– Formula Illuminati pentru a crea un sclav de control mental total nedetectabil –

JOI, 25 FEBRUARIE 2021

(Partea a 3-a)

     

    Folosirea medicamentelor/drogurilor

 Știința farmacologiei (medicamentele) le-a oferit programatorilor o gamă largă de medicamente/droguri care modifică mintea și corpul. Unele dintre medicamente nu sunt folosite pentru a modifica în mod direct mintea, ci pentru a schimba corpul (arde pielea), sau pentru a face persoana să verse, sau o altă reacție care poate fi valorificată pentru a-și continua obiectivele de programare nefaste. Dacă vor ca o fetiță să dezvolte sâni, ei îi pot da hormoni. Neurologii sunt acum familiarizați cu substanțele chimice care provoacă trăsături de personalitate. Dacă cineva dorește să creeze paranoia delirantă, pur și simplu oferiți creierului prea multă dopamină în centrele emoționale ale creierului și prea puțină dopamină în sediul zonei de raționament a creierului. Reduceți serotonina la persoana respectivă și persoana respectivă nu va putea conecta consecințele neplăcute cu ceea ce le-a provocat. Cu alte cuvinte, nu se pot proteja de pericol.

Thorazine a fost utilizat în mod regulat la experimentul de control al grupului Jonestown, Guyana al CIA. Supraviețuitorii din Jonestown au mărturisit cu privire la eficacitatea sa. După ce acest experiment îngrozitor al controlului minții a ajuns la sfârșit cu un masacru, s-au descoperit cantități mari de droguri. Doar un lăcaș numai la Jonestown conținea 11.000 de doze. Autoritățile au împiedicat autopsiile chimice ale corpurilor pentru a asigura secretul acestui lagăr sofisticat de concentrare, care a fost folosit pentru experimentarea medicală și psihiatrică de către CIA. O examinare a medicamentelor care sunt utilizate în spitalele psihice pentru a modifica mintea pacienților oferă o indicație clară a ceea ce este utilizat în programarea Monarch Mind Control.

Există 600-700 de droguri și medicamente ce sunt utilizate și în carte sunt toate expuse în amănunt în ordine alfabetică.

Agențiile de informații care lucrează prin guvernul SUA au finanțat cercetarea în domeniul drogurilor/medicamentelor. Un exemplu este dr. Beecher de la Universitatea Harvard a primit prin intermediul Biroului Chirurgical General al Armatei SUA 150.000 de dolari pentru a investiga „dezvoltarea și aplicarea medicamentelor care vor ajuta la stabilirea controlului psihologic”. Cercetarea medicamentelor pentru controlul minții a început în 1947 la Spitalul Naval Bethesada din Maryland. Un raport al CIA a descris această cercetare ca „izolarea și sintetizarea medicamentelor pure pentru a fi utilizate în efectuarea intruziunii psihologice și a controlului individului”. La Facultatea Medicală din California de la Vacaville, Dr. Arthur Nugent, a efectuat cercetări asupra medicamentelor pentru controlul minții sub auspiciile CIA. Biroul de stupefiante a colaborat cu CIA pentru a înființa „case sigure” în care drogurile confiscate erau date victimelor. Unele spitale care au început să colaboreze cu agențiile de informații prin distribuirea medicamentelor pentru controlul minții includ Spitalul Mount SinaiSpitalul Psihopatic din Boston, Universitatea din IllinoisUniversitatea din MichiganUniversitatea din MinnesotaSpitalul General Valley ForgeClinica Psihopatică din DetroitClinica MayoInstitutul Național de Sănătate și Spitalul Letterman din Presideo, CA.

Militarii au făcut cercetări / programări de droguri la Școala de Chimie a Armatei din Ft. McClellan, AL și la Edgewood Chemical Center. În 1958, doctorul Louis Gottschalk, care lucra pentru CIA, a sugerat ca drogurile dependente să fie utilizate pentru controlul oamenilor. Unii IG care au devenit dependenți de droguri care țin de durere au fost ulterior șantajați prin reținerea analgezicelor până când au respectat cerințele care le-au fost solicitate. Cocaina a fost frecvent administrată sclavilor monarh pentru a-i face dependenți și pentru a le oferi controlorilor mai mult control asupra lor. Există cocaină cu pulverizare și cocaină sub formă de pulbere etc. Deoarece sclavii monarh sunt obișnuiți să tragă droguri și să spele banii din droguri, ei se află chiar în mijlocul unor cantități mari de droguri. Dacă auziți expresia „Zăpada cade”, acesta este limbajul rețelei pentru cocaină. Cocaina este raportată pentru a oferi oamenilor un sentiment de putere și pentru a acționa ca un afrodiziac.

