– Pregătește-te să devii un „ material digital ” al marii resetări a globaliștilor –

 -1 aprilie 20210

Puțini sunt conștienți de asta, dar digitalizarea rasei umane avansează cu o viteză de rupere.

Nu te uita acum, dar lumea se desfășoară pe o cale care a fost intercalată cu minele terestre de control și supraveghere și totuși aproape niciun politician occidental din vreun partid nu pare suficient de preocupat pentru a vorbi chiar despre impactul pe care îl va avea asupra vieții private.

Dacă sunteți curioși de ceea ce ne rezervă viitorul apropiat, ascultați tehnocrați precum Bill Gates.

În urmă cu un an, în martie 2020, în timp ce guvernele își închideau economiile invocând un misterios virus, Gates a făcut o serie de interviuri media solicitând un „certificat digital” globalizat pentru fiecare ființă umană de pe planetă.

El a spus că aceasta este singura modalitate de a ține pasul cu cine are virusul și cine a fost vaccinat. Rețineți că în martie 2020 nu se știa că există niciun vaccin, dar Gates a vorbit despre vaccin ca și cum ar fi fost chiar după colț. El stia.

Avem sub acoperire PENTRU CĂ ESTE TIMPUL DE A PUBLICA ACEST PUBLIC - Dr. Rashid Buttar

În tendințeAvem sub acoperire PENTRU CĂ ESTE TIMPUL DE A PUBLICA ACEST PUBLIC – Dr. Rashid Buttar

Într-un forum online „Ask Me Anything” din 18 martie 2020, sponsorizat de Reddit, Gates a fost întrebat ce schimbări trebuie făcute modului în care funcționează companiile pentru a asigura sănătatea publică, fără a distruge economia.

Răspunsul lui Gates la problemă a fost  certificatele digitale , care conduc în mod clar societățile occidentale libere odată într-un scenariu „arată-ți documentele” că pre-COVID ar fi fost considerat un tabu asemănător nazistilor [vezi captura de ecran de mai jos]:

Gates era, de asemenea, cunoscut la acea vreme, investind în inițiativa ID2020, care urmărește să conecteze istoricul vaccinurilor oamenilor la acțiunile lor de cumpărare.

În loc să ia Gates în serios în martie 2020, marea majoritate a oamenilor i-au respins comentariile ca fantezie a celui mai mare geek din lume.

Am fost unul dintre primii ani care am sugerat că Gates ar trebui să fie luat în serios și că planul său final era să „actualizeze” codul genetic al fiecărei persoane cu cea mai recentă versiune de protecție împotriva virusului ARNm, similar modului în care sistemul său de operare Microsoft Windows automat actualizează computerul.

Gates nu înseamnă doar scuturi de basme techno. El este un purtător de cuvânt pentru aripa tehnico-medicală a Noii Ordini Mondiale [există, de asemenea, aripi economice, sociale și religioase în NWO].

Cred că Gates primește multe dintre ideile sale de la indivizi mai puțin cunoscuți, asociați cu Forumul Economic Mondial [a se vedea graficul WEF despre  identitatea digitală ], aceiași oameni împingând așa-numita Great Reset globală. Gates îi place, de asemenea, să lucreze în parteneriat cu fundațiile familiei Rockefeller.

David Rockefeller a fost cel care, în 1973, a cofondat împreună cu Zbigniew Brzezinski Comisia Trilaterală [practic Deep State], o organizație tehnocratică elitistă care a promis să promoveze crearea unei „noi ordini economice internaționale”.

Unii dintre cei mai proeminenți lideri de gândire care au condus schimbările rapide din economia globală de astăzi sunt membri ai Comisiei Trilaterale, a cărei listă actuală de membri include reprezentanți ai băncilor centrale din Europa, America și Asia.

Corporațiile multinaționale, în cooperare cu Big Banks, Big Pharma, Big Tech, Big Government și globaliști conectați la Forumul Națiunilor Unite-World Economic Forum, folosesc criza COVID pentru a transforma modul în care banii, bunurile și serviciile se tranzacționează.

Dar nu se oprește aici.

Ei folosesc „oportunitatea”, prezentată de pandemie, spune directorul WEF, Klaus Schwab, pentru a transforma sistemele de îngrijire a sănătății, bancare, producția industrială, producția și consumul de energie, utilizarea globală a terenului, chiar și modul în care socializăm împreună ca ființe umane.

