scut protector al secretului care protejează agresorii de a fi aflați și împiedică personalitățile frontale care dețin corpul o mare parte a timpului să știe cum este folosit sistemul lor de modificări. Secretul scutului le permite membrilor cultului să trăiască și să lucreze în jurul altor oameni și să rămână total nedetectați. Modificările din față pot fi creștini minunați, iar modificările mai profunde pot fi cel mai oribil tip de monstru satanic imaginabil – un Dr. Jekyll / Mr. Efect Hyde. În mare parte este în joc păstrarea secretului agenției de informații sau a grupului ocult care controlează sclavul.

Rata de succes a acestui tip de programare este mare, dar atunci când eșuează subiecții sunt uciși și dispăruți. Fiecare traumă și tortură are un scop. Printr-o mulțime de experimente și cercetări au încercat să afle ce se poate și ce nu se poate face. Au fost realizate diagrame care arată cât de multă tortură poate suporta o anumită greutate corporală la o anumită vârstă fără moarte. Iată de ce naziștii au făcut toate acele experimente ciudate în lagărele de concentrare, unde au testat cât de repede oamenii ar îngheța sau vor muri din cauza diferitelor traume. A fost pentru controlul minții! Agresorii sunt foarte specifici și științifici în tortura lor. Un tehnician de laborator cu o tablă, se plimbă monitorizând copiii atunci când primesc traumele inițiale. Monitoarele de inimă sunt atent urmărite. Totuși, mulți copii au murit din cauza programării. Programatorii au aflat că, atunci când un copil se rostogolea într-o poziție fetală, renunțase la voința de a trăi. Au învățat la timp cât de repede s-ar întâmpla acest lucru pentru a-și face o idee cât de departe să împingă traumele asupra copilului.

 Părinții din estul Statelor Unite au fost duși la Universitatea Harvard pentru instruire, pentru a-i învăța cât de multă traumă ar putea face copiilor lor acasă înainte de a muri (este vorba de părinți din cadrul Illuminati care procreeau în sprijinul acestui program, n.b.). După ce copiii s-au întors de la programarea inițială, urmau să primească traume zilnice pentru a-i menține disociativi.

 Mărturia unei foste sclave sexuale de la 6 ani – Anneke Lucas (activați subtitrarea din dreapta jos): https://www.youtube.com/watch?v=3jrLFzGb2tM https://www.youtube.com/embed/3jrLFzGb2tM

Programarea inițială se făcea în baza adâncă China Lake/California

Tortura primară sau inițială pentru mulți copii din vestul SUA a fost făcută la China Lake, California, care a trecut oficial sub denumirea de: Stația de Testare a Ordonanței Navale (NOTS), Centrul de Arme Navale (NWC), Ridgecrest (orașul din apropiere) și Inyo-kern (zona), adresa spitalului Nimitz este codul „Stația de Armament Aerian Naval 232”. Baza a fost înființată pentru a testa „armele noi”. În mod evident, Marina a decis că persoanele controlate mental erau o armă importantă de testat. Cele mai multe dintre „noile arme” create la China Lake au fost în mare parte roboți umani descoperiți în număr mare (după cum am publicat, baza a fost distrusă cu arme sonice, onor Militarilor Pozitivi și lui Donald Trump, confirmându-se prin cutremurele din zonă atipice, n.b.).

Controlul mental prin proiectul Monarch a fost realizat în hangare mari de avioane, în care au găzduit mii de cuști mici, suficient de mari pentru bebelușii umani. O mulțime de 1.000 de copii era un lot mic. Potrivit oamenilor care lucrau în aceste hangare, multe loturi erau de 2.000 sau 3.000 de copii. Mulți supraviețuitori își amintesc de mii de cuști care adăposteau copii mici de la tavan până la podea. Cuștile erau cablate la cald (electrificate pe tavan, fund și părți laterale), astfel încât copiii care sunt încuiați în interior să poată primi șocuri electrice oribile în corp, pentru a le împărți mintea în mai multe personalități. Aceste cuști se numeau Grile de Ciocănitoare. Victima vede o sclipire de lumină atunci când se aplică o tensiune de curent continuu ridicată. Mai târziu, acest fulger de lumină este utilizat cu inducție hipnotică pentru a face persoana să creadă că intră într-o altă dimensiune atunci când este cuplată cu tensiune înaltă.

