– Al 100-lea efect de maimuță și Marea Trezire –

2.decembrie.2021

Al 100- lea efect de maimuță a fost inventat când o maimuță a învățat să clătească nisipul de pe fructele pe care le-a cules de pe pământ, scufundându-l în apă. Practica a fost în scurt timp imitată de întreaga trupă care își clătește acum mâncarea în râu. O altă trupă a fost descoperită arătând același comportament, totuși ei nu erau nici pe departe aproape de primul grup și nu-i văzuseră niciodată pe ceilalți îndeplinind această sarcină. Efectul a suta de maimuță este transferul spontan de cunoștințe de-a lungul unei specii, odată ce un anumit număr de indivizi au învățat o nouă idee sau acțiune. S-a presupus că ideile noi pot fi transmise minte la minte printr-un salt în conștiință.

Un salt în conștiință pare să se întâmple, mai ales în 2021. Mai mulți oameni se trezesc că ceva a fost teribil de greșit în lume. Informațiile pot fi partajate rapid pe internet și pe rețelele sociale, dar nu toată lumea cercetează sau chiar urmărește aceleași grupuri pentru a obține informații. Platformele Google (Twitter, Facebook,Instagram și YouTube) au făcut eforturi active pentru a ascunde adevărul prin cenzura informațiilor pe care nu doreau să fie distribuite. Cu toate acestea, informațiile găsesc întotdeauna o modalitate de a apărea. Potrivit lui Russell Targ de la Institutul de Cercetare Stanford și fondator al proiectului Remote Viewing de la începutul anilor ’70, „Cu cât este mai mare secretul, cu atât strălucește mai mult în spațiul psihic”. În ciuda minciunilor mass-media, a propagandei, a știrilor false și a unui număr de „verificatori de fapte”, aflăm adevărul și ne trezim din hipnoza și manipulările conștiinței noastre.

Majoritatea fiecărei țări organizează acum marșuri pașnice în orașele lor pentru a protesta împotriva mandatelor ilegale și a unei minorități conducătoare de elită de a controla societatea prin măsuri tiranice. În ciuda încercărilor de a cenzura informațiile prin blocarea sau eliminarea articolelor și a furnizorilor de conținut care împărtășesc adevărul, oamenii își amintesc ce s-a întâmplat în trecut și luptă pentru a împiedica istoria să se repete. Mai mulți oameni sunt conștienți de pericolele vaccinurilor și ale mandatelor de măști și au serioase preocupări pentru sănătatea și siguranța familiilor lor. Ne punem la îndoială motivele deciziilor guvernamentale și ce câștig financiar ar putea fi în spatele edictelor lor. Această conștientizare se răspândește prin conștiința globală în jurul planetei.  Marea Trezire este peste noi!

A doua zi după Ziua Recunoștinței, mass-media a început să raporteze o nouă variantă de Covid numită Omicron care iese din Africa. Vestea a venit peste noapte și a fost împinsă cu răzbunare. Încă o dată, Națiunii a fost informată despre restricțiile de călătorie iminente.

Avea loc un alt eveniment… Pe 25 noiembrie 2021, au apărut aceste titluri:

Cea mai înaltă instanță din Africa de Sud se pregătește să elibereze continentul de Noua Ordine Mondială și Banca Centrală 

PROCES CONSTITUȚIONAL ÎMPOTRIVA PREȘEDINTELUI, PREȘEDINȚEI PARLAMENTULUI ȘI GUVERNATORUL BĂNCII DE REZERVĂ SA PENTRU CRIME CONEXE CU „PANDEMIE” ÎMPOTRIVA SUD-AFRICANLOR

Numărul cauzei este CCP299/21. Președintele,  Ricardo Maarman , explică clar, pas cu pas, cazul împotriva președintelui și parlamentului sud-african pentru crime împotriva umanității,  pentru gestionarea așa-numitei crize Covid. Acest lucru este menționat în primul paragraf al articolului . Maarman este cel care a condus acțiunea în justiție împotriva guvernului.