Schwab a comentat că nicio industrie nu va fi scutită de Marea Resetare. Și Organizația Națiunilor Unite declară în Agenda sa 2030 că nicio persoană nu va fi „lăsată în urmă” de acest sistem global care vine.

Întrucât nu s-a ținut niciun vot și niciunul dintre noi nu a fost întrebat dacă vrem să ne înscriem la Marea Resetare / Agenda 2030, aceasta ne pune întrebarea: Ce se va face cu dizidenții care refuză să meargă împreună cu această viziune pentru lume?

Răspunsul stă ascuns în viitorul sistem fără numerar.

Aceste elite își doresc de mult timp să scape de numerar. Acesta a fost un element prioritar pe lista lor de sarcini de mai bine de 60 de ani.

Numerarul este pur și simplu prea dificil de urmărit [în ciuda diverselor încercări], iar elitele tehnocratice sunt obsedate de urmărirea, măsurarea și monitorizarea tuturor în timp real.

Vor să monetizeze, să pună în valoare fiecare viață umană. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să poată urmări cu o acuratețe precisă a cheltuielilor și a obiceiurilor de consum ale tuturor.

Acum cred că au găsit soluția: înlocuirea numerarului cu o nouă monedă digitală bazată pe tehnologia blockchain.

Cu ce ​​va fi susținută această nouă monedă digitală? Există mai multe teorii, dintre care niciuna nu poate implica metale prețioase precum  aurul  sau  argintul .

Unii cred că noua monedă mondială va fi susținută de marile mase funciare ale lumii și de resursele naturale aflate sub acel pământ. Acest lucru ar putea explica de ce chinezii și Bill Gates au început să cumpere terenuri care includ terenuri agricole în Statele Unite.

O altă teorie este că această nouă monedă globală va fi susținută de capitalul uman, adică forța de muncă globală.

Acest lucru ar explica de ce trebuie să atribuie o valoare monetară fiecărei ființe umane, pe baza vârstei, productivității și a altor contribuții la societate minus amprenta lor de carbon.

Practic, devii o roată dințată în roata lor globalistă, un activ digital al băncilor centrale. Desigur, persoanelor importante li se va permite să consume mai mult carbon și să zboare în jurul lumii cu avioane, așa cum ne-a informat John Kerry, în timp ce masele sunt retrogradate la biciclete și la transportul public.

Odată cu apariția COVID, indiferent dacă a fost eliberat accidental sau intenționat de Partidul Comunist Chinez, elitele puterii și-au văzut oportunitatea și au profitat de aceasta.

Numerarul, așa cum știm, este eliminat treptat, peste 60 de țări testând noi monede digitale fără numerar.

China preia conducerea acestui proces și vrea să devină prima națiune fără bani din lume. Partidul Comunist Chinez a lansat un nou Yuan digital și îl testează în câteva orașe importante din China.

Spre deosebire de bitcoin, care păstrează anonimatul proprietarului și funcționează independent de orice autoritate de guvernare, Yuanul digital va fi primul ban digital din lume emis de o bancă centrală.

După cum  raportează CBN News , noul yuan chinez digital va fi o monedă internațională, oferind un spectru înfricoșător al controlului asupra cetățenilor chinezi și un „model” pentru alte țări.

David Curry de la Open Doors a declarat pentru CBN: „China construiește ceea ce cred că este un plan, o hartă a persecuției pentru alte regimuri din întreaga lume și o fac cu supraveghere”

Cred că acesta este cel puțin parțial motivul pentru care dolarul este devalorizat în mod deliberat de guvernul SUA, cheltuielile fugare urmând să conducă în curând la hiper-inflație pe măsură ce datoria națională se apropie de uimitoarele 30 de miliarde de dolari.

La un moment dat, persoanelor fizice li se poate oferi o afacere în care partea lor din datorie, împreună cu probabil datoria personală, să fie eliminată în schimbul aderării la noul sistem digital.

Nu întâmplător regimul cel mai represiv din lume conduce lumea către o societate fără bani.

Gândiți-vă la posibilități.

Ieșiți din linie cu dictaturile statului, iar banca centrală vă închide imediat accesul la banii digitali necesari pentru a vă pune mâncarea pe masă. Refuzați să vă vaccinați și vă închid contul.