     Aplicații ale drogurilor în programare

 Drogurile sunt folosite în timpul programării. Deși drogurile utilizate pentru a ajuta la programare nu înseamnă nimic pentru persoana obișnuită, fiecare are un scop specific în cadrul unui anumit tip de programare. Unele utilizări specifice pentru droguri în timpul programării includ:

§  Punerea oamenilor în transă

§  Instruirea Alters să se adâncească în transă pentru a scăpa de efectele drogurilor

§  Îmbunătățirea traumei

§  Erodând din experiențele corpului, creând durere

§  Crearea de vase de sânge care rănesc, o durere pulsantă, care străbate corpul

§  Controlul producției de histamină

§  Ajutor la crearea iluziilor cum ar fi lipsa mâinilor, fără picioare, fără față, fără cap etc.

§  Instruirea Alters să rămână într-o poziție

§  A ajuta alte modalități de programare, cum ar fi mașinile armonice de înaltă tehnologie, care implantează gânduri. (Mașinile sunt utilizate împreună cu droguri.)

§  Hormonii, de exemplu GnRH, care reglează fiziologia creșterii sexuale și este dat pentru a accelera creșterea sexuală. Alte dezvoltări ale corpului pot fi, de asemenea, manipulate.

§  Pentru a spori sau reduce memoria

§  Pentru a construi imaginea puterii programatorului

  În acest moment, este potrivit să subliniem că personalitățile unui multiplu nu răspund uniform la aceeași doză din același drog. Înțelegerea modului în care un drog va afecta anumite modificări este o știință în sine. Dacă o modificare ține corpul, va primi mai mult efectul unui medicament/drog. Să presupunem că paraldehida este dată unui multiplu. O posibilă reacție ar fi că unele modificări nu vor avea niciun efect, altele vor fi sedate până la o stare de ebrietate, iar modificările pentru copii pot fi inconștiente sau hiperactive. Hidratul de clor ar putea să adoarmă unii Alters, în timp ce alții rămân treji. Uneori, personalitatea care deține corpul poate lupta împotriva influenței unui medicament/drog pentru a păstra corpul. Proclorperazina este administrată uneori de terapeuți pentru a ajuta la eliminarea greței și a vărsăturilor. Cele mai multe modificări vor fi programate să nu accepte droguri decât de la stăpânul lor. Litiul suprimă schimbarea în unele sisteme. O modificare pentru a „proteja” sistemul de medicamentele utile ale terapeutului poate dezvolta răspunsuri „alergice”. Alcoolul este un drog. Reacția unui alt sistem la acesta va fi din nou variată.

Modificările pentru copii pot deveni inconștiente, în timp ce modificările pentru adulți, nici măcar nu se îmbată de cantități mari de băuturi alcoolice tari. La bărbați, personalitățile periculoase violente pot prelua corpul. În lumea medicală, de multe ori va funcționa o dozare corectă aproximativă. Cu toate acestea, odată cu programarea, dozele trebuie să fie foarte bine reglate. Unii dintre cei mai buni medici și asistenți calificați ajută la programare. Illuminati va oferi inițial copilului mic o doză mică de medicament. Îi vor monitoriza efectul, îi vor da o analiză a urinei pentru a vedea cât de mult rămâne în corp, etc. Aceasta este doar etapa de testare, nu fac nicio programare. O serie de medicamente vor fi testate, dar numai una câte una. Curăță corpul unui copil de un medicament înainte de a-i administra altul. Preferă să nu amestece medicamente. Vor începe cu cantități mici pentru a se asigura că nu supradozează și apoi vor crește doza până când vor observa modelul corect de comportament.

Acest lucru va fi prezentat în detaliu pe diagrama sclavului. Chimia corpului fiecărui copil este diferită, astfel încât dozele sugerate sunt doar cifre care nu sunt suficient de precise. Dacă se administrează prea mult medicament, programatorii pot transforma cu ușurință un copil într-o carcasă psihotică. Unul dintre secretele agențiilor Illuminati / Intelligence este că au antidoturi secrete pentru majoritatea medicamentelor, pe care, dacă trebuie să le dea unui copil, atunci o vor face. Ei vor folosi un antidot, de exemplu, pentru a împiedica un copil să intre în insuficiență cardiacă. Programatorii vor avea și unele medicamente și ierburi utile pe stoc. Se raportează că acidul glutamic (1000 mg. de 3 ori / zi) va avea grijă de durerile de cap intense pe care modificările le obțin din schimbare. Frunzele de hamamelis și rădăcina de comfrey vor ajuta sângerarea internă. Copilul nu știe de unde provine efectul. Programatorul va lua credit pentru puterea drogului. Oricine administrează medicamentul are putere în mintea copilului. Mintea vrea să fie în siguranță.