Conform articolului – Dacă acest caz are succes, va avea ramificații grave pentru existența Băncii de Rezervă din Africa de Sud, despre care știm, ca toate băncile centrale, se află în mâini private. Unde merge Africa de Sud, la fel merge și întregul continent. Această victorie va elibera poporul de sclavia datoriei impusă de sistemul de monede fiduciare a Băncii Centrale, va stabili un dolar susținut de aur, va elimina partidele politice corupte și va stabili Africa ca bază de origine de la care să înceapă procesele Nürnberg 2.0 pentru Crima împotriva umanității care a fost aplicată lumii întregi.

Acesta ar putea fi marele eveniment pentru care s-a rugat lumea! Dacă Curtea Constituțională din Africa de Sud ar fi fost complet coruptă ca și restul lumii, acest caz nu ar fi ajuns niciodată acolo unde este.

Este o coincidență faptul că pe 26 noiembrie a fost anunțată o nouă variantă virală și au fost inițiate blocaje pentru oricine merge în și din Africa? Puteți asculta cazul aici .

Un caz similar din SUA a fost demarat în februarie 2021. Avocatul judiciar pentru protecția consumatorilor, Reiner Fuellmich, a declarat că agențiile „au indus în eroare cu bună știință guvernele din întreaga lume” și un grup de avocați intenționează să dea în judecată Organizația Mondială a Sănătății pentru că a indus în eroare lumea în legătură cu epidemia de Covid-19. 

Fuellmich a declarat : „Această criză corona, conform tot ceea ce știm astăzi, trebuie redenumită scandal corona, iar cei responsabili pentru aceasta trebuie urmăriți penal și dați în judecată pentru daune civile”, a spus el. „La nivel politic, trebuie făcut totul pentru a ne asigura că nimeni nu va mai fi vreodată într-o poziție de o asemenea putere încât să poată frauda umanitatea sau să încerce să ne manipuleze cu agendele lor corupte.”

Echipa a întrebat dacă există o pandemie de corona sau dacă există doar o pandemie de test PCR și, în special, un rezultat pozitiv al testului PCR înseamnă că persoana testată este infectată cu COVID-19 sau nu înseamnă absolut nimic, în legătură cu infecția cu COVID-19”, a spus el, fără să se teamă să menționeze presupusa lăcomie corporativă în procesul său.

Ei au întrebat, de asemenea, dacă așa-numitele măsuri anti-corona, cum ar fi blocajele, măștile faciale, distanțarea socială și reglementările de carantină au servit pentru a proteja populația lumii de corona, sau au servit doar pentru a face oamenii să intre în panică, așa că ei cred fără să întrebe. orice întrebări, că viețile lor sunt în pericol, astfel încât, în final, companiile farmaceutice și de tehnologie să poată genera profituri uriașe din vânzarea de teste PCR, teste de antigen și anticorpi și vaccinuri, precum și din recoltarea amprentelor noastre genetice.”

„Pe baza normelor de drept penal, afirmarea unor fapte false cu privire la testele PCR sau denaturarea intenționată, așa cum au fost efectuate de domnii Drosten și Wieler și de OMS, acest lucru poate fi interpretat doar ca fraudă”, a explicat el. „Pe baza regulilor legii civile privind delictul, acest lucru se traduce prin provocarea intenționată a prejudiciului.” Citiți articolul integral aici .

Acest secol s-a confruntat cu mai multe cazuri de pandemii și daune asupra populațiilor atunci când vaccinările sunt grăbite fără testare. Putem face o excursie prin mașina Mr. Peabody’s Way Back pentru a trece în revistă istoria recentă a unor pandemii similare.

Diferența este că astăzi mai mulți dintre noi suntem treji și conștienți și își amintesc de greșelile trecutului. Unii, ca mine, caută și simboluri oculte care să ajute la demascarea agendei globaliștilor. Cei care promovează propaganda și minciunile pentru agendele lor ascunse includ întotdeauna un factor de frică hyped care este folosit pentru a menține oamenii confuzi, speriați sau luptă între noi prin tactici de divizare bazate pe religie, rasă, gen, partide politice sau acum, vaccinați vs. nevaccinat.