Încălcați  standardele comunității Big Tech în conturile dvs. de socializare și acestea vă închid contul [acest lucru se întâmplă deja în China, unde Facebook lucrează cu statul unic pentru a pedepsi dizidenții].

Da, este posibil ca FBI să vă înghețe contul bancar aici, în America, în cadrul sistemului actual bazat pe numerar, și aceasta este o tactică pe care o folosesc din ce în ce mai mult împotriva susținătorilor lui Trump, dar puteți întotdeauna să vă întoarceți la numerar în sistemul economic actual.

În cadrul noului sistem, nu veți avea astfel de copii de rezervă. Întregul tău mijloc de trai va fi lăsat în voia marelui guvern care lucrează cu  Big Tech  și  Big Pharma .

Prevăd că într-o perioadă de trei până la cinci ani, tranziția către acest nou sistem fără numerar va fi completă. Va începe ca voluntar, cu diverse stimulente oferite pentru a adera la sistem. De-a lungul timpului, aceste stimulente vor fi înlocuite cu pedepse, până când cei care folosesc numerar sunt total blocați din sistem, incapabili să cumpere sau să vândă sau să lucreze un loc de muncă.

Nu vi se va permite să urcați în avioane, să intrați în hoteluri, stadioane, săli de concerte și alte evenimente mari, chiar și în magazinele de vânzare cu amănuntul, fără a vă arăta dovada vaccinării, care va fi un card sau o aplicație pe telefonul dvs. legat în noua monedă digitală la banca dvs.

Treptat, vor adăuga mai multe informații pe card / aplicație, până la punctul în care vor include toate informațiile dvs. vitale, ce medicamente consumați, antecedente penale, dacă aveți unul, dosarul dvs. de conducere și scorul dvs. social, astfel cum este furnizat de Big Tech detaliază de câte ori ați alergat la „standardele comunității” Facebook, Twitter, Instagram și YouTube.

Această imensă bancă de date va fi controlată central de o comisie de un fel, numită de guvern și etichetată cu un   nume orwellian , ceva de genul Comisiei pentru securitatea și confidențialitatea datelor.

Acest sistem bestia va oferi cele mai noi în materie de comoditate și securitate folosind tehnologia blockchain.

Acum aud reclamele: te-ai săturat de toate regulile și restricțiile COVID? Înscrieți-vă doar pentru a obține „permisul” și vă puteți întoarce să vă bucurați de serile la pub, jocuri de bal în după-amiaza însorită a sâmbetei, concerte, croaziere, slujbe bisericești, toate beneficiile vieții anterioare „normale”!

Spre deosebire de blockchain-ul folosit pentru bitcoin și alte criptomonede, acest blockchain va fi controlat central și orice altceva decât privat.

Din păcate, foarte puțini sunt încă conștienți de acest lucru și, dacă le-ai spune despre asta, ai fi acuzat că ai vizionat prea multe filme SF.

Adevărul este că toate acestea progresează în liniște sub radarul atenției mass-media și a controlului public. Până când va fi lansat pentru înscrierea „voluntară” pe scară largă, va fi prea târziu pentru a întoarce ceasul.

Acesta a fost planul de-a lungul timpului, de a folosi COVID pentru a speria masele într-un tip cu totul nou de societate, în care informațiile de identificare personală ale fiecărui individ sunt legate de o nouă monedă digitală.

Mai jos sunt doar câteva dintre titlurile recente care indică cât de repede ne îndreptăm în această lume curajoasă nouă.

  • IBM și producătorul de vaccinuri  Moderna  s-au unit pentru a produce un permis de sănătate digital COVID-19 numit Excelsior Pass, o aplicație concepută pentru a „urmări administrarea vaccinului în timp real prin diferitele sale servicii blockchain, inteligență artificială și cloud hibrid”.

Într-un  comunicat de presă , IBM ia act de programul pilot recent dezvăluit   pentru Digital Health Pass în New York, care depune în mod efectiv întreprinderile private pentru aplicarea reglementărilor Covid-19 impuse de guvern, potrivit lui Raul Diego într-un articol din 10 martie 2021 pentru Mint Press Știri.

Permisul digital a fost deja testat la un joc NBA la Barclay’s Center și la un joc NHL pe 2 martie în Madison Square Garden. Diego remarcă că IBM folosește cuvinte cheie din industrie clișee precum „transparență”, „încredere” și chiar „confidențialitate” pentru a-și promova permisul de sănătate, iar literatura de marketing Digital Health Pass a IBM descrie aplicația de urmărire în masă ca un „mod inteligent de a reveni în societate” care le permite oamenilor să „revină la activitățile și lucrurile pe care le iubesc”.