Sunt familiarizat cu un exemplu recent aici, în Oregon, unde cineva a scăpat de a fi sacrificat într-un ritual satanic. Sistemul legal i-a spus femeii că este nebună când a raportat poliției că a scăpat de un ritual satanic unde urma să fie sacrificată. Pentru a o controla, judecătorul a ordonat 3 tipuri de antipsihotice, de două ori doza normală de două tipuri de carbonat de litiu pentru a o pune într-o stare de letargie, Paxil ca antidepresiv și Mesilatul de benztropină ca agent antiparkinsonian. Antipsihoticele au fost TiotixenulClorhidratul de Tioridazină și Perfenazina, care sunt toate dependente. Această femeie poate fi sau nu un multiplu. Dar acest lucru arată în mod clar tipul de control mental prin intermediul drogurilor care ar putea fi pălsmuit cuiva care îndrăznește să raporteze activitatea satanică la un stabiliment care a fost corupt din păcate de sus până jos. O victimă a controlului mental al guvernului a încercat să se elibereze. Primul psihiatru la care a încercat să meargă persoana, a cooperat cu serviciile de informații americane și i-a dat Stelazine, ceea ce a agravat situația victimei.

Generalul Michael dAqino – maestru satanist

Când victima a spionat uniforma de general în dulapul acestui psihiatru, a primit un alt psihiatru, care, din păcate, s-a dovedit a fi fost angajat al DoD. A pus-o pe Haldol DecanoateKlonopin și Benzatropine. Efectul combinat al acestor medicamente este de a șterge memoria și de a crea o tulburare disociativă. Toate drogurile erau extrem de dependente. O altă victimă care a fugit a primit Trazodone de către un medic care coopera cu agențiile de informații. Acest lucru aproape a dat victimei un atac de cord, deoarece i-a agravat starea cardiacă. Și încă o altă victimă care a scăpat aparent a căzut pradă medicilor CIA murdari care practicau în public fără a avertiza oamenii despre legăturile lor cu agenția de informații. Această victimă a primit o combinație de Compazine și Xanax, în doze împotriva căreia avertizează Physicians Desk Reference. Medicul, care a prescris acest lucru, a lucrat dintr-un cabinet numit după un programator MK Ultra. Există alte lucruri importante de menționat despre momentul în care drogurile sunt utilizate în programarea Monarch. Unele dintre avertismentele pe care programatorii sunt atenți să le includă:

    A. Urmăresc inima pentru a nu se opri. Mulți dintre copiii care au fost programați au murit din cauza insuficienței cardiace. Programatorii au foarte mare grijă să aibă victime și să aibă palete de resuscitare gata să reînvie corpul. Deoarece o mare parte din drogurile lor afectează inima, acceptă că vor pierde câțiva din cauza insuficienței cardiace.

    B. Se asigură că medicamentele nu sunt administrate copiilor alergici la acestea. Programatorii își iau timpul pentru a se asigura că au antecedente familiale de alergii la droguri și vor testa și copiii, înainte de a continua cu ele. Nu numai că învață răspunsurile familiale și individuale la medicamente, dar pot testa în timpul programării pentru a determina nivelul sanguin al unui medicament la un copil. De exemplu, Pentobarbitalul la un nivel sanguin de 5 mcg / ml ajută la hipnoză, la 15 ani, victima comatează cu reflexe, iar la 30 face ca persoana să fie comatoasă cu dificultăți extreme de respirație. În viața de zi cu zi, 30 mcg / ml ar ucide copilul. Nivelurile de sânge Pentobarbital pot fi testate printr-o tehnică de imunoanaliză multiplicată de enzime. Pentru cromatografia cu gaz Fenobarbital cu acțiune mai lungă se folosește TCA, sunt testate prin radioimunotest, de înaltă performanță, cromatografie lichidă și cromatografie în strat subțire. Unele hipnotice sunt testate prin colorimetrie, fotometrie și spectrofotometrie.

    C. Trecerea la plante medicinale atunci când corpul este saturat de medicamente. Când corpul copilului are toate medicamentele fabricate pe care le poate absorbi, programatorii trec la o vastă colecție de plante naturale.

    D. Asigurarea antidotului pentru SIDA. Sclavilor monarh li se administrează în mod obișnuit antidotul pentru SIDA și a fost disponibil încă din anii 1960-1970.

    E. Știind cât de mult poate lua un medicament fiecare parte, cei mici nu pot lua la fel de mult. Multiplii dintr-un singur sistem au niveluri diferite de toleranță față de medicamente. O modificare a unui copil mic poate fi ucis de o doză pentru adulți, chiar dacă vârsta corpului este cea a unui adult. Programatorii sunt extrem de conștienți de modul de a face față cu personalitățile multiple.