Lăsând la o parte distracția, am găsit numerologie ocultă interesantă ascunsă în numele Omicron.

În limba engleză Gematria, Omicron adună 522. Odată redus este egal cu 9 (5+2+2).

În Gematria simplă , valoarea lui Omicron este 87. Aceasta se reduce la 15. Ambele numere sunt divizibile cu 3. Există o semnificație oculta asociată cu numărul 3 despre care puteți citi în articolele de mai jos.

Semnificația ocultă din spatele numărului 3

Numerologie ocultiste numere și semnificații

Omicron este numele celei de-a 15- a litere a alfabetului grecesc. 15 este, de asemenea, un număr ocult.

15 redus (5+1) este 6, tot divizibil cu 3. Omicron este din grecescul Mikros, „mic” sau micro. Ai putea spune chiar „nano”. Termenul nano ca în „nanotehnologie” nu a fost creat până în 1947 (Prăbușire OZN Roswell, cineva?)

Alte detalii fascinante despre Omicron, o planetă reală numită în Wikipedia, conține informații pe care le consider numerologie oculta. Observați secțiunile evidențiate.

Conform Wikipedia – Omicron Persei  este un  sistem stelar triplu din constelația Perseus. Din măsurătorile paralaxei efectuate în timpul misiunii Hipparcos, se află la aproximativ 1.100  de ani lumină ( 33 0  parsecs ) de Soare. Dacă te uiți la articolele oculte de mai sus, veți vedea că 11 și 33 sunt , de asemenea , numere oculte ca și în 33 – lea gradul masonică, 33 rd paralel (JFK a fost asasinat pe 33 rd paralele). Acest articol are mai multe exemple. Misterul paralelei 33: Totul este legat de acest număr

Sistemul Omicron constă dintr-o pereche binară spectroscopică desemnată Omicron Persei A și un al treilea însoțitor Omicron Persei B. Cele două componente ale lui A sunt ele însele desemnate Omicron Persei Aa (numit oficial  Atik , denumirea tradițională a sistemului).

Uniunea Astronomică Internațională a aprobat denumirea  Atik  pentru componenta Omicron Persei A la 12 septembrie 2016.

Durere prelungită la umăr după vaccinarea antigripală: Întrebați doctorulSmeeee

Aruncă o privire la data de mai sus 09.12.2016. Se reduce la 9-3-9 (sau 3-9-3), care din nou se reduce la 3. 

Atik  este arabă pentru „umăr” . Pur și simplu nu poți inventa chestiile astea! Numele Omicron a fost ales pentru simbolismul său ocult puternic în încercarea de a grăbi o agendă mai devreme decât era planificat inițial?

Vorbind despre a 33 -a paralelă – Conform Conspiracydailyupdates.com, există o bază a Națiunilor Unite pe Muntele Hermon – care este considerat Portalul Nephilim.

Națiunile Unite și-au plasat strategic cea mai mare și cea mai importantă bază chiar în vârful Muntelui Hermon – cel mai înalt punct – exact acolo unde au aterizat îngerii căzuți. Se întâmplă să fie pe a 33 -a paralelă. Ar putea vreunul dintre nefilim să fie încă în viață și implicat în treburile umane, tratându-ne ca turma lor de vite care urmează să fie marcate, comercializate și chiar sacrificate atunci când devine prea mare pentru a fi controlată ?

Videoclipul și canalul YouTube asociate cu aceste informații despre baza Mt. Hermon au fost încheiate, dar, din fericire, au fost încărcate pe Bitchute pentru a fi dezgropate cu adevărat de ai tăi și împărtășite cu tine aici .

Există un film din 2013 numit The Visitor from Omicron . Consultați povestea:

Un extraterestru vine pe pământ cu un virus botanic , dar o văduvă îndrăzneață din Arizona îl cucerește cu gătitul ei proaspăt din grădină și apoi încearcă să răstoarne guvernul corupt care l-a pus la cale.

Guvernul corupt care l-a pus ??? Nu știu dacă Gates și Fauci sunt extratereștri, dar cu siguranță sunt diferiți de majoritatea oamenilor prin lăcomia și lipsa lor de empatie și compasiune. Ar putea fi ele simple marionete regizate de o altă entitate din umbră? Cred că pot fi folosiți ca băieți de toamnă pentru stăpânii lor în orice bătălii legale legate de gestionarea pandemiei și a vaccinurilor.

Aparent, nu sunt singurul care ia în considerare teoriile conspirației cu această nouă variantă, deoarece acest articol a apărut chiar ieri (28 noiembrie 2021). Whiplash347 este pe Telegram și merită aruncat o privire.  https://conspiracydailyupdate.com/2021/11/28/the-visitor-from-planet-omicron/

La fel ca „Vizitatorul de pe planeta Omicron”, cu ratingul său de 1 stea, asistăm la un film groaznic cu rating B. Guvernele din întreaga lume își împing controlul asupra populației Agenda 21, idealurile socialiste și își spionează toți cetățenii. Vaccinurile slăbesc sistemul imunitar, făcând oamenii mai bolnavi și dependenți de sistemul de sănătate corupt.

DAPRA a fost implicată și a lucrat cu companii farmaceutice pentru a crea rapid vaccinări. Potrivit fostului director al DARPA, Regina Dugan, într-un interviu din decembrie 2020 cu Seana Smith de la Yahoo Financial , agenția a fost înființată după Sputnik în 1958 cu scopul de a preveni și de a crea surprize strategice. Întrebările mari despre riscuri și vulnerabilități și noile capabilități pe care le-am putea crea erau de rutină la DARPA. Potrivit unui alt raport, Regina Dugan , care a fost numită să conducă DARPA, se va muta la Google. Un purtător de cuvânt al apărării a spus că plecarea ei nu are nimic de-a face cu ancheta în curs de către inspectorul general al Pentagonului. Directorul DARPA care a dat contracte pentru a deține o companie a demisionat în cele din urmă

Și există implicarea Pentagonului în vaccinări? Potrivit unei teorii a conspirației care circulă pe internet, guvernul SUA a început un program în 2005 care a creat un vaccin pentru a „vindeca” fundamentalismul religios. Ei au numit acest program FunVax. Programul FunVax a fost conceput pentru a pune capăt impasului din Irak. Pentagonul avea nevoie de ceva, orice, pentru a le oferi un avantaj în război. Un vaccin care vizează extremiștii islamici și le elimină dorința de a crede în Dumnezeu ar fi miracolul de care pentagonul avea cu disperare nevoie. Prin urmare, s-a născut FunVax. Urmărește aici.

Unele inoculări fac ca magneții să se lipească de oameni, iar unii raportează că corpul lor acționează ca un dispozitiv care încearcă să conecteze dispozitivele electronice Bluetooth atunci când trec pe lângă acestea. Următorul poate fi cipul din mână pentru a vă dovedi statutul vax și folosit pentru a vă controla călătoriile, cheltuielile și achizițiile. Ei au cerut blocări în timpul acestui focar ușor, deși nu au forțat niciodată blocaje asupra populațiilor în trecut. Virusul nu poate fi izolat sau dovedit că există și acum ni se spune că există o nouă variantă. Între timp, producătorii de filme încasează milioane vânzând PPC și vaccinuri.

Companiile farmaceutice s-au grăbit la vaccinări care nu aveau teste de siguranță. Loviturile nu împiedică prinderea virusului și nici nu opresc răspândirea virusului (însăși definiția unui vaccin). Rapoartele VAERS ale CDC nu au o contabilitate completă a reacțiilor adverse și a deceselor, iar cifrele ar putea fi mult mai mari decât cele raportate.

Producătorii de produse farmaceutice sunt protejați și nu pot fi trași la răspundere pentru daunele suferite de la Legea vaccinurilor din 1986 . Robert Kennedy Jr. a fost implicat într-un documentar numit Act: 1986, care arată cum producătorii corupți de medicamente au ales profiturile în locul riscurilor pentru public. Seria este disponibilă și pe YouTube.

Conform unui articol din R.RepublicWorld.com –

„Mesdia a citat un avocat din Dallas pentru muncă și forță de muncă, Rogge Dunn spunând că este „foarte rar” ca o lege a imunității generale să fie adoptată în casă, iar companiilor precum Pfizer sau Moderna „de obicei nu li se oferă multă protecție împotriva răspunderii în temeiul lege.” Nu doar companiile, chiar și Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), care autorizează vaccinurile, pot fi considerate răspunzătoare pentru că au permis utilizarea de urgență.”

„Chiar dacă Congresul SUA a creat un fond pentru a ajuta în mod special să acopere salariile pierdute și cheltuielile medicale din buzunar pentru persoanele afectate cu „contramăsuri acoperite”, cum ar fi un vaccin, este încă dificil de utilizat și se pare că plătește doar rar. . Potrivit raportului, avocații au spus că a compensat doar mai puțin de 6% din cererile depuse în ultimii zece ani.”

Urmăriți banii, urmăriți brevetele…

Să revenim la istoria toxică și la misterul „virusului Chinei”. Dăm vina pe China, dar universitățile americane au fost implicate: profesor de la Universitatea Harvard și doi cetățeni chinezi acuzați în trei cazuri separate legate de China.   Acesta nu a fost un zvon… Este raportat de Departamentul de Justiție. Charles Lieber, a lucrat în programul de recrutare condus de chinezi. Conform contractului programului Thousand Talents al lui Lieber, susțin procurorii, el a fost plătit cu 50.000 de dolari pe lună de către Universitatea de Tehnologie din Wuhan din China și cheltuieli de trai de până la 158.000 de dolari. El a primit, de asemenea, peste 1,5 milioane de dolari pentru a înființa un laborator de cercetare la universitatea chineză, au spus procurorii.

Patentele dovedesc că SARS-CoV-2 este un virus fabricat

David E. Martin, Ph.D., a introdus dovezi șocante că SARS-CoV-2 este într-adevăr o armă biologică artificială și a fost în lucru de zeci de ani. O mare parte din această cercetare a fost finanțată de nimeni altul decât de National Institutes of Alergy and Infectious Diseases (NIAID), sub conducerea dr. Anthony Fauci. O listă cuprinzătoare a brevetelor poate fi găsită aici.

În ciuda dezmintirilor din partea Dr. Anthony Fauci, NIAD a fost implicat în testarea ilegală și imorală a câștigului funcțional. Deoarece nu a putut fi efectuat legal în Statele Unite, a fost trimis la laboratorul Wuhan din China. Compania Dr. David E Martin a monitorizat activitățile locale și în străinătate pentru a urmări încălcările Convenției de la Geneva din 1972. Protocoalele interzic utilizarea în război a gazelor asfixiante, otrăvitoare sau de altă natură și a metodelor bacteriologice de război. De asemenea, prevede interzicerea dezvoltării, produselor și stocării de arme bacteriologice și toxice și distrugerea acestora.  Dosarul Fauci/COVID-19

Potrivit dr. Martin, „În evaluarea globală a tehnologiei din 2003-2004: M·CAM Vector Weaponization a evidențiat implicarea tot mai mare a Chinei în tehnologia reacției în lanț a polimerazei (PCR) în ceea ce privește aderarea la scena mondială în construcția himeric a vectorilor virali.”

„ La 19 aprilie 2002 – primăvara dinaintea primului focar de SARS în Asia – Christopher M. Curtis, Boyd Yount și Ralph Baric au depus o cerere de brevet american 7.279.372 pentru o metodă de producere a coronavirusului recombinant. În prima înregistrare publică a revendicărilor, ei au căutat să breveteze un mijloc de producere a „un coronavirus infecțios, defect de replicare”. Această lucrare a fost susținută de grantul NIH menționat mai sus și GM63228. Pe scurt, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA a fost implicat în finanțarea amplificării naturii infecțioase a coronavirusului între 1999 și 2002, înainte ca SARS să fie detectat vreodată la oameni.”  

Tehnic vorbind, SUA se află încă într-o stare de război civil sau de insurgență teroristă și a fost alături de Afganistan din 1978. Cea mai recentă fază a început în 2001 și s-a învârtit în principal în jurul forțelor SUA și ONU și trupelor aliate afgane care luptă împotriva insurgenților talibani. . Retragerea SUA/ONU din Afganistan în 2021 ar trebui să semnaleze sfârșitul acestui conflict special, dar războiul dintre talibani și alte facțiuni, inclusiv ISIL-K, care a bombardat aeroportul din Kabul în timpul evacuărilor SUA, este de așteptat să continue.

Cu toate acestea, odată cu evacuarea Afganistanului, există speranța de a pune capăt conflictului actual. Întrucât ne aflăm în stare de război, încălcările descoperite de compania Dr. David E Martin ar fi considerate crime de război conform 18 US Code § 2441 – Crime de război

ANTHONY FAUCI DEȚINE BREVETE PE COMPONENTE HIV UTILIZATE PENTRU CREAREA COVID-19

Fiul lui Robert F. Kennedy susține că dr. Tony Fauci și Fundația Gates vor face un profit considerabil din fabricarea vaccinului COVID-19.

Anthony S. Fauci, MD, Director NIAID a primit în mod râs numeroase premii și onoruri în acest an! De când Fauci a venit la bord în 1968, am trecut de la 6% dintre americanii cu boli cronice, la 54% (până în 2006).

Vaccinurile și autismul au crescut vertiginos de la 1 din 10.000 în generația lui Robert Kennedy, la 1 din 34, pe măsură ce am trecut de la 3 vaccinuri la 72 de doze din 16 vaccinuri necesare. Toate acestea și multe altele vor ieși în curând la lumină pentru ca toți să le vadă.

Retragerea armatei din Afganistan poate pune capăt implicării noastre în acel conflict și nu pot să nu mă întreb dacă este în scopul de a scoate SUA din starea de război actuală care există din 9/11/2001. Dacă da, ar putea să efectueze procesele pentru trădare și crime împotriva umanității și să-i salveze pe făptuitori de închisoare pe viață sau de pedeapsa cu moartea?

Chiar dacă pare că suntem în cel mai întunecat timp din istorie, există o lumină la capătul tunelului. Așa ne-am gândit anul trecut și s-a dovedit a fi un alt tren. Sunt momente în care aș vrea să mă întorc la culcare, dar nu poți să nu vezi sau să nu știi ce s-a învățat. Mai este de făcut și fiecare avem rolul nostru de jucat. Este întotdeauna cel mai întuneric înainte de zori și există semne subtile de schimbare pozitivă care au loc în culise.

Cea mai mare parte a ceea ce asistăm acum este expunerea crimelor împotriva umanității la scară masivă. Se pare că am ajuns la al 100- lea efect de maimuță, deoarece majoritatea tăcută sfidează acum dominația tiranică. Mulți dintre noi râdem deschis de administrația actuală ineficientă și eșuată și o mare parte din ea ar fi fost concepută ca un spectacol pentru a trezi restul societății. Și ce spectacol a fost!

Vor exista, fără îndoială, alte distrageri și noi încercări de a amenința drepturile noastre la libertatea de exprimare conform Primului amendament. În ciuda cenzurii, fluxul de informații câștigă amploare pe canale alternative departe de strânsoarea gestapo-ului Google. Nimic nu poate opri furtuna care este asupra noastră. Înbrăcă-te și călărește pe valuri, deoarece și acesta va trece. Vom ajunge împreună la o nouă destinație.

Să sune Adevărul și Libertatea!

TH3WH17ERABB17 -Q- Întrebări.  Postările lui White House Insider -PARTEA -9 -, pagina 33

Pr. Kat Carroll

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close