– Despre ce este exact această „ Resetare minunată ” pe care oamenii o vorbesc în continuare ?

  12.septembrie.2021

Închideți-vă centurile de siguranță pentru aceasta, deoarece este mai rece decât orice film de groază pe care l-ați văzut vreodată. L-ai auzit pe prietenul tău „nebun” de la serviciu vorbind despre asta. Poate că ați auzit-o pe scurt menționată la TV zilele trecute. Și acum te-ai întrebat: „Ce naiba este Marea Resetare?”

Faceți cunoștință cu Forumul Economic Mondial (WEF)

Ai mai auzit de  WEF  înainte. Au fost în știri destul de puțin în ultimul an sau cam așa ceva. Motivul? Inițiativa Great Reset. Acolo se desfășoară spectacolul un bărbat pe nume Klaus Schwabb. Schwabb a fondat WEF și este unul dintre cei mai puternici oameni din lume.

În fiecare an, Forumul Economic Mondial găzduiește un eveniment într-o stațiune de schi din munții Elveției, unde „auto-proclamata elită globală” se întâlnește pentru a discuta despre problemele globale pe care le pot lucra împreună pentru a „remedia”.

În general,  WEF invită 1500 de persoane din aproximativ 70 de țări  să participe. Toți participanții joacă roluri majore în diferite sectoare ale societății, o mare parte din cei invitați fiind actori importanți în lumea politicii și a afacerilor. 

În 2020, Schwabb a lansat o carte intitulată  COVID-19: The Great Reset , în care își expune planurile pentru ceea ce crede că trebuie să se întâmple în continuare.  

Acum, Să vorbim despre agende

În primul rând, trebuie să înțelegeți un lucru: Forumul Economic Mondial și Organizația Națiunilor Unite merg împreună mână în mână. Pe scurt, sunt două fețe ale aceleiași monede.

Organizația Națiunilor Unite a anunțat anterior două agende separate, asemănătoare cu Marea Resetare, care conțin multe dintre aceleași componente. Aceste două agende ONU,  Agenda 21 și Agenda 2030, includ planuri pentru ceea ce trebuie să se întâmple pe pământ până în 2021 și 2030 (de altfel, există și o  Agendă 2050 ).

Agenda 2030  a declarat public obiectivele promovării egalității rasiale și a genului, eradicarea sărăciei globale și abolirea violenței, a urii și a războiului de pe glob. De asemenea, afirmă că va reduce utilizarea resurselor naturale în fiecare țară și va reduce emisiile de gaze cu efect de seră în fiecare țară industrializată. 

Și cum presupuneți că Agenda 2030 va realiza aceste obiective?

Să presupunem că ești pădurar. O organizație globală tocmai a declarat că nu mai aveți voie să tăiați copaci pentru a „reduce utilizarea resurselor naturale”. Acum nu mai aveți un loc de muncă și nu vă puteți permite să vă hrăniți fiica nou-născută.

Sau, să spunem că ești fermier. O organizație globală tocmai a declarat că vacile tale produc prea mult metan. Toți sunt măcelăriți și lăsați să putrezească într-un câmp (vom afla mai târziu de ce). Ați pierdut acum o investiție semnificativă, sursa principală de venit și nu mai aveți un loc de muncă. Fermierilor din țările neindustrializate li se permite să crească vite. Dar ești american, deci nu ești.

De ce? Pentru că trebuie să  „reducem  emisiile de gaze cu efect de seră  în fiecare țară industrializată”.

Iată un alt exemplu. Ești un american cu drepturi inalienabile, o  Constituție și  Declarația drepturilor . Aveți Declarația de Independență și o lungă istorie de protecție acerbă a libertății. Protecția libertății necesită deținerea armelor.

Dar acum, o organizație globală a aterizat trupe pe țărmurile voastre. De ce? Să  „desființeze violența”.  Organizația consideră că posesia ta de arme este un obstacol în calea acestora. Prin urmare, organizația va lua  măsuri  împotriva dvs. pentru a elimina violența.