Astfel de aplicații sunt lansate sub masca de a fi voluntare. Însă,  potrivit  Steve LaFleche de la IBM, Digital Health Pass și aplicații similare de verificare a sănătății mobile, precum CommonPass, încetează să mai fie voluntare odată cu îndrumările și reglementările guvernamentale care obligă sectorul privat să impună punerea lor în aplicare, ca în cazul regulilor de redeschidere din New York pentru stadioane, teatre și alte locuri, scrie Diego.

  • Amazon și-a prezentat cititorul digital de palmieri Amazon One, un dispozitiv biometric care permite clienților să plătească la magazinele Amazon Go folosind palma lor.

Compania a anunțat în februarie că dispozitivul va fi lansat în alte magazine Amazon din Seattle – o extindere care va face sistemul disponibil în opt magazine de vânzare cu amănuntul Amazon, inclusiv magazinele Amazon Go, Amazon Go Grocery, Amazon Books și Magazinele Amazon de 4 stele, relatează  TechCrunch . Dispozitivul creează o imprimare de palmier unică pentru fiecare client.

  • Israelul a devenit prima națiune care a lansat un permis de sănătate digital, numit  Green Pass , care impune fiecărui israelian să-și prezinte dovada vaccinării înainte de a putea intra în magazine, biblioteci, evenimente și aproape în orice loc public sau afacere.

De asemenea, Israelul a devenit recent prima națiune care a primit majoritatea populației sale cu terapia genetică experimentală cunoscută sub numele de „vaccin” cu ARNm.

  • Școlile din Los Angeles,  în parteneriat cu Microsoft și Anthem Health [afiliat Blue Cross Blue Shield], au emis Daily Pass QR Health Portal pentru a urmări mișcarea fiecărui elev din sistem.
  • Comisia Europeană a anunțat planurile de a introduce un pașaport comun de vaccinare pentru a „facilita libera circulație în interiorul Uniunii Europene în timpul  C pandemiei OVID-19 .“

Pe măsură ce omenirea se trezește la adevărata agendă din spatele Marii Resetări, va exista o întoarcere. De fapt, acea împingere începe deja. Procesele sunt pregătite atât la nivel local, cât și internațional, așa cum am raportat pe acest site.

Cum să vă pregătiți pentru viață în grila de control care vine

Mai jos sunt recomandările mele, toate derivate cu un ochi pentru a deveni autosusținători. Este posibil să avem doi până la trei ani, maxim, pentru a ne da seama, așa că acum este momentul să ne pregătim pentru momentul în care societatea de supraveghere fără numerar intră în plină înflorire:

  • Dezactivați conturile Facebook, Twitter, Instagram și YouTube și nu utilizați Google ca motor de căutare.

Excepția ar putea fi dacă sunteți un producător de conținut cu o acoperire mare, atunci ați putea dori să rămâneți pe aceste platforme cât mai mult posibil, astfel încât să puteți împărtăși adevărul cu alții.

Dar ne apropiem rapid de punctul în care niciun adevăr de orice semnificație nu va fi permis pe aceste platforme și există alternative precum Gab , Parler,  Minds  MeWe , BitChute și Rumble .

  • Aflați cum să vă cultivați propriile alimente , să obțineți câteva găini pentru ouă și, eventual, carne (WEF a spus deja că carnea sub Marea Resetare va fi un lux).

Începeți această primăvară cu grădina și până anul viitor sau anul următor veți fi aflat ce crește bine în zona dvs. și cum să o cultivați. De asemenea, puteți obține informații despre acest lucru de la agentul dvs. local de extindere agricolă sau de la un vecin care are deja grijă.

  • Cunoaște-ți vecinii . Aflați care sunt de încredere. Elaborați aranjamente pentru a împărtăși resursele pe baza talentelor date de Dumnezeu.
  • Alăturați – vă un co-op alimente în comunitatea ta . Nu este doar o modalitate de a găsi fructe și legume ieftine, ci și o modalitate de a vă conecta cu oameni cu aceeași idee din zona dvs.
  • Cel mai important dintre toate , îndrepta-te catre  Dumnezeu .

de  Leo Hohmann

Sursă: https://humansarefree.com/?

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close