 În programarea Peter Pan, programatorii spun sclavilor că acest lucru „călărește lumina”. Una dintre traumele populare după ce copilul mic a îndurat cuștile Grilelor de
Ciocănitoare zile întregi, este să îl violeze. Violul este intenționat brutal, astfel încât va fi cât mai traumatic posibil. Mulți dintre oamenii tehnici de la bază sunt civili. Acest lucru se întâmplă în parte, deoarece o parte a cercetării implică controlul minții, iar experții civili Illuminati în controlul minții vin și pleacă din bază. Institutul de Tehnologie din Pasadena/California este strâns legat de cercetările din China Lake (și apropo de Illuminati). De asemenea, o mare parte a muncii la facilități este pentru agențiile de informații și nu pentru militari. Activele de informații sunt adesea civili. Unul dintre lucrurile dezvoltate în universitățile din California și apoi implementat la China Lake a fost programarea color, care va fi tratată mai târziu. 

Roșu și verde s-a descoperit a fi cele mai vizibile culori pentru programare. Diferite lumini intermitente colorate au fost utilizate în programarea la NOTS. Supraviețuitorii programării își amintesc cu toții de lumini intermitente. Utilizarea luminilor intermitente a fost introdusă în cultura americană de CIA. Dacă o persoană intră în baruri și în locuri unde cântă trupele (cluburi, discoteci, megaspectacole în aer liber), veți observa lumini multicolore care clipesc. Luminile intermitente creează disociere, mai ales la persoanele programate.

Cum sunt transportați copiii la un sit (bază subterană) de programare principal(ă)  

 În acest articol ofer un singur exemplu, doar pentru una dintre bazele utilizate pentru programarea timpurie, instalația mare și foarte secretă China Lake din California, lângă Death Valley. Copiii sunt aduși în baza China Lake NWC (alias NOTS) cu trenuri, avioane și mașini. Au fost identificate o serie de mici aerodromuri care conduc acești copii în China Lake. Una dintre ele, care nu mai este folosită pentru mutarea copiilor, a fost o bandă de aerisire privată la Sheridan, SA, care se afla lângă o fabrică mare de cherestea. Fabrica de cherestea a avut un acord pentru a găzdui în secret copiii cărora li s-a lipit gura. Vecinii din zonă au fost cumpărați și au avertizat că, dacă vor vorbi, vor avea probleme pentru abordarea securității naționale. Zona are o mulțime de fabrici unite de șine de tren, care au fost folosite pentru a transfera copiii din jur. Legată de această rețea era o mănăstire catolică care se află între Sheridan și McMinnville, aproape de rețeaua feroviară.

Stația de tren Union din Portland, are tuneluri subterane în care copiii au fost depozitați temporar în cuști, înainte de a-și continua călătoria. Iezuiții au fost activi în această parte a procurării copiilor. Agențiile de adopție catolice (care sunt multe), călugărițele care rămân însărcinate, părinții lumii a treia și părinții care își vor vinde copiii au fost toate surse de copii pentru programare. Când te gândești câți oameni corupți sunt și câte orașe sunt pe coasta de vest, câți copii sunt produși de crescători satanici, extratereștri ilegali și alți părinți care ar prefera să aibă banii decât copiii, cititorul începe să-și dea seama că procurarea loturilor de 1.000 sau 2.000 de copii nu a fost o problemă pentru Illuminati care lucrează prin agenții de informații precum CIA, NIS, DIA, FBI și FEMA. The Finders, un grup comun CIA / FBI, a procurat ani de zile copii pentru Rețea. Unii dintre copiii necesari pentru programare vor fi folosiți pentru sacrificii pentru a-i traumatiza pe cei care sunt programați. (Numele unora dintre persoanele care lucrează la procurarea copiilor pentru programare / sacrificiu au fost publicate în buletinul lunar al lui Fritz Springmeier.)