Marea Resetare include toate aceste idei în planurile sale

În public, WEF afirmă  că Marea Resetare  va avea ca scop revigorarea completă a capitalismului.

„Fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformată. Pe scurt, avem nevoie de o „Mare Resetare” a capitalismului. ” – WEF  [sursa]

WEF îi place în mod deosebit să spună că vor să instige  „capitalismul părților interesate”,  unde cea mai mare parte a sectorului privat lucrează mână în mână cu guvernul. Ei spun că astfel de  „vor necesita guverne mai puternice și mai eficiente”.  Potrivit WEF, există costuri umane și financiare ale capitalismului care nu sunt abordate. [sursă]

Cum îl numiți atunci când guvernul deține și controlează toate afacerile private?

Comunism. Îi spui comunism.

Și, ce se întâmplă când capitalismul moare?

După cum a subliniat Ayn Rand în excelenta ei carte  Capitalism: idealul necunoscut , omul de pe acest pământ fără capitalism este legat. Este inseparabil de adevărata libertate umană. Colectivismul duce la sclavie din ce în ce mai mare de fiecare dată.

A patra revoluție industrială

O componentă semnificativă a  The Great Reset  este un termen inventat de Schwabb în decembrie 2015 –  A patra revoluție industrială . Cel mai bun mod de a-l descrie este de a combina  Matrix ,  Minority Report și I, Robot de Will Smith  .

Potrivit lui Schwabb, obiectivul  celei de-a patra revoluții industriale  este „supercomputarea omniprezentă, mobilă. Roboți inteligenți. Autoturisme. Îmbunătățiri neurotecnologice ale creierului. Editarea genetică. Dovezile schimbării dramatice sunt în jurul nostru și se întâmplă cu viteză exponențială. ”

Pe scurt, Schwabb vrea să transforme lumea într-o Mecca digitală

Poate că nu vă pasă de „îmbunătățirile” de mai sus – nu vă deranjează? Ei bine, să continuăm să aprofundăm.

Într-adevăr, WEF a făcut deja aluzie la posibilitatea de a utiliza o IA pentru a guverna omenirea. Oamenii nu ar mai avea reprezentanți aleși în funcție (nu că SUA are asta acum, dar eu devin). În schimb,  inteligența artificială super-puternică  ar determina ce provizii s-au dus unde și care ar fi prețurile și așa mai departe. 

Este predarea umanității unei mașini.

Mai mult, ce zici de aceste îmbunătățiri ale creierului și editarea genetică?

Uită-te în jur la lumea din fața ta și la ceea ce „puterile” au forțat societatea. Într-o lume plină de îmbunătățiri ale  creierului  și de  editare genetică , credeți cu adevărat că ați fi în continuare liber să alegeți?

Amintiți-vă că a  patra revoluție industrială are  legături puternice cu  Marea Resetare , care caută un guvern unic. Într-o astfel de lume, dacă ar fi decretat sub masca legii că suprapopularea este o problemă, capacitatea de a modifica genetic sterilitatea în 20% din populație devine o realitate. Să presupunem că sistemul de loterie îi selectează pe ambii copii. Chiar crezi că ți-ar da un cuvânt de spus?

Libertatea ar fi putrezit de mult în mormânt într-o astfel de lume.

Alte aspecte ale  celei de-a patra revoluții industriale  includ  supravegherea digitală  peste tot, făcută posibilă la nivel mondial de 5G (cu speranța de a utiliza în cele din urmă 6G). [sursă] 

Nu ar exista intimitate într-o astfel de lume. Ar fi Germania nazistă pe steroizi. Ați citit romanul distopic al lui Zamyatin  Noi  (în multe privințe, inspirația pentru  1984 )? Practic, ai trăi într-o lume a serelor.