    F. Li se oferă sare pentru a echilibra electroliții în mintea unei personalități multiple programate. Un dezechilibru electrolitic poate determina mintea unei personalități multiple să devină nebună și să înceapă să o ia rasna. Multiplu ar putea intra în stare de șoc și să moară. Programatorii sunt foarte experimentați în înțelegerea cerințelor unice ale unei personalități multiple.

    G. Un extract important de plante pentru urmărirea activității undelor cerebrale este enzima din peroxidaza din hrean (HRP).

Poate că ar fi util să menționăm pe scurt că toate companiile majore de produse chimice și medicamente sunt conduse de Illuminati (apropos de cei care au încredere în vaccinuri și în ceea ce va urma: vaccinarea obligatorie a omenirii). Ar fi nevoie de o carte întragă pentru a explica cine controlează ce și cum se conectează, iar acest autor ar putea să o scrie. În schimb, vom încerca să oferim o imagine de ansamblu rapidă. În loc să acopere două duzini de mari companii farmaceutice, trei mari companii farmaceutice au fost selectate aleatoriu pentru a arăta o imagine rapidă a modului în care toate companiile de medicamente sunt profund implicate în programarea Monarch de control mental. Întrucât scopul acestei cărți este de a arăta cum se face controlul minții – acest eșantion de nume este dat doar pentru a transmite cititorului că medicamentele de care au nevoie agențiile Illuminati / Intelligence nu sunt niciodată puține. Și nici laboratoarele pentru a dezvolta medicamente noi pentru controlul minții nu sunt puține.

   ELI LILLY CO. – Administrator Eli Lilly Walter William Wilson – Illuminati, căsătorit cu Helen Scudder (din familia bogată și puternică Scudder), partener proeminent al Morgan, Stanley & Co. Vicepreședinți executive: Eli Lilly Landrum Bolling, a reprezentat-o pe Eli Lilly la conferințele anuale secrete de la Dartmouth, supravegheate de Illuminati. Președinte Eli Lilly Richard D. Wood, director al Rockefeller’s Standard OilChemical Bank din NY și AmerEnterprise Inst. pentru cercetarea politicilor publice. Dir. Eli Lilly C. William Verity, Jr., director al Chase Manhattan Bank și conf. Univ. colaborează cu doamna Rockefeller în calitate de membru al USTEC. Dan Quayle și George Bush (directorul CIA și administratorul Monarch) au făcut parte și din conducerea Eli Lilly.

   COMPANIA CHIMICĂ MANSANTO (cea care crează vaccinul anticovid) – Președintele Earle H. Harbison, Jr.- CIA. și director al Spitalului General Bethesada unde programează sclavi monarhi. De asemenea, este președintele Asociației pentru Sănătate Mentală.

   STERLING DRUG CO. (Un spinoff al I.G. Farben) – conectat la familia Krupp Illuminati. Președintele W. Clark Wescoe, directorul fundației super secrete Tinker Foundation, care este o fundație a CIA. Dir. Gordon T. Wallis, Illuminati, dir., Fed. Reserve Bank of NYCFR, Director Martha T. Muse, CIA, pres. al Fundației Tinker, dir. în Ordinul Sf. Ioan al Ierusalimului (Cavalerii de Malta) și dir. al Georgetown Center for Strategic Studies

După cum poate vedea cititorul, utilizarea medicamentelor în controlul mental bazat pe traumele Monarch este extinsă și necesită tehnicieni, asistenți medicali și medici calificați. Datorită controlului îndelungat de către familiile Illuminati asupra fabricării / vânzărilor de stupefiante și droguri, programatorii nu au nicio dificultate în a obține cantități mari de medicamente secrete. Cultele oculte minore trebuie să se descurce cu un aport mai limitat de droguri care modifică mintea, cu excepția cazului în care se conectează direct cu imaginea de ansamblu. Puterea drogurilor de a controla viața unei persoane nu este absolută – deși cineva care trăiește cu un dependent de cocaină sau alcoolic s-ar putea să nu fie de acord – dar atunci când este asociat cu toate celelalte metode într-un sistem sofisticat de control al minții, drogurile întăresc și mai mult puterea absolută a Illuminati asupra unui individ.

     N.B. – Dacă ați găsit aceste informații ca edificatoare, interesante și constructive în a vă modela concepția despre trecut și prezent, în a vă trezi la realitatea crudă care există, este foarte bine. Voi mai publica și ultima parte a acestui subiect.

   

 Sursa: cartea ,,The Illuminati Formula to Create an Undetectable Total Mind Control Slave” de  Fritz Springmeier & Cisco Wheeler 

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close