Pista de aterizare secretă FEMA din Santa Rosa are avioane care aterizează și pleacă toată noaptea. Unele dintre aceste zboruri merg spre est și apoi aterizează la baza secretă de cercetare navală China Lake de 1800 de mile pătrate și se crede că transportă copii pentru programare. Această pistă de aterizare se numește SANTA ROSA AIR CENTER. Când am încercat să obțin informații FAA cu privire la această pistă, au răspuns că nu ar exista, dar este în funcțiune.

Lângă Santa Rosa este Bohemian Grove (despre care am publicat articole ample cu câțiva ani în urmă, n.b.). La sud-vest de Santa Rosa este acest centru aerian care nu este folosit de public. Acest aeroport a fost folosit recent de piloții privați ca F.B.O. A fost construit în timpul W.W. II ca bază de pregătire pentru piloții P-32 și dezactivat în 1952. După război, a fost închiriat companiilor private (cum ar fi CIA). Zonele pavate sunt de beton de 4 ‘ și pot ateriza cele mai grele avioane utilizate. Nu există clădiri de peste două etaje în întreaga zonă și nici un turn de control. FBI-ul are un contingent în clădirea federală din centrul orașului Santa Rosa, iar „FEMA” are un post de radio pe aeroport. Rezerva Armatei are și câteva clădiri în zonă. Cu toate acestea, există o activitate extrem de secretă care se desfășoară subteran la aeroport. 6-7 avioane mici se strecoară afară din baza închisă pe zi, iar pentru o bază care este închisă, este foarte interesant. Avioanele decolează seara și nu aprind luminile decât la ​​sute de metri în aer.

The Press Democrat of Santa Rosa a publicat un articol joi, 22 aprilie 1993 despre guvernul federal care vinde 70 de acri de proprietate chiar la est de aeroport. Cu toate acestea, când se citește îndeaproape, terenul va fi oferit unei serii de agenții federale. Proprietatea a fost „utilizată de FEMA” (707-542-4534). Dacă cineva se gândește la asta, este puțin probabil ca postul de radio să fie un post transmițător FEMA. Apropierea acestei activități secrete de Bohemian Grove a elitei face din acesta un sit interesant pentru studiu.

Presedinti americani la Bohemian Grove

Aeroportul folosit pentru vizitatorii Bohemian Grove este la nord de Santa Rosa pe
autostrada 101, aeroportul județului Sonoma. United Express și American Eagle (care zboară spre și de la San Jose) zboară de pe acest aeroport, care are un turn de control. În 1964, aeroportul a raportat că a efectuat, de asemenea, aproximativ 600 de operațiuni militare (fie la decolare, fie la aterizare) pe an. În această perioadă, guvernul federal a încheiat un acord cu aeroportul județului Sonoma pentru a contribui la plata extinderii pistei, a pistei de consolidare și a modernizării aeroportului în numeroase moduri. Elita din întreaga lume zboară aici pentru a merge la Bohemian Grove, care se află în zona Monte Rio. Sclavii monarhi sunt abuzați în mod regulat la Grove pentru divertismentul membrilor Bohemian Grove în camerele cu teme sexuale perverse, cum ar fi camera întunecată și camera de necrofilie. Activitățile secrete de comandă ale Noii Ordini Mondiale se desfășoară în salonul mic și întunecat, cu un semn de lemn care îl numește DERGROUND ONU. 

Sclavii sunt vânați în pădure pentru sport [numit „jocul cel mai periculos”], iar ritualurile oculte, inclusiv sacrificiile copiilor, sunt ținute în aer liber în Grove. Aceste aerodromuri sunt descrise în detaliu, astfel încât cititorul să poată începe să prindă rețeaua de avioane mici și aerodromuri pe care sistemul Monarch le folosește pentru transportul copiilor. Copiii sunt conduși din diferite puncte de colectare până la China Lake. Sclavii Monarch, mulți dintre ei copii înșiși sunt folosiți în acest sistem extins de procurare a copiilor. Copiii sunt, de asemenea, folosiți pentru a atrage și răpi alți copii. Sclavii adolescenți sunt folosiți pentru a însoți și transporta copii mici în trenuri, autobuze și avioane. Aerodromul în formă de triunghi de la China Lake începe în mod tradițional dimineața devreme, cu o mulțime de activități. Zborurile de noapte de la aerodromul Santa Rosa al FEMA fiind un exemplu de zboruri de intrare. Aerodromul se conectează la zona de bază principală prin Sandquist Road. Copiii sunt aterizați pe acest câmp, în timp ce alții sunt conduși prin porțile păzite de pușcași marini, iar alții trec prin linia ferată est-vest. Faptul că copiii sunt conduși prin porți nu este alarmant, deoarece în perimetrul militar se află un liceu, un liceu și alte 3 școli. Unii dintre adulții copiilor programați stau în cazarmele militare (colibe Quonset și clădiri cu un etaj) în timp ce așteaptă.

Un bărbat victimă Monarch își amintește o clădire mare cât un hangar la China Lake, cu podea din beton și rând după rând de cuști suspendate de tavan care umpleau clădirea. Unul dintre programatori era îmbrăcat similar cu un preot catolic. Curentul electric care curgea spre cuști a făcut un zumzet, ca un gard electric. Era o placă de marmură care servea drept altar unde oamenii cu haine negre, luau un cuțit cu mânere de os și sacrificau copii mici în fața celorlalți copii din cuști. (Amintirile altor supraviețuitori despre locul vor fi menționate mai târziu.)

     Mai multe despre baza secretă China Lake

Charles Manson

Charles Manson

un sclav Monarch programat care a primit programarea inițială la China Lake, a trăit cu cultul său la doar 45 de mile nord-vest de China Lake la fermele îndepărtate Myers și Barker. Castelul Scotty din Valea Mortii, Bakersfield, Edwards AFB și Papa Ludo’s Store & Tavern (cu centrul său secret de programare subteran) sunt toate în vecinătatea China Lake și au fost și site-uri de programare. Vechea rută 66 mergea pe lângă China Lake, care acum este chiar lângă autostrada 395. Taverna din zonă a fost numită Hideaway. Clădirea era joasă, departe de autostradă, cu o parcare mare neluminată. Doar oamenii care știau cum să intre în ea pe intrarea obscură din lateral puteau intra. Taverna Hideaway a fost un loc de întâlnire local pentru bărbații CIA din China Lake. Le-a servit fripturi excelente. Sediul de bază este cunoscut sub numele de Casa Albă și arată oarecum ca un club de iahturi. La nord-vest de aerodrom, la 39-64 și 4-33 E pe hărțile quad, guvernul a construit un mare sigiliu magic al lui Solomon (hexagramă) cu fiecare picior lung de 1/4 mile pe sol.

Cum a fost pentru o victimă la începutul anilor 1950 într-un centru de programare din zona NOTS? Una dintre clădirile din zona utilizată pentru programare a fost descrisă ca având un acoperiș plat și un exterior pîrlit de soare. Un gard înconjura clădirea. În interiorul ușii din față era un birou vechi de stejar. Au fost trecute o serie de 3 uși conectate prin tuneluri. Unul a intrat într-un hol, apoi a luat-o la stânga în sala de programare. Tunelurile conectau diferitele holuri. Sala de programare a fost vopsită într-o culoare disociativă albă. În mijlocul camerei, cuștile erau suspendate cu copii. Masa de examinare era din metal, care era rece pentru victimă, dar ușor de spălat pentru însoțitori. Victima a fost plasată în cuști și a putut observa puncte albe aprinzându-se în diferite modele de puncte peste ușă pe un panou de lumini. Șocurile la nivel scăzut ale victimei au fost coordonate cu tiparele de puncte. (Unele dintre acestea se referă la programarea domino.) Un însoțitor monitoriza întregul scenariu pe diagrame, în timp ce copilul era traumatizat în mod repetat cu șocuri de joasă tensiune. Ace erau băgate în el, camera era întunecată și apoi luminată. Vocile au spus: „Iubește-mă, nu mă iubi”. Aceasta a făcut parte din programarea „Iubește-mă, nu mă iubi”. „Fetele bune călăresc pe aripile argintii.” Aceasta a fost pentru a construi capacitatea de a condiționa transa de către victimă la electro-șoc.

Joseh Mengele în 1935

Oamenii de știință germani și britanici / programatorii de control mental au venit la
NOTS după Al II-lea RM, inclusiv Joseph Mengele (cunoscut și sub numele de Dr. Green sau Dr. Greenbaum și alte pseudonime). Dr. Black de la Illuminati a lucrat și în China Lake. Dr. White (identificat ca Dr. Ewin Cameron) a lucrat pe coasta de est, deși a zburat din când în când spre coasta de vest pentru a se întâlni cu ceilalți programatori de top. Dr. Blue a fost un alt important programator Illuminati. Acești programatori de top au supravegheat alți programatori mai mici. Dacă ceva nu a funcționat bine, ar putea să zboare un copil dintr-o locație de programare la un specialist pentru a primi ajutor special pentru programarea acestuia. Bărbații și femeile Illuminati i-au ajutat pe programatorii de top. The Grande Mothers (Marile Mame), și GrandeMasters (Marile Maestre) din Illuminati au participat la ajutarea la programare. Pe măsură ce un copil al Illuminati a progresat prin programarea sa, trei persoane au avut o supraveghere asupra programării sale: Grande MotherGrande Dame și Programatorul.

 Illuminati funcționează într-un lanț de comandă similar armatei. (De fapt, un mare secret este că tărâmul lui Satan a servit de fapt drept model pentru structurile militare și politice.) Pe măsură ce un copil își începe programarea, acesta este monitorizat într-un mod similar cu spitalele în care sunt completate diagrame și apoi aceste diagrame sunt depuse. Testele și evaluările se fac în mod regulat. Se stabilesc obiective care sunt obiective de programare de șase luni. Acestea vor spune, de fapt, „trebuie să realizăm acest lucru făcând a, b, c, d în următoarele șase luni”. Acest lucru este oarecum similar cu un I.E.P. (Plan individual de educație) pe care profesorii specializați din Oregon l-au înființat pentru fiecare elev. La un moment dat, punctele tari și punctele slabe ale copilului vor fi identificate, iar apoi se va lua o decizie cu privire la ce ocupație doresc Iluminati să programeze persoana să îi fie destinată.

Dacă tânărul este agresiv și are tendințe sadice, Illuminati îl numesc „negustor de război” și îi etichetează tabelul „Acest copil va fi un general”. Apoi continuă să-l programeze pentru a deveni un general. Asistenții medicali, profesorii și medicii pentru copii trebuie să fie programați cu blândețe față de sistemul lor. Alte ocupații, precum avocații, pot fi lăsate să fie nemiloase. Mulți dintre copii au fronturi religioase etichetate pentru programarea lor, iar o ocupație foarte populară pentru bărbații Illuminati este de a deveni clerici. Liderii religioși alcătuiesc majoritatea taților supraviețuitorilor monarhi care au căutat ajutor. Majoritatea victimelor Illuminati au părinți care sunt lideri religioși importanți, mulți dintre ei duhovnici de seamă în bisericile stabilite. După cum s-ar putea aștepta cititorul, unele torturi necesită monitorizarea atentă a temperaturii, respirației, pulsului și tensiunii arteriale a copilului victimă.

    Ce face trauma

 În ultima vreme, armata și știința psihologiei sunt atenți la ceea ce ei numesc Tulburarea de Stres Posttraumatică (PTSD). PTSD sunt efectele psihopatice debilitante ale traumei și natura cronică a reacțiilor la traume. Reveniri intruzive ale traumei vor apărea dacă mintea nu se protejează de amintirile traumei. Mintea creează modele de evitare pentru a se proteja de gândirea la traume. Simptomele de panică apar atunci când persoana suferă excitare fiziologică la indicii traumatice. Un traumatism va crea o anumită „spargere” în interiorul victimei. Victima va dezvolta presupuneri de viață despre faptul că este vulnerabilă, despre faptul că are o valoare personală redusă și că viața nu este corectă. Ei pot dezvolta fobii pentru a-și verifica în permanență mediul înconjurător pentru siguranță și pentru a-i monitoriza în permanență pe ceilalți pentru a se asigura că nu sunt maltratați. De secole, războiul a avut loc, iar militarii au experimentat PTSD. Cu toate acestea, o descriere completă și o investigație asupra tulburării a fost făcută numai în istoria recentă. Armata SUA a împiedicat orice consiliere serioasă pentru trupele lor care suferă de acest lucru (uitați-vă la cei vreo 1800 de militari români traumatizați care au venit din teatrele de război unde au fost trimiși ,,cu onoare” de șleahta nenorocită din capul statului, n.b.).

„Consilierii” au fost autorizați și induși în eroare de către armată să creadă că ar fi
suficienți. PTSD va duce adesea la izbucniri de furie, depresie cronică sau disfuncții limită. PTSD în victimele Monarch este mascat de MPD / DID și de programare. Apoi, la rândul său, programarea maschează MPD (Multiple Personality Disorder). Când programarea este completă, au fost create modificări frontale care pot funcționa cu zâmbete și atitudini vesele, în timp ce dedesubt, mintea este plină de alterări dureroase sparte, de care sclavul nu știe. Auto-pedepsirea și retragerea socială sunt simptome naturale ale PTSD, iar programatorii nu au probleme cu îmbunătățirea și programarea acestor funcții în sistemele lor alterate. Anumite modificări ajung să mențină furia, frica, retragerea socială, vinovăția și dorința de auto-pedepsire. Acestea sunt ținute sub control de programare și preiau corpul atunci când sclavul pășește în afara căii programate. Amintirile proaste din mintea bărbaților care suferă de PTSD s-au remarcat că se reciclează și se auto-perpetuează pe măsură ce se află nerezolvate în celulele memoriei.

 Amintirile proaste pentru victimele programării Monarch sunt folosite pentru a menține MPD, programarea în loc și, de asemenea, pentru a menține victima în conformitate. În 1954, Maslow și-a publicat Ierarhia nevoilor, care, atunci când este aplicată monarhilor și victimelor PTSD, înseamnă că nu pot progresa în terapie până când nu sunt satisfăcute nevoile lor de supraviețuire și siguranță. Cu toate acestea, programatorii / abuzatorii știu că este important să țină sclavul departe de siguranță. În acest scop, programatorii angajează oameni externi pentru a monitoriza sclavii, iar modificările interne în mintea victimei pentru a monitoriza modificările și a raporta modificările. Modificările de raportare pot ajunge întotdeauna la Rețeaua de abuzatori prin 1-800 de numere de telefon care se schimbă la fiecare 2 săptămâni. De asemenea, își pot apela managerul. Modificările de raportare sunt foarte neemoționale și servesc ca magnetofoane care raportează mecanic orice evoluție care ar putea amenința programarea către gestionarul lor. Modificări programate să se sinucidă sunt, de asemenea, integrate în sisteme. De exemplu așa-zișii trăgători singuratici din anii trecuți, care executau oameni după care se sinucideau.

În 99% din cazurile în care monarhii au venit la terapie, aceștia încă nu se simt în siguranță – ceea ce este o nevoie mai mare decât încercarea de a-și rupe programarea. Acesta este motivul pentru care atât de puțini oameni au devenit cu adevărat liberi. Pentru a anula programarea, victima are nevoie de siguranță. Programatorii știu acest lucru și au pus la punct metode aproape sigure în care victima se simte nesigură de propriul sistem de modificări, darămite de Big Brother. Terapeuții își numesc victimele monarh „supraviețuitori”, dar este un nume greșit. În realitate, acestea sunt încă în mijlocul abuzului continuu. Unii terapeuți pot crede în mod eronat că este util să îi spui victimei: „Aceste temeri pe care le ai sunt din trecut”. Terapiile eliberării pot încerca, de asemenea, să oprească temerile victimei, fără a înțelege motivele care stau la baza fricii în curs. Unele dintre acestea s-ar întâmpla în mod natural oricum, dar Programatorii îmbunătățesc de mai multe ori acest fenomen natural, pentru a se asigura că sclavul se va abuza continuu pe el înșiși. Acest lucru înseamnă că pe măsură ce timpul progresează, unele sisteme Monarch sunt programate să distrugă anumite niveluri și să creeze noi niveluri.

Dacă programatorii doresc, ei pot distruge un nivel de creștin al frontului și pot crea un nou nivel de modificări ale credinței New Age pentru a înlocui frontul original. Abuzul poate fi făcut chiar de către victimă, pentru că modificările de programare au capacitatea de a extrage amintiri oribile prin coduri. Acele amintiri traumatice, care au spulberat mintea prima dată, sunt încă capabile să o facă din nou atunci când sunt reacționate (care este retrăită de corp și minte). Din ce în ce mai mulți oameni lucrează cu cineva cu personalități multiple. Cu toate acestea, foarte puțini multipli descoperă vreodată mai mult decât părțile frontale ale sistemelor lor. Foarte puțini oameni, în afara programatorilor, au o idee mai mare despre cum este un întreg sistem de modificări, prin urmare unele dintre lucrurile pe care le va descrie această carte vor părea străine acelor oameni care au învățat puțin despre multiplicitate. Există mai multe modele pentru a descrie ceea ce se întâmplă în creierul unui multiplu, deoarece dezvoltă personalități multiple. Creierul este foarte complex. Cercetările recente ale creierului confirmă faptul că creierul este mult mai complex decât se imagina.

Într-un creier mediu, există 10.000.000.000 de neuroni individuali (celule nervoase). Fiecare dintre aceștia are 10 cu 100 de zerouri interconectări. Adesea, aproximativ 1/2 milioane de reacții chimice diferite au loc în fiecare minut în creierul mediu, iar numărul poate fi de câteva ori mai mare decât în ​​timpul activității intense. S-a lucrat la creierul unui monarh pentru a fi chiar mai activ decât creierul unei persoane normale. Atât partea stângă, cât și cea dreaptă a creierului monarh funcționează simultan, iar diversele personalități sunt toate ocupate să lucreze simultan pe diferite piste. A descrie complexitatea a ceea ce se întâmplă cu mintea cuiva, care a fost încurcat atât de dramatic de ani de zile, înseamnă că uneori este prezentabil doar un model aproximativ. Există mai mulți termeni care sunt folosiți în a vorbi despre multipli, care au dezvoltat mai multe semnificații. Cu excepția cazului în care acești termeni sunt definiți corect, concepțiile greșite despre aceștia pot înțelege ce se întâmplă în timpul programării Monarch.

În primul rând, cercetătorii au descoperit că adânc în interiorul unei persoane, creierul înțelege cu adevărat într-o conștientizare pură despre sine. Acest lucru este valabil pentru toată lumea. Această conștientizare pură a primit diverse nume, inclusiv Hidden Observer (Observatorul Ascuns). Creierul multiplului la o anumită conștientizare profundă știe ce i s-a întâmplat. Cu toate acestea, termenul de Observator Ascuns este plin de pericole. O entitate demonică numită Hidden Observer lucrează mână în mănușă cu programatorul pentru a programa individul. Hidden Observer este capabil să vadă tot ceea ce face sistemul. Oamenii care controlează sclavul apelează frecvent la Observatorul Ascuns pentru a pune întrebări. În acest caz, este o entitate demonică și, totuși, este acest observator ascuns, pe care îl are fiecare sistem, pe care unii terapeuți încearcă să-l acceseze pentru a înțelege sistemul. Acest Observator Ascuns îi spune adevărul Stăpânului său, deoarece este demonic. Următorul termen care este înțeles greșit este termenul „nucleul”. Programatorii au configurat diverse modificări pentru a pretinde că sunt nucleul și protectorul nucleului. Nucleul real este destul de ascuns și nu este plasat în grila obișnuită a diagramei sistemului Alter. Este nevoie de câteva explicații pentru a transmite ce se întâmplă cu mintea și care este nucleul real.

       

   Sursa: cartea ,,The Illuminati Formula to Create an Undetectable Total Mind Control Slave” de  Fritz Springmeier & Cisco Wheeler

sumedreamariublogg

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close