Este demn de remarcat faptul că există câteva alte aspecte ale TGR care trebuie menționate. Luați în considerare următoarele:

Populațiile rurale vor fi forțate forțat în mediile urbane 

Presupus, pentru a combate schimbările climatice. În realitate, este să ai un control mai ușor asupra potențialilor disidenți. Nu contează dacă nu vrei să părăsești ferma. Binele întregului te obligă, iar bărbații care au devorat din toată inima filosofia lui Mao Zedong asupra puterii ( „Puterea politică crește doar din butoiul unei arme.” ) Vor fi bucuroși să te ajute în tranziția ta mentală aici. [sursa ]

Cetățenii închiriază acum totul pentru că nu dețin nimic

Aden Tate a scris despre ce i-ar plăcea lumii fără bunuri personale în  acest articol. Aden scrie:  „În cadrul  Great Reset al Forumului Economic Mondial , a apărut mantra că până în anul 2030,„ nu veți deține nimic. Și vei fi fericit. ‘”

Guvernul deține acum totul, întrucât un grup de bărbați intră să-ți spună că fură ceea ce este al tău de drept. Lumea cade înapoi la un sistem de  feudalism . Irlandezii sunt bine familiarizați cu modul în care funcționează un astfel de sistem. [sursa ]

Toate media sunt digitale

Schimbările climatice, desigur. Și să nu uităm tendința recentă de a  lupta împotriva „dezinformării” . Dacă totul este digital, este cenzurabil. Aceasta servește drept mijloc suprem de a controla în totalitate ceea ce oamenii citesc și spun. [sursă]

Un sistem de credit social în stil chinezesc

Buni cetățeni globali ai guvernului unic vor avea un scor de credit social mai mare   decât americanul mai în vârstă, care sprijină cei care luptă împotriva invadatorilor străini. Aceste scoruri mai mari vor permite accesul la „privilegii” de călătorie, mâncare mai bună și locuri de muncă mai bune. Și într-o lume plină de implanturi cerebrale și editare genetică, mă întreb care ar putea fi unele dintre pedepsele pentru americanii cu punctaj scăzut? [sursă]

O monedă digitală blockchain este acum calea de urmat

Numerarul devine un vector al bolii, scump de produs și ineficient. Desigur, acest lucru înseamnă că pot urmări fiecare achiziție pe care o faceți vreodată. [sursă]  Nu mai există anonimat al achizițiilor. Având în vedere noua capacitate de a  plăti mâncarea cu palma , forța de a folosi un cod QR pentru a plăti orice și  tatuajele cu puncte cuantice  care ar putea să vă stocheze datele financiare, este posibil să nu fie prea departe.

Ce avem la cina? Bug-uri și produse de laborator false, similare alimentelor

Conform  The Great Reset , animalele sunt o formă de proteine ​​„intensivă în resurse”. GR încearcă să vă îndepărteze de astfel de alimente și „spre patru categorii principale de alternative – acvatice, pe bază de plante, pe bază de  insecte și cultivate în laborator”. [sursă] 

Marea Resetare și Forumul Economic Mondial NU SUNT Prieteni

În cazul în care  Marea Resetare va avea  succes, lumea va cădea ferm în strânsoarea unui guvern totalitar. Veți fi un sclav în toate sensurile cuvântului, supus experimentării medicale și tratamentelor forțate. Statul vă va deține copiii și, dacă istoria servește drept ghid, nu veți putea să-i păstrați mult timp. În cazul în care AI consideră că este convenabil, familia ta va fi dezrădăcinată și transferată într-un ghetou nou creat.

Forțat să ingereze substanțe chimice mai degrabă decât alimente, nu veți ști niciodată ce agenți modificatori genetici și medicamente sunt în aceste alimente. 

Visul tău pe tot parcursul vieții de a fi părinte ar putea fi vaporizat pe măsură ce încep mandatele de sterilitate forțată. Ar trebui ca cultura trezită să decidă că bărbații masculini sunt o problemă, ar fi în afara puterii unui guvern care deține totul pentru a impune crearea  eunucilor  în orașul tău?

Deși restul lumii poate cădea, americanii nu își pot lăsa niciodată țara să urmeze exemplul.

Prea mult depinde de asta.

De Jeff Thompson,  TheOrganicPrepper.com

Cristina Valenzuela